smagu, kad jau geriau jauciasi:)
labutis
taip ne visi lengvai pernesha karshcius..
bilas taip pat gulineja , kiaushius vedina vis. pas mane jis kazkaip zalios neeme mesos, bet va per karshius atneshu shalto farsho jautienos tai tiko ir jam
nors reik stoveti kol sues nes kaciukai ir Okati neduoda jau ramiai sugalvoti kaip pasiimti kasneli
taip ne visi lengvai pernesha karshcius..
bilas taip pat gulineja , kiaushius vedina vis. pas mane jis kazkaip zalios neeme mesos, bet va per karshius atneshu shalto farsho jautienos tai tiko ir jam

Tikrai džiugu, kad Čiko jau atsigavęs, gal jau bus ir mažiau karšta
Paskaičiau apie Bilo valgymą ir suėmė juokas
Vistiktai škotukai yra lėtapėdžiai - Bugio valgymas būna toks: pradžioje pakniaukia ir prašo, paskui tik pažiūri į lėkštutę, po kurio laiko apsilaižo, po to dar tvirčiau atsisėda, taisyklingai prisimontuoja prie grindų, tada jau pradeda laižyti
Katytė per tą patį laiką jau būna pavalgiusi ir nustriksėjusi, o Bugučio valgymą aš stebiu ir juokiuosi, kadangi man iki šiol vis dar linksma žiūrint į tą mažąjį pelėdžiuką

Paskaičiau apie Bilo valgymą ir suėmė juokas

Sveikos merginos
Senokai jau cia nebuvau. Nebuvo kaip man prisesti ir pasisneketi. Nors kas karta jus prisimindavau. Labai daug buvo darbu, vos spejau suktis, paskiau ivairiausiu kelioniu. Tai laika leidom sia vasara turiningai ir energingai. Jeigu ne mano ismanusis telefonas, tai net ir feisbuke nesirodiciau. Dabar siek tiek daugiau galesiu atrasti laiko, kada prisesti ir pasilabinti.
Mano katukai laikosi puikiai, tik va sie karsciai baisiai jau mus nualino. Pas mus butas dar i saules puse, tai faktiskai nuo petu mes pradedam kepti, nes visi langai i pietine puse jeigu as neklystu. Tai buna tikras siaubas. Truputi del Atilos susirupinau, nes toks pakudes kaip dviratis pasidaresi, seriasi baisiai. Tai ziuresiu, jeigu karsciams atslugus situacija nepasikeis, reiks pas gydytojus kreiptis. Nors ir kiti mano katinukai tokie atletiski patapo. Na gal del tu karsciu. Nors seip valgo, kaip ir tvarkoje. Ziuresiu kaip cia toliau bus
Turiu dar dziugia naujiena, Cinamonas jau susirado naujaja seimininke. Viena moterite, vis juo pasidomedavo nuo birzelio pradzios menesio. O Liepa jau galutinai viska susiderinom, taip jis ir iskeliavo i naujuosius namus. Tie zmones kaip tik ieskojo rainiuko, nes pas tos moteris mama laike butent rainiuka, bet jis mire. Kaip supratau, mamai buvo labai sunki si netektis. Jos dar mama yra po sirdies operacijos, tai zmones labai atsargiai bande jai pateikti si katineli. Nors ji jau buvo ispeta, kad jai surastas yra draugas, bet nerimo buvo. Bet kadangi Cinamonas pas mus uzauges kaip rankinukas ir labai komunikabilus katinukas, tai jis jau antra diena jautiesi kaip siu namu valdovas
. tai visi likome laimingi. Aisku mums visiems buvo begalo sunku su juo skirtis. As jau net buvau nusprendusi jo nebeatiduoti. Skelbimu nedejau o tie kurie buvo uzsilike, ju net neatnaujindavau. Bet turbut taip buvo lemta
. Dabar visi esame laimingi
. O mano vyras zirzia ant mano mergu, kodel jos nenori bernu
, nes mat jam jau yra liudna ir jis nori papildomu rupesciu
, kaciuku
.
Nuo Lyn buvau gavusi Jusu linkejimus
. Labai buvo smagu, kad manes dar nepamirsote
. Stengsiuos dabar dazniau uzsukti. O truputi veliau ikelsiu savo grozius, tai ka per vasara nufotografuoti gavosi

