Įkraunama...
Įkraunama...

Lyties planavimas,paplanuokim kartu:)

QUOTE(didi28 @ 2014 04 09, 00:08)
nu nezinau su tom ovuliacijom, as pastojau per pacia ovuliacija (zinau, nes ja jauciu) ir va laksto grazuole saunuole mergaiciuke namuose:)

O kokiem maisto produktam teikiat pirmenybe:)? mesytei,suriems aštriems ar saldiems, pieno produltams,bandelem:)?
Atsakyti
As gal ir noreciau berniuko nes jau turiu mergyte, gi reikia vyrui kompanjono smile.gif tik va nzn kaip jy pagauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naivuolė. @ 2014 04 10, 16:08)
As gal ir noreciau berniuko nes jau turiu mergyte, gi reikia vyrui kompanjono smile.gif tik va nzn kaip jy pagauti smile.gif

Gaudykit per Ovuliacija ir Šarminkites:)
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2014 04 09, 21:24)
O kokiem maisto produktam teikiat pirmenybe:)? mesytei,suriems aštriems ar saldiems, pieno produltams,bandelem:)?

Nežinau, kai pastuojant, bet aš kai laukiau pirmo berniuko, mėsa pradėjau valgyti tik prieš gimdymą, taip blogą buvo nuo jos. o saldumynams visada neabejinga buvau.
Manau čia tikrai individualu smile.gif

Aš tikiu tik ovuliacija ir šiek tiek kokioj ten terpej būna smile.gif
Atsakyti
Taj va bet kaip tiksliai pagauti ta O smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naivuolė. @ 2014 04 10, 18:44)
Taj va bet kaip tiksliai pagauti ta O smile.gif

Manau su testais geriausiai, kai tik ryškiai teigiamas, tai ir į darbus.

O Jau dabar planuojat, žiūri dar dukra labai mažutė smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotiara @ 2014 04 10, 18:26)

Na reikes bandyti smile.gif aha,mes jau senai norim ir jau nusprendem kad reikia pradet antra meistrauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naivuolė.: 10 balandžio 2014 - 19:09
QUOTE(Naivuolė. @ 2014 04 10, 21:08)
Na reikes bandyti smile.gif aha,mes jau senai norim ir jau nusprendem kad reikia pradet antra meistrauti smile.gif

Sekmės Jums, man atrodo berniuką lengviau pagimdyti smile.gif

Atsakyti
Kotiara aciu smile.gif na va kaip kam, o mum mergyte pirma gavosi, nors kiek esu girdejusi kad neva mergytes sunkiau pagauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotiara @ 2014 04 10, 17:26)

Na šiaip kaip Ovuliacijos testas yra teigiamas,tada reikia palaukt dar apie 24 valandas berniuką planuojant:) As taip skaiciau..Nes O testas nerodo ovuliacijos,jis rodo kažkokią bangą ,po kurios 12 -38 valandų bėgyje ateina ovuliacija..Tai palaukus 24 valandas didesne tikimybe arciau O nutaikyt mirksiukas.gif
Papildyta:
Taip pat norinčios berniuko šarminkites mirksiukas.gif nes berniukam labiau patinka šarmine terpe..smile.gifAš tokių testukų norėciau..Kazin ar Lt parduoda??Mačiau tik tame saite:http://www.ebay.ie/itm/Boy-Girl-160-pH-1-14-Test-Paper-Strips-Litmus-Testing-Ovulation-Gender-Baby-/320786423724?pt=UK_BOI_Medical_Lab_Equipment_Lab_Supplies_ET&hash=item4ab05c5fac

Ten galima nusistatyti moterims savo terpę: berniukam šarminė ,mergaitėm rūgštinė labiau:)
Atsakyti
QUOTE(Naivuolė. @ 2014 04 11, 08:04)
nors kiek esu girdejusi kad neva mergytes sunkiau pagauti smile.gif

Kad moterų Lietuvoje daugiau, tai kaip tik mergytes turbūt lengviau pagauti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė* @ 2014 04 14, 09:55)
Kad moterų Lietuvoje daugiau, tai kaip tik mergytes turbūt lengviau pagauti  tongue.gif

Nagi cia kaip kam wink.gif
Papildyta:
QUOTE(minne777 @ 2014 04 13, 13:04)
Na šiaip kaip Ovuliacijos testas yra teigiamas,tada reikia palaukt dar apie  24 valandas berniuką planuojant:) As taip skaiciau..Nes O testas nerodo ovuliacijos,jis rodo kažkokią bangą ,po kurios 12 -38 valandų bėgyje ateina ovuliacija..Tai palaukus 24 valandas didesne tikimybe arciau O nutaikyt mirksiukas.gif
Papildyta:
Taip pat norinčios berniuko šarminkites mirksiukas.gif nes berniukam  labiau patinka šarmine terpe..smile.gifAš tokių testukų norėciau..Kazin ar Lt parduoda??Mačiau tik tame saite:http://www.ebay.ie/itm/Boy-Girl-160-pH-1-14-Test-Paper-Strips-Litmus-Testing-Ovulation-Gender-Baby-/320786423724?pt=UK_BOI_Medical_Lab_Equipment_Lab_Supplies_ET&hash=item4ab05c5fac

Ten galima nusistatyti moterims savo terpę: berniukam šarminė ,mergaitėm rūgštinė labiau:)

Aciu labai uz patarimus,reikes butinai nusipirkti O testuku smile.gif
Atsakyti