Turiu dvi mergytes, norim berniuka dar pagaut
skaitau sita forumeli ir galvoju: pagal tai, ka mokykl;oje per biologija mokino, tai lytis priklauso nuo vyriskos y chromosomos, nes moteris turi xx, ar as kazka maisau?
tai tuomet iseitu, kad norek, zmogau, kiek tinkamas. na, man tai kas, dar nei to, nei to neturiu. bus berniukas - Jonu krikstysim, mergyte- Ieva.
QUOTE(Ceroc @ 2014 07 28, 18:24)
skaitau sita forumeli ir galvoju: pagal tai, ka mokykl;oje per biologija mokino, tai lytis priklauso nuo vyriskos y chromosomos, nes moteris turi xx, ar as kazka maisau?
tai tuomet iseitu, kad norek, zmogau, kiek tinkamas. na, man tai kas, dar nei to, nei to neturiu. bus berniukas - Jonu krikstysim, mergyte- Ieva.
Nu va bet per biologija nemoke apie sarmine ir rugstine maksties terpe ir spermiuku atsparuma jai ..:)cia manau naujesni tyrimai.. Taigi rugstine palankesne x, sarmine y spermiukams, taigi noret galima ir pakoreguot siektiek irgi..tik dega 100 varianto nera tikrai naturaliai planuojant:)
O kaip sukurti ta sarmine terpe?
QUOTE(Pucinis @ 2014 09 04, 15:23)
http://www.supermama...?...41359&st=24
paskaitinėk tuos skenuotus puslapius kur yra nuorodoj... gal tau padės sulaukti svajonės. o kodėl tu nori berniuko?
QUOTE(savitre @ 2014 09 05, 17:56)
http://www.supermama...?...41359&st=24
paskaitinėk tuos skenuotus puslapius kur yra nuorodoj... gal tau padės sulaukti svajonės. o kodėl tu nori berniuko?
Tai musu pirmas vaikelis, stengiames jau antras menuo, kazkaip visada svajojau pirma pagimdyti berniuka
man visad norėjosi, kad vyresnis vaikas būtų berniukas, kad apgintų, pasaugotų. o jaunesnioji mergytė - princesytė, visų numylėta
QUOTE(Gemma @ 2014 09 09, 08:21)
man visad norėjosi, kad vyresnis vaikas būtų berniukas, kad apgintų, pasaugotų. o jaunesnioji mergytė - princesytė, visų numylėta 
Ir man taip norisi
QUOTE(Gemma @ 2014 09 09, 08:21)
Mano norai tokie pat
QUOTE(Pucinis @ 2014 09 04, 14:23)
Vartoti maisto produktus sarminancius organizma, vitaminus sarminacius pvz spirulina,taip pat pries Nd sodos tirpaliuku apsiplaut:)
QUOTE(minne777 @ 2014 09 10, 00:00)
Vartoti maisto produktus sarminancius organizma, vitaminus sarminacius pvz spirulina,taip pat pries Nd sodos tirpaliuku apsiplaut:)
Sodos tirpala butinai isbandysiu
QUOTE(Pucinis @ 2014 09 09, 22:28)
dar labai labai trumpai bandote.... viskas čia gerai pas Jus.
Pirmo laukėm du metus, antro laukiam jau keturi metai, irgi "nieko išvis"...