Įkraunama...
Įkraunama...

Lyties planavimas,paplanuokim kartu:)

QUOTE(jage @ 2014 10 02, 11:57)
dar labai labai trumpai bandote.... viskas čia gerai pas Jus.
Pirmo laukėm du metus, antro laukiam jau keturi metai, irgi "nieko išvis"...

Aciu uz palaikyma, bet nesuprantu kodel taip ilgai smile.gif Norim abu su wyru, stengiames ir nieko:) reiks temperatura pradet skaiciuot, O testus pirkt- taip laukiam stebuklo smile.gif
Atsakyti
Mums su abiem vaikais pasiteisino kinu ta lentele, kur pagal mamos amziu ir pastojimo menesi parodo vaiko lyti. Tai antra kai planavom, ziurejom i ji. O taip pat bandem ta ovuliacijos buda - kadangi norejom sunaus, tai sekiau savo isskyras ir tiesiog laukiau dienos "kai laaaaabai laaaaabai noresiu myletis". Ta diena nesisaugojom, nors galvojau, kad cia nesamone. Jau kaupiaus pirkti tuos ovuliacijos testus, kai suzinojom, kad laukiames. Ir va daktare patvirtino, kad sunus:)
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2014 04 03, 15:53)
ND kelios dienos iki O - mergaitė, ND per O - berniukas biggrin.gif Žinau tik tokias teorijas, kurios nebūtinai pasiteisina biggrin.gif

Jei tai pasitvirtintu, visi poreles turetume. Mano daktare turi 4sunus, o taip norejo mergytes, juk ji tikrai zino kaip kas ir kada. Deja, vienos taisykles nera, arba pasiseka arba ne. tai kaip loterija 50:50 tikimybe. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Pucinis @ 2014 09 10, 10:24)
Sodos tirpala butinai isbandysiu smile.gif Del vitaminu tai bijau, nelabai noriu. Gal turite patarimu, wat koks maistas labiausia sarmina? smile.gif

Berniukui - kalio, mergaitei - kalcio.

Nuo seno manoma, kad norint pradėti berniuką, moteris, likus dviem mėnesiams iki to, privalo laikytis nekaloringos dietos: daržovės, žuvis, neriebi mėsa. Tikima, jog kūdikio lytis priklauso nuo produktų, turinčių daug kalio arba kalcio. Kadangi būsimam berniukui reikia daugiau kalio, mama ir tėtis turi valgyti daugiau sūrio, bulvių, grybų, žirnių, bananų, datulių, džiovintų slyvų, apelsinų, gerti kavos, arbatos ir šarminio mineralinio vandens.
Jeigu trokšate mergaitės - jums būtinas kalcis - jo turtingi vandenys, šokoladas, kiaušiniai, pieno produktai, manai, baklažanai, burokėliai, svogūnai, obuoliai, riešutai, medus.
Atsakyti
Sveikos,
tiek daug įdomios info temoj "Reikia gi broliukams sesyčių smile.gif"
gal čia sukuriam atvirkštinį variantą? blush2.gif
Aš irgi bandau suplanuoti vaikinuką wub.gif gal po truputi surinksim daugiau info ir gausim daugiau negirdėtų patarimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2014 10 13, 20:18)
Jei tai pasitvirtintu, visi poreles turetume. Mano daktare turi 4sunus, o taip norejo mergytes, juk ji tikrai zino kaip kas ir kada. Deja, vienos taisykles nera, arba pasiseka arba ne. tai kaip loterija 50:50 tikimybe. smile.gif

Papildyta:
Berniukui - kalio, mergaitei - kalcio.

Nuo seno manoma, kad norint pradėti berniuką, moteris, likus dviem mėnesiams iki to, privalo laikytis nekaloringos dietos: daržovės, žuvis, neriebi mėsa. Tikima, jog kūdikio lytis priklauso nuo produktų, turinčių daug kalio arba kalcio. Kadangi būsimam berniukui reikia daugiau kalio, mama ir tėtis turi valgyti daugiau sūrio, bulvių, grybų, žirnių, bananų, datulių, džiovintų slyvų, apelsinų, gerti kavos, arbatos ir šarminio mineralinio vandens.
Jeigu trokšate mergaitės - jums būtinas kalcis - jo turtingi vandenys, šokoladas, kiaušiniai, pieno produktai, manai, baklažanai, burokėliai, svogūnai, obuoliai, riešutai, medus.

