Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai šen, pomidorai ten

QUOTE(saintlina @ 2014 04 01, 16:41)
vienąkart vienu, po kelių savaičių - kitu.

Ačiū, aš tada ir taip bandysiu naudoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 01, 16:53)
Gaudvileee, o tu pro šalį kada nors nevažiuosi?..  ax.gif

prasuksiu, bus proga po mišką vėžimą pastumdyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 01, 17:44)
ne, taip nieko nebus  schmoll.gif
AnTara, sudaryk anam sąrašą  - kas tinka orchidėjom, kas pomidorams, paprikoms, kas vaiskrūmiams, vaismedžiams, kas braškėms, bulboms, kopūstams ir pan. Tegu surašo kas kam tinka, kur galima įsigyti, taikomas nuolaidams supermamoms ir pan. Jei nebus tų stebuklų Vilniuj, sąrašo tegu net nepradeda.

Tai kad tos Aminocat 30% ne orchidejom, o darzovem, tik isbandytos ant orchideju ax.gif. O ir pagamintas taip pat is dumbliu ir amino rugsciu, tai gal tiktu kaip Seasolio pakaitalas blush2.gif Man tik kaina idomu butu suzinot....
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 04 01, 16:52)
Ten ne IKI priklauso ta parduotuvėlė, tik nuomuojasi patalpas kaip supratau  mirksiukas.gif Nu kaip kad būna prie didesnių maximų, iki ar norfų rūbų, kosmetikos parduotuvėlės ir panašiai. Tai čia sėklų parduotuvėlė  ax.gif
Papildyta:
Geriausia profilaktika nuo psichozių- neit į šitą forumą  doh.gif

o velnias, isivaizduoju, kaip butu i mane paziureje IKI parduotuves darbuotojos unsure.gif
Atsakyti
straipsnis apie trašas iš dumblių
Atsakyti
kadangi kalba apie trasas...tai maximoj 40% nuolaida... dar kelias dezes palikau DCM pomidoru trasu smile.gif...yra ir skystu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 04 01, 17:49)
tai maximoj .... dar kelias dezes palikau DCM pomidoru trasu smile.gif...yra ir skystu wink.gif

gyvenime nesu nė vienoj Maximoj šitų trąšų mačiusi smile.gif Ten tik pas jumis Kaune visokios pagerintos parduotuvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 01, 18:02)
gyvenime nesu nė vienoj Maximoj šitų trąšų mačiusi  smile.gif  Ten tik pas jumis Kaune visokios pagerintos parduotuvės  smile.gif

seniau ir as nemaciau, o siemet jau senokai matesi(Maxima bazej), tik kaina kandziajosi 23.99lt. Bet kai su 40 %, tai nors ir taip uzsipirkus pigu.lt buvau, bet pasiemiau dar viena biggrin.gif, liko 3dezes
Atsakyti
specoialiai maxej siandien pro trasas prasukau, bet nieko panasaus nemaciau
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 04 01, 18:06)
seniau ir as nemaciau, o siemet jau senokai matesi(Maxima bazej)...

šeštadienį buvau Maximos bazėj (Vilniuje, žinoma), kaip tik studijavau trąšas - nė pėdsako DCM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 01, 18:10)
šeštadienį buvau Maximos bazėj (Vilniuje, žinoma), kaip tik studijavau trąšas - nė pėdsako DCM  smile.gif

nu kaip Kaunietems pasiseke smile.gif...o siaip matyt irgi kokius likucius ispardavineja blush2.gif nes tikrai nedaug buvo ju
Atsakyti
DCM trasu buvo Vilniaus Akropolio Maximoje, bet kaina du kart didesne nei ZS. ZS dabar akcija DCM trasoms pomidorams.
Atsakyti