Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 63 tema

zinokit dabar pasirodysiu visiska neismanele, bet gal galesit paaiskinti,,,

o tai kaip tada,,,tarkim nera vieno danties, I jo tarpa atstumia is galo,,, taip tarpa uzdaro, bet tada virsuje buna vienu dantuku daugiau,,,ar as cia kazko nesuprantu,,,ar tada virsuje traukia,,,

tarkim man abu tarpus tik uzstumtu (nes apatiniam zandikaulyje is abieju pusiu nera po trecia nuo galo krumini danti).. kaip tada su virsum?

QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 06 02, 16:49)
Na pas mane irgi buvo trauktas 6 dantis, o i jo vieta sustume kitus dantukus ir protinis paliktas. Bet butent toki gydyma man ir siule. O ir dabar vel lankantis pas ortodontus, chirurgus nei vienas net nepastebi, kad pas mane truksta 6 danties. Visiems viskas tinka, patinka ir net nezinotu jei nepasakyciau.

Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 06 02, 20:02)
zinokit dabar pasirodysiu visiska neismanele, bet gal galesit paaiskinti,,,

o tai kaip tada,,,tarkim nera vieno danties, I jo tarpa atstumia is galo,,, taip tarpa uzdaro, bet tada virsuje buna vienu dantuku daugiau,,,ar as cia kazko nesuprantu,,,ar tada virsuje traukia,,,

tarkim man abu tarpus tik uzstumtu (nes apatiniam zandikaulyje is abieju pusiu nera po trecia nuo galo krumini danti).. kaip tada su virsum?

Na taip virsuje buna daugiau dantu, bet tai bedos nedaro. Svarbu, kad sukandimas butu geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2014 06 02, 14:49)
Man panaši situacija. Priešpaskutinio danties nėra. 4 ortodontės nieko prieš pritraukimą breketais neturėjo, o štai Budrienė, kategoriškai prieš - sako tarpas per didelis, sąkandžiui pakenks, sąnariui irgi gali. It danties šaknis gali užstrigti ant sinuso kaulo, kuris yra per kietas, todėl dantis tik links. Tai net nebežinau, kaip tada kitos ortodontės siūlo tai. Aš labai norėjau išvengti implanto, nes maniau, kad savas dantis visada geriau (net pasilikau protinį toje pusėje, kad būtų galima pritraukti...), o apie galimas neigiamas pasekmes jiekas net neužsiminė.

na, pas mane tas tarpas yra nuo pieninio danties, ne nuo nuolatinio. jis gan nedidelis ir jau gal per puse yra susitraukes. breketus nesioju virs metu. esu su beligaturiniais, tad pas orto lankiausi gal 6 kartus per ta laikotarpi. man sake, kad nesiot reikes apie pora metu.
Atsakyti
merginos, o kas duoda prisijungimus nuo to albumelio,kur visos nares deda savo dantuku foto?kai uzdes butinai ir as pasirodysiu, bet taip noretusi paziureti, kaip kitoms sekasi grazeti,,,kad dar labiau uztikrinta jausciausi,kad teisingai elgiuosi pasirinkusi breketu kelia:)) o gal net su panasia kaip savo situacija rasciau nariu,,,,,, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 06 04, 21:47)
merginos, o kas duoda prisijungimus nuo to albumelio,kur visos nares deda savo dantuku foto?kai uzdes butinai ir as pasirodysiu, bet taip noretusi paziureti, kaip kitoms sekasi grazeti,,,kad dar labiau uztikrinta jausciausi,kad teisingai elgiuosi pasirinkusi breketu kelia:)) o gal net su panasia kaip savo situacija rasciau nariu,,,,,, 4u.gif

Siaip bet kam neduodam.
Norint pavyzdziu, galima intenete pasiziuret. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai as ir klausiu, ka padaryti, kad duotu?smile.gif zinau, kad pavyzdziu internete yra, bet man ydomiau butu pavyzdzius ziureti, kai zinai kieno tie dantukai ir pasiklausti jei kazkas domina.....smile.gif

as 06,20 deduosi breketus pas Budriene,,, auginu siuo metu du mazamecius vaikus tai kazdien pliurpti nevisada turiu galimybe, bet sis forumas bus labai puikus konsultacijoms bei iskilusiems klausimams kai jau nesiosiu breketus,,,

zodziu, as klausiu, kokios salygos prisijungimams? neapsiverksiu ju negavus ir primigtinai neprasinesiu, bet tikrai ydomu:)))))))

