Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai šen, pomidorai ten

kaip tai įtartinai tylu unsure.gif Trąšų visos išlėkėt?
Atsakyti
norėtum...
sėju hortenzijas ir puošmedžius. Vat baigiau ir priguliau prie kompo. žiū, po nosim raudona citrina skilčialapius geltonina g.gif kaži ko nedovolna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilute26 @ 2014 04 01, 19:13)
ZS dabar akcija DCM trasoms pomidorams.

vienžo, specialiai čia visur visokios akcijos ir likučių išpardavimas tada, kai mano mašina sugedo. Kad tik neprisipirkčiau. Tyčia suorganizuota cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 balandžio 2014 - 20:31
nu bet pagalvok kiek neišleidai pinigų
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 01, 20:32)
nu bet pagalvok kiek neišleidai pinigų

vistiek išleisiu. Tik kiek vėliau biggrin.gif

O kur mūsų AnTara su giminiečiu dingo?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 01, 20:39)
vistiek išleisiu.  Tik kiek vėliau  biggrin.gif

O kur mūsų AnTara su giminiečiu dingo?

išlaidūnė

kurpia patrauklius aprašymus spaudai
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 01, 16:58)
prasuksiu, bus proga po mišką vėžimą pastumdyt wink.gif

klausai, jei su vežimu ir dar po mišką reik kad ten pakliūt, tai nesuk blink.gif Aš apsieisiu. Geriau Lytagros asortimentą pastudijuosiu.
Maniau, parduotuvikė kur netoli, kad taip gerai pardavėją žinai smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar ispikiavus reikia palaistyti daigelius? Jei taip, tai tik vandeniu? Aktyvatorium veliau reikia palieti?
Atsakyti
QUOTE(Zilute26 @ 2014 04 01, 19:13)
DCM trasu buvo Vilniaus Akropolio Maximoje, bet kaina du kart didesne nei ZS. ZS dabar akcija DCM trasoms pomidorams.

O kiek zs kainoja be nuolaidos? Ir kiek % nuolaida?
Atsakyti
Miargos, nu suprantu balandzio pirmaja, nu gerai, pablevizgojam, nu klausia konkreciai zmogus, gal butu kazkoks pagelbejimas...Is tikro ir man taip buna kartais, paklausi, apie uosvienes snekama ir nieko konkretaus, sorry...

Papildyta:
QUOTE(Jennyfer @ 2014 04 01, 21:33)
Merginos, ar ispikiavus reikia palaistyti daigelius? Jei taip, tai tik vandeniu? Aktyvatorium veliau reikia palieti?

as nebelaistau, nes pikiuodama zeme gerai palieju. Pernai kitaip dariau, zemes neliejau, kai pasodindavau,tada laistydavau, viskas gerai irgi budavo...
Atsakyti
Reik pagalbos, nudeginau pomidorus su trasom blush2.gif nezinau ka daryt dabar g.gif sodint is naujo ar atsigaus?
Atsakyti
Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti