Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai šen, pomidorai ten

QUOTE(saintlina @ 2014 04 01, 20:52)
klausai, jei su vežimu ir dar po mišką reik kad ten pakliūt, tai nesuk  blink.gif Aš apsieisiu. Geriau Lytagros asortimentą pastudijuosiu.
Maniau, parduotuvikė kur netoli, kad taip gerai pardavėją žinai  smile.gif

tai kad netoli ( Klaipėda toli, o visa kita ranka pasiekiama biggrin.gif ), tik bijau kad po tokio viešo reikėjimo nieko jau ten nebus. Ai, nors taip pasižvalgysiu, gal dar ką gero rasiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2014 04 01, 21:33)
Merginos, ar ispikiavus reikia palaistyti daigelius? Jei taip, tai tik vandeniu? Aktyvatorium veliau reikia palieti?

aš tik vandeniu lieju, nes gi dar žemė maisto turi, mano manymu.Nu aš bent tikiuosi, kad kompostinė pakankamai maistinga,maišau su pomidorams durpėm. šiemet aplamai kažkokią kompostinę su galvijų mėšlu pirkau, tai dar nieko papildomai nedaviau.besiskundžiančių kaip ir nematau, nebent ta raudona citrina kažko įnoringa.
o vat pertręšus ką daryt reiktų- neįsivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 01, 22:49)
as nebelaistau, nes pikiuodama zeme gerai palieju. Pernai kitaip dariau, zemes neliejau, kai pasodindavau,tada laistydavau, viskas gerai irgi budavo...

Ir aš, ir taip, ir kitaip dariau,vienodai gaunasi drinks_cheers.gif O dėl aktyvatoriaus reikia pavadinimą žinot,nes krūvos jų yra .Dažniausiai ir instrukcija būna kaip naudot.Aš mažą šaukštuką labai labai atskiestą pyliau šiemet persodinusi.Tiek Seasol,tiek Razormin ,bet atskirai daigų grupėms.Kol kas skirtumo nematau schmoll.gif Ale Razormin labiau smirda tongue.gif
QUOTE(burgunt @ 2014 04 01, 22:54)
Reik pagalbos, nudeginau pomidorus su trasom blush2.gif nezinau ka daryt dabar  g.gif sodint is naujo ar atsigaus?

Žiūrint, kaip nudeginot g.gif Liejot,purškėt?Buvau ir aš keliolika nusvilinusi užpernai,bo neatskiedžiau ir tų super duper, tiek kiek rekomendavo.Net lapai pradėjo trupėt.Nu,žiopla blush2.gif .Iš karto persodinau.Jei šaknys labai nenusvilintos, atsigaus.Pas mane nei vienas nenumiro tada,išsilaižė.

Mergės,nepilkit visokių trašų reikia nereikia.Gal dabar ir prasti tie daigeliai atrodo,bet ir sąlygos prastos.Va nuo kitos savaitės saulės ir šilumos gaus,pasitaisys greit.
Atsakyti
As apskritai nei karto pernai netresiau pomidoru. Jei neskaityti i dirva iterpta perpuvusio arklio meslo. Mano manymu, geriau maziau, negu daugiau. Aisku, del tokio mano poziurio labai kencia mano kambarines geles doh.gif
Atsakyti
Va apie kokias trąšas kalbėjau, reiks bandyti biggrin.gif
http://www.litagra.lt/Razormin
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 04 01, 17:44)
ne, taip nieko nebus  schmoll.gif
AnTara, sudaryk anam sąrašą  - kas tinka orchidėjom, kas pomidorams, paprikoms, kas vaiskrūmiams, vaismedžiams, kas braškėms, bulboms, kopūstams ir pan. Tegu surašo kas kam tinka, kur galima įsigyti, taikomas nuolaidams supermamoms ir pan. Jei nebus tų stebuklų Vilniuj, sąrašo tegu net nepradeda.

Yes ser notworthy.gif Jau rašau smile.gif Paklausiu jo kas ir kaip smile.gif Sakys vėl pas raganas buvai, pribūrė lotuliukas.gif
Papildyta:
Man iškilo klausimas dabar g.gif Jei aš pamirkau pomidorų šaknis prieš sodindama į žemę tam aktyvatoriuj ir dar į duobutes įmaišau Condit'o, nenumiros man jie? blink.gif
Papildyta:
Pernai naudojau eksperimentui tokias (labai jau įsiūlė) http://www.alternati...inis_skystis_au
Pusę šiltnamio laisčiau jom, o kitos pusės ne. Tai žinokit skirtumas ohohoho biggrin.gif Paieškosiu gal kompe kur rasiu foto parodyti.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 04 01, 13:02)
A kur tik norit,ten ir auginkit,jokio skirtumo  smile.gif Aš, asmeniškai,laukui sėjau.Kol kas tik keli sudygę...tarp ridikėlių.Mulčiuodama žymeklius netyčia išmindžiojau,tai iš akies sukišau ir vėl gavosi bordakas

4u.gif

Žiūriu diskusija apie trąšas įsibėgėjusi smile.gif Pas mani pomčikų daigeliai gauna atskiesto sutrupintų kiaušinių lukštų mirkalo. Prieš sodinant į duobutę žadu activit trąšų įmaišyti, iš rudens buvo į dirvožemį įterpta superfosfato, pelenų.
Atsakyti
Pas mane dar lauko pomidorai nepaseti blush2.gif Cia dar yra tokiu uztarmozintu, ar tik as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 04 02, 08:21)
Pas mane dar lauko pomidorai nepaseti blush2.gif Cia dar yra tokiu uztarmozintu, ar tik as  lotuliukas.gif

as visai neuzmirsau wink.gif. mano planas balandzio 13d.
Tiesa veisle ultra ankstyva praeitu metu vaizdai

P.S. Dabar susimasciau, reiketu gal siandien dar tos "obuolius" paseti blush2.gif. Jie gal ne toki ankstyvi g.gif Galesiu veliau palyginti siltnamini ir lauke augancius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 02 balandžio 2014 - 08:38
QUOTE(tany @ 2014 04 02, 09:27)
as visai neuzmirsau wink.gif. mano planas balandzio 13d.
Tiesa veisle ultra ankstyva praeitu metu vaizdai

O tie bambaliai prie daigų kad šiluma jiems būtų? g.gif
Atsakyti
persodintus daigus palieju humistar tirpalu
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 04 02, 08:21)
Pas mane dar lauko pomidorai nepaseti blush2.gif Cia dar yra tokiu uztarmozintu, ar tik as  lotuliukas.gif

Aš ir dar tarmozinu biggrin.gif , planuoju keletą daigų Raudonkepuraitės lauke pasodinti, tik va rankos nekyla sėti, nes ir taip jau kasdien tampau kelias dėžes daigų į šiltnamį ir atgal. Dar vis kaupiousi tam reikalui... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 02, 08:35)
O tie bambaliai prie daigų kad šiluma jiems būtų? g.gif

panasei smile.gif...pradzioje dar kartona laike, kol neturejau mulcio, o veliau palikau kaip sildytuvus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 02 balandžio 2014 - 08:39