P.S. ka dar turiu atlikti pries breketudejima?Nes po konsultacijos dar tiksliai neapsisprendusi buvau, ar desiuosi ir tik veliau uzsirasiau,,,,

Turesiu pan foto dantuku, dantukai sveiki, higiena padaryta,,,, viskas?smile.gif

QUOTE(Flegma @ 2014 06 04, 23:21)
Siaip bet kam neduodam.
Norint pavyzdziu, galima intenete pasiziuret. mirksiukas.gif

Atsakyti
protiniu dantu bukle ivertint ir, jei yra indikacijos, salinti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justislovas: 05 birželio 2014 - 10:02
o va, apie sita pirma kart isgirdau,,, o kas turi ivertinti? Nieko Budriene apie tai man nesake.sake kita kart jei ateisit iskart galesim breketus deti,,,,,tai as taip supratau, kad nereiks nieko salinti

QUOTE(Justislovas @ 2014 06 05, 10:00)
protiniu dantu bukle ivertint ir, jei yra indikacijos, salinti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita102: 05 birželio 2014 - 11:55
QUOTE(jolita102 @ 2014 06 05, 12:52)
o va, apie sita pirma kart isgirdau,,, o kas turi ivertinti? Nieko Budriene apie tai man nesake.sake kita kart jei ateisit iskart galesim breketus deti,,,,,tai as taip supratau, kad nereiks nieko salinti

Per pirminę konsultaciją orto turėjo matyti panoraminę dantų nuotrauką, kad įvertinusi šaknų būklę, protinių dantų padėtį būtų priėmusi sprendimą dėti breketus 4u.gif Juk nešėtės nuotrauką? Jei be nuotraukos būtų kalbėjusi apie breketų dėjimą, nepasitikėčiau orto....
Atsakyti
neturejau nuotraukos,,,sake jei atvyksiu detis butinai tada tureti,,,

as cia konkreciai pas V. Budriene buvau,,negazdinkit, nes man ir taip kazkokia panika ima 4u.gif

QUOTE(Highlander @ 2014 06 05, 13:43)
Per pirminę konsultaciją orto turėjo matyti panoraminę dantų nuotrauką, kad įvertinusi šaknų būklę, protinių dantų padėtį būtų priėmusi sprendimą dėti breketus  4u.gif  Juk nešėtės nuotrauką? Jei be nuotraukos būtų kalbėjusi apie breketų dėjimą, nepasitikėčiau orto....

Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 06 05, 14:52)
neturejau nuotraukos,,,sake jei atvyksiu detis butinai tada tureti,,,

as cia konkreciai pas V. Budriene buvau,,negazdinkit, nes man ir taip kazkokia panika ima 4u.gif

Bet liepė pasidaryti? Tai reiškias, kad į nuotrauką pažiūrės, jei viskas ok, dės breketus, bet jei ne - atšauktų breketų dėjimą 4u.gif Nereikia gąsdintis thumbup.gif Esmė ta, kad prieš ortodontinį gydymą reikia matyti šaknų būklę, kaip protiniai auga. Na, pas Jus ar išdygę visi protiniai? Jeigu ne, kartais būna, kad jie būna pasisukę šonu ir remiasi į kitus dantis, su kiekvienu bandymu dygti, stumdo dantis. Tokius reikia operacija šalinti, nors ten nieko sudėtingo, vėl prigąsdinsiu be reikalo 4u.gif Žodžiu, būtina, kad orto pagal panoraminę foto palaimintų gydymą.
Atsakyti
viska supratau,,,tikrai liepe butinai tureti,,tikiuosi,kad neatsauks ir uzdes,,, jau laukiu nesulaukiu as tos 20tos dienos:))) vistiek pasipasakosiu kaip sekesi,,,labia aciu uz nuosirdu pasisakyma:)

QUOTE(Highlander @ 2014 06 05, 14:43)
Bet liepė pasidaryti? Tai reiškias, kad į nuotrauką pažiūrės, jei viskas ok, dės breketus, bet jei ne - atšauktų breketų dėjimą  4u.gif  Nereikia gąsdintis  thumbup.gif  Esmė ta, kad prieš ortodontinį gydymą reikia matyti šaknų būklę, kaip protiniai auga. Na, pas Jus ar išdygę visi protiniai? Jeigu ne, kartais būna, kad jie būna pasisukę šonu ir remiasi į kitus dantis, su kiekvienu bandymu dygti, stumdo dantis. Tokius reikia operacija šalinti, nors ten nieko sudėtingo, vėl prigąsdinsiu be reikalo  4u.gif  Žodžiu, būtina, kad orto pagal panoraminę foto palaimintų gydymą.

Atsakyti