Nesamone, esu grynu gryniausia smalize, sokolada valgau kasdien (juoda), pieniskus produktus kasdien, neisivaizduoju dienos be ju, burokeliai, svogunai, obuoliai labai megstami. bananu, grybu (nevalgau is vis), kavos geriu labai mazai ir labai silpna (ne kasdien tikrai). slyvu, apelsinu, nevalgau, mineralinio negeriu, vanduo is krano... Gime berniukas :-D
Atsakyti
Man pavyko:) O naudojau as ovuliacijos teorija, sarminimo teorija bei Takazoliu arbata geriau:))) esu tikra kad sansus kazkiek padidinau berniukui, nors 100 procentinio varianto ir nera.. :)Siaip pas mane gimineje vien mergelynas.. biggrin.gif Ir pas vyra tas pats...Net pastojus man uosviene iskart leliu vadino - mazyle, nes nesitikejo niekaip berniuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2015 01 20, 21:05)
Man pavyko:) O naudojau as ovuliacijos teorija, sarminimo teorija bei Takazoliu arbata geriau:))) esu tikra kad sansus kazkiek padidinau berniukui, nors 100 procentinio varianto ir nera.. :)Siaip pas mane gimineje vien mergelynas.. biggrin.gif Ir pas vyra tas pats...Net pastojus man uosviene iskart leliu vadino - mazyle, nes nesitikejo niekaip berniuko lotuliukas.gif

Super, sveikinu. Vadinasi ne veltui studijuota biggrin.gif
Reikės ir man pastudijuoti
Turim dvi panytes, tai bernaitis dabar būtų pats tas

O takažolių arbata ką daro? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiska: 22 sausio 2015 - 00:29
o mes turim du pipirus ir db jau noretumem vysnaites smile.gif radau kelis patarimus kaip apytiksliai apskaiciuoti lyti.. kaip zinoma yra X ir Y, tai X- mazesni ir greitesni, o Y- didesni, bet letesni..jei reikaliuka atlikt pora d pries O, tai didesne galimybe susilaukti mergytes smile.gif bet cia tik netikslus planavimas.. mes, o tiksliau as nusprendziau, kad si nestuma neziuresim kas pas mus augs pilvuky, o bus staigmenele smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Nzn gal as ne i tema, bet gal kas zino kokia moteri kuri pagal tavo gimimo metus ar kazkas panasaus pasakytu kokiais metais pavyktu susilaukti mergaites? Ar is vis pavyktu susilaukti mergaites. Jei turite kontaktus ar daugiau info tai rasykite asmenine zinute. LAAAAABAAAAAAAIIII lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Mes irgi planuojam leliu ir labai norim berniuko wub.gif bandysim pagal vaisingu dienu teorija berniuka gaudyt smile.gif
Atsakyti
dabar jau juokas ima,bet kai planavom pastot,bandem mergyte ir pagal ov teorija ir kinu lentele rode mergyte,ir ka ten reikejo gert,kalci berods mergytei,jau kai pastojau ir pilvo forma rode mergyte,ir visai atvirkstinis variantas nestumo buvo nei kai laukiausi sunaus,net ir echo tvirtino kad mergyte ax.gif na ir ka,ant gimdymo stalo pasveikino:"sunus" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o taip va lotuliukas.gif lotuliukas.gif turim du broliukus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Del spermatozoidu teorijos... jau atsiranda irodymu, kad ji nera teisinga: pasirodo nesvarbu kuris ju pirmas pasiekia kiausalasti. Tiesiog si lastele laukia tinkamo spermat. Ir prie jos gali buti daug atplaukusiu, bet nei vienas taip ir neapvaisinti....
Atsakyti