Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Aš tai sutikčiau miegoti klaustuku, kad tik Bugutis pas mane ateitų, apsikabintų, bet kurgi tau - miega atskirame kambaryje biggrin.gif biggrin.gif

Sunsbaby, - parašykite, kaip seksis ax.gif
Atsakyti
Maniske nakti visada isitaiso salia mano koju, Buna koki vakara uzsimirsta ir atslenka atsigulti prie veido ir ijungia savo burzgimo traktoriu. Tai tada as ja graziai nukeliu prie koju-nepyksta (sprendziu is to, kad nebeketina pareiti prie veido). Mes nuo pat jos mazumes parodeme kas mums priimtina is jos puses, kas ne. Kas nepatiko is karto auklejome, todel siai dienai tikrai turime nuostabia kate. Gal kiek inoringa, neipatingai meili, nes niekada nesitrina palei kojas, nemegsta būti ant ranku. Bet paklusni ir neturejome is jos puses dideliu "sbitkiu".
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Užėjau pasiskaityti kaip jūsų augintiniams sekasi per karščius, nes jau pradėjau nerimauti dėl savo Čiko sad.gif Sunku jau vargšiukui, labai. Pas mus namie 32 laipsniai - paskutinis aukštas, langai į pietus. Langų nepradarom niekada, tik viršų. Nes 9 aukštas, o vieną kartą man netyčia užsimiršus ir atidarius langą pilnai, vos neiššoko doh.gif Galvojau infarktą gausiu ... Ir šeriasi labai ... Tai čia irgi dėl karščių ? Šukuoju jį, bet kažkaip mažai iš to naudos ... Miega vonioje, kriauklėje smile.gif
Gal tikrai pabandyt jį šlapiom šukom pašukuot g.gif Gal geriau jam būtų ... Ir valgo irgi mažai. Net savo pašteto nevalgė, nors čia jam jau kaip skanėstas būna. Tiesa nežinau, ar nevalgė dėl to, kad nenorėjo, ar dėl to, kad mes jam į tą paštetą įdėjom į miltelius sutrintą tabletę nuo kirminų ...
Nemoku kitaip jam to tabletės suduoti g.gif Kaip ten reikia jam į burną labai giliai įdėti, ar ne ? Bijau, kad nepaspringtų doh.gif

O šiaip, geras jis pas mus smile.gif Ryte ateina būtinai laižytis. to tai aš nelabai mėgstu smile.gif Visada būna su mumis. Tiesa, kai nori žaisti pradeda šokinėt ant kojų. Be nagų (mes jam nekarpom), bet vis vien būna, kad užkabina. Taip pat kandžiotis bando taip neskaudžiai. Rodo, kad nori, jog su juo užsiimtumei. Manau, kad čia mano tėtis kaltas, nes kai atvažiuoja, žaidžia su juo rankom.

Linkiu kačiukams ir katytėms, o tuo pačiu ir jų šeimininkėms, vėsesnio orelio 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mums gal prieš savaitę darbe kondicionierius pastatė, džiaugiuosi, į darbą einu kaip į šventę, reguliuojami pulteliu, dažnai išjungiame, tik orą atvėsinam ir nebūtina visą dieną sėdėti su kondicionierium bigsmile.gif
Taip susižavėjau, kad žadėjau namams nupirkti, nors pas mane pirmas aukštas ir saulė iš ryto pora val.
Bet nelabai gaunasi, reikia kabinti ant namo fasado unsure.gif
O viršutiniai aukštai deda tą dėžę ant stogo, ir nėr problemų su namo apkabinėjimu, sakyčiau - išsigelbėjimas vasarą, o jeigu geresnis, tai ir žiemą palaiko šiltą temperatūrą rolleyes.gif
Taigi, kol kas gelbėjamės namie su žaliuzėm ir ventiliatorium, kuris orą kaip karštą sriubą maišo biggrin.gif
Bugutis man irgi atrodo labai suvargęs nuo tų karščių - nevalgo, šeriasi, kartais net verkia, miauksi, kažko prašo, matomai, pasiskųsti nori....
Tabletę galimą sudrėkinti aliejumi, įkišti pro šoną kuo giliau ir, užvertus galvą, paglostyti kakliuką, kad nuriedėtų rolleyes.gif Neužsprings schmoll.gif
Atsakyti
Mes siandien grizom namo ir radom Ciko apsivemusi sad.gif Gulejo, labai sunkiai kvepavo, nevaiksciojo. Paskambinui veterenarui, sake, kad gali buti nuo karsciu. Liepe slapiais rankslosciais apkloti. Lyg ir asigavo dabar siek tiek g.gif Ziuresim kaip toliau bus.
Galvoju kaip jis rytoj isbus be musu visa diena ...
Atsakyti
neuzmirstuole, išsigandau
Matau, kad Bugutis irgi gulinėja vis ant grindų, bet kiek jam blogai - negali suprasti unsure.gif
Einu ką nors su vandeniu padarysiu

Kaip Čiko jaučiasi dabar? g.gif

Ai, vos pradėjau guostis, o katinėliai surengė žirgų lenktynes kulvirščiais biggrin.gif

O dar apiprausiau - tai dar energingesnis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 04 rugpjūčio 2014 - 22:17
I vakara lyg ir atsigavo. Pradejo kaip visada visokias musytes vaikytis smile.gif Bet vis tiek neramu del rytojaus unsure.gif Kaip jis cia man isbus iki vakaro vienas ...

Labos nakties 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos,

na aš tai Nimfą ne tik su šlapiom rankom suglostau kai taip karšta, bet ir po dušu drungnu pakišu - žinokit padeda neguli išglebusi atsigauna, nepūtuoja:) šeriasi ir pas mane - šukuoju kiekvieną dieną. juokauju, kad šukuosiu kol plika liks nes jau tų plaukų namuose, tai o joj...
Atsakyti
Mano Šelmė irgi vis gulinėja pakampiais arba vonioje ant plyteliu. Pirma karta kai kisau po drungnu vandeniu-tai priesinosi. dabar jau matyt suprato, kad visai neblogai tas vandenukas ir jau nebesipriesina.
Neuzmirstuole, siandien pas mus (Klaipedoje) kol kas karsciu nera, gal lengviau bus katukams. Gaila i juos ir ziureti. sulyse, nustyse... verysad.gif
Atsakyti
Na ir pas mus plaukų doh.gif Nespėju grindų plauti ir siurbti. Vat aš irgi pagalvojau, kad gal po dušu galima tokiu lengvu pakišti g.gif Per pietus vyras važiuos pažiūrėti kaip jam sekasi ir gal reikėtų tą mūsų augintinį tuomet sušlapinti ...
Atsakyti
Labas rytas,
kaip Čiko sveikatėlė? g.gif

pagaliau galima kvėpuoti, o aš , taip jau gavosi, visai nakčiai palikau balkono duris atidarytas ir langą atidarytą, tai katinėliai prisikvėpavo per visą naktį gaiviu oru, ir iš ryto pilni jėgų zbitkus krečia bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Sidabre
ačiū, kad domiesi 4u.gif man atrodo, kad kaip ir geriau smile.gif Vakar bent jau nenorėjo gulėti po šaltais rankšluosčiais, tai 9įtariu, kad jam ne tiek karšta buvo. Tiesa, sušlapinau jam kailiuką, tai buvo baisiai nepatenkintas smile.gif Dabar ryte tiek prisilakstė, kad kaip šuniukas pravira burna kvėpavo doh.gif Tikiuosi, kad šiandien jam lengviau bus. Svarbiausia, kad nebevėmė jau vakar unsure.gif
Atsakyti