Sveikos

Užėjau pasiskaityti kaip jūsų augintiniams sekasi per karščius, nes jau pradėjau nerimauti dėl savo Čiko

Sunku jau vargšiukui, labai. Pas mus namie 32 laipsniai - paskutinis aukštas, langai į pietus. Langų nepradarom niekada, tik viršų. Nes 9 aukštas, o vieną kartą man netyčia užsimiršus ir atidarius langą pilnai, vos neiššoko

Galvojau infarktą gausiu ... Ir šeriasi labai ... Tai čia irgi dėl karščių ? Šukuoju jį, bet kažkaip mažai iš to naudos ... Miega vonioje, kriauklėje
Gal tikrai pabandyt jį šlapiom šukom pašukuot

Gal geriau jam būtų ... Ir valgo irgi mažai. Net savo pašteto nevalgė, nors čia jam jau kaip skanėstas būna. Tiesa nežinau, ar nevalgė dėl to, kad nenorėjo, ar dėl to, kad mes jam į tą paštetą įdėjom į miltelius sutrintą tabletę nuo kirminų ...
Nemoku kitaip jam to tabletės suduoti

Kaip ten reikia jam į burną labai giliai įdėti, ar ne ? Bijau, kad nepaspringtų
O šiaip, geras jis pas mus

Ryte ateina būtinai laižytis. to tai aš nelabai mėgstu

Visada būna su mumis. Tiesa, kai nori žaisti pradeda šokinėt ant kojų. Be nagų (mes jam nekarpom), bet vis vien būna, kad užkabina. Taip pat kandžiotis bando taip neskaudžiai. Rodo, kad nori, jog su juo užsiimtumei. Manau, kad čia mano tėtis kaltas, nes kai atvažiuoja, žaidžia su juo rankom.
Linkiu kačiukams ir katytėms, o tuo pačiu ir jų šeimininkėms, vėsesnio orelio