Įkraunama...
Įkraunama...

Lyties planavimas,paplanuokim kartu:)

Sveikos 4u.gif

Turiu dvi mergytes, norim berniuka dar pagaut ax.gif tai bandysim O diena pataikyt biggrin.gif
Atsakyti
skaitau sita forumeli ir galvoju: pagal tai, ka mokykl;oje per biologija mokino, tai lytis priklauso nuo vyriskos y chromosomos, nes moteris turi xx, ar as kazka maisau? g.gif tai tuomet iseitu, kad norek, zmogau, kiek tinkamas. na, man tai kas, dar nei to, nei to neturiu. bus berniukas - Jonu krikstysim, mergyte- Ieva.
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2014 07 28, 18:24)
skaitau sita forumeli ir galvoju: pagal tai, ka mokykl;oje per biologija mokino, tai lytis priklauso nuo vyriskos y chromosomos, nes moteris turi xx, ar as kazka maisau? g.gif tai tuomet iseitu, kad norek, zmogau, kiek tinkamas. na, man tai kas, dar nei to, nei to neturiu. bus berniukas - Jonu krikstysim, mergyte- Ieva.

Nu va bet per biologija nemoke apie sarmine ir rugstine maksties terpe ir spermiuku atsparuma jai ..:)cia manau naujesni tyrimai.. Taigi rugstine palankesne x, sarmine y spermiukams, taigi noret galima ir pakoreguot siektiek irgi..tik dega 100 varianto nera tikrai naturaliai planuojant:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minne777: 29 rugpjūčio 2014 - 18:50
O kaip sukurti ta sarmine terpe? smile.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pucinis @ 2014 09 04, 15:23)
O kaip sukurti ta sarmine terpe? smile.gif  blush2.gif  blush2.gif

http://www.supermama...?...41359&st=24
paskaitinėk tuos skenuotus puslapius kur yra nuorodoj... gal tau padės sulaukti svajonės. o kodėl tu nori berniuko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2014 09 05, 17:56)
http://www.supermama...?...41359&st=24
paskaitinėk tuos skenuotus puslapius kur yra nuorodoj... gal tau padės sulaukti svajonės. o kodėl tu nori berniuko?  blush2.gif

Tai musu pirmas vaikelis, stengiames jau antras menuo, kazkaip visada svajojau pirma pagimdyti berniuka smile.gif musu giminej beveik vien mergaites. Zinoma neturi dideles reiksmes lytis,labai stengiuosi kad butu sveikas, priziuriu save ir sawo aplinka, o del lyties- tiesiog idomumo delei juk galima pabandyti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pucinis: 09 rugsėjo 2014 - 06:38
man visad norėjosi, kad vyresnis vaikas būtų berniukas, kad apgintų, pasaugotų. o jaunesnioji mergytė - princesytė, visų numylėta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 09 09, 08:21)
man visad norėjosi, kad vyresnis vaikas būtų berniukas, kad apgintų, pasaugotų. o jaunesnioji mergytė - princesytė, visų numylėta  wub.gif

Ir man taip norisi blush2.gif bet jau antras meneuo nieko iswis.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 09 09, 08:21)
man visad norėjosi, kad vyresnis vaikas būtų berniukas, kad apgintų, pasaugotų. o jaunesnioji mergytė - princesytė, visų numylėta  wub.gif

Mano norai tokie pat blush2.gif Tai va berniuką jau turiu, reiktų mergaitę pagauti, bet pas vyrą beveik vien vyrai giminėj, tai manau, kad ir antrą jei pavyko pagauti bus berniukas, bet nuo to jis nebus nė kiek prastesnis. Labai laukiamas pas mus antras vaikutis wub.gif Tiksliau aš laba laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pucinis @ 2014 09 04, 14:23)
O kaip sukurti ta sarmine terpe? smile.gif  blush2.gif  blush2.gif

Vartoti maisto produktus sarminancius organizma, vitaminus sarminacius pvz spirulina,taip pat pries Nd sodos tirpaliuku apsiplaut:)
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2014 09 10, 00:00)
Vartoti maisto produktus sarminancius organizma, vitaminus sarminacius pvz spirulina,taip pat pries Nd sodos tirpaliuku apsiplaut:)

Sodos tirpala butinai isbandysiu smile.gif Del vitaminu tai bijau, nelabai noriu. Gal turite patarimu, wat koks maistas labiausia sarmina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pucinis @ 2014 09 09, 22:28)
Ir man taip norisi  blush2.gif bet jau antras meneuo nieko iswis.. sad.gif

dar labai labai trumpai bandote.... viskas čia gerai pas Jus.
Pirmo laukėm du metus, antro laukiam jau keturi metai, irgi "nieko išvis"...
Atsakyti