Senokai jau cia nebuvau. Nebuvo kaip man prisesti ir pasisneketi. Nors kas karta jus prisimindavau. Labai daug buvo darbu, vos spejau suktis, paskiau ivairiausiu kelioniu. Tai laika leidom sia vasara turiningai ir energingai. Jeigu ne mano ismanusis telefonas, tai net ir feisbuke nesirodiciau. Dabar siek tiek daugiau galesiu atrasti laiko, kada prisesti ir pasilabinti.
Mano katukai laikosi puikiai, tik va sie karsciai baisiai jau mus nualino. Pas mus butas dar i saules puse, tai faktiskai nuo petu mes pradedam kepti, nes visi langai i pietine puse jeigu as neklystu. Tai buna tikras siaubas. Truputi del Atilos susirupinau, nes toks pakudes kaip dviratis pasidaresi, seriasi baisiai. Tai ziuresiu, jeigu karsciams atslugus situacija nepasikeis, reiks pas gydytojus kreiptis. Nors ir kiti mano katinukai tokie atletiski patapo. Na gal del tu karsciu. Nors seip valgo, kaip ir tvarkoje. Ziuresiu kaip cia toliau bus

Turiu dar dziugia naujiena, Cinamonas jau susirado naujaja seimininke. Viena moterite, vis juo pasidomedavo nuo birzelio pradzios menesio. O Liepa jau galutinai viska susiderinom, taip jis ir iskeliavo i naujuosius namus. Tie zmones kaip tik ieskojo rainiuko, nes pas tos moteris mama laike butent rainiuka, bet jis mire. Kaip supratau, mamai buvo labai sunki si netektis. Jos dar mama yra po sirdies operacijos, tai zmones labai atsargiai bande jai pateikti si katineli. Nors ji jau buvo ispeta, kad jai surastas yra draugas, bet nerimo buvo. Bet kadangi Cinamonas pas mus uzauges kaip rankinukas ir labai komunikabilus katinukas, tai jis jau antra diena jautiesi kaip siu namu valdovas

Nuo Lyn buvau gavusi Jusu linkejimus

Uj, kokie žmonės
Sveika, Niurkute,
Prašom prašom nuotraukyčių apie visus vasaros nuotykius
Smagu girdėti apie Cinamoną, tegul jam būna geri ir šilti nauji namai

Sveika, Niurkute,
Prašom prašom nuotraukyčių apie visus vasaros nuotykius

Smagu girdėti apie Cinamoną, tegul jam būna geri ir šilti nauji namai

Kaip ir zadejau, ikeliu nuotraukytes
Musu Cinamonas
. Labai jo seip ilgymes

Stai kaip mokame graziai nusiziovauti

Cia ismoko gulyneti is Bonifacijaus
. Jie buvo du geri draugeliai

Papildyta:
O cia jo sese Cameja
. Kaip bebutu keista, bet is sios situacijos supratau, kad katinai turi labai stiprius jausmus ir prisirisima. Nors mes dazniausiai sakome, kad katinas pripranta ne prie zmogaus o prie namu, bet as kazkodel noriu sia fraze paneigti
. Kai Cameja iskeliavo i naujus namus, Cinamonui pasidaresi labai liudna, nes jis su ja pastoviai duko ir jam buvo labai gera buti jos draugyjoje. Jis visa diena blaskesi ieskodamas savo sese. Kai galiausiai jos nerado jis surado iskaskur si kaciuka balta ir su zydrom akytem kaip ir Cameja. Ir su tuo kaciuku visur vaiksciodavo ji isikandes. Vat ir parodau jo pakaitine sesute

Papildyta:
Na kaip ir mineja, kad nuotrauku turiu susikaupius nemazai
. Kai tik bus vel kokia valandziuke, vel idesiu Cinamono ir po truputi kitu savo veikeju nuotraukas.
Mergaites, po kol as cia nebuvau, ziuriu, kad nuo mano kompo nusimuse programa kuri panaikindavo sias ikyrias reklamas. Gal Jus galite priminti tos programos pavadinima
. Nes ziuriu reikia vel ja atrasti ir instaliuoti. Pamenu Busycat buvo sakius, tik jau nebepamenu kokia
Gal kas pagelbetumet, buciau dekinga

Musu Cinamonas

Stai kaip mokame graziai nusiziovauti

Cia ismoko gulyneti is Bonifacijaus

Papildyta:
O cia jo sese Cameja

Papildyta:
Na kaip ir mineja, kad nuotrauku turiu susikaupius nemazai

Mergaites, po kol as cia nebuvau, ziuriu, kad nuo mano kompo nusimuse programa kuri panaikindavo sias ikyrias reklamas. Gal Jus galite priminti tos programos pavadinima

Programa vadinasi - Adblok, gal raideles ne visai teisingai užrašiau, bet pagal šį žodį galima surasti
Apie Cinamoną - labai gražu, ir graudu.....

QUOTE(Sidabrė @ 2014 08 08, 16:51)
Programa vadinasi - Adblok, gal raideles ne visai teisingai užrašiau, bet pagal šį žodį galima surasti

Musu Cinamonas iviso su ipatinga savo gyvenimo istorija, gal todel jis toks ir tapo ypatingas. Nes netgi kas is mano pazystamu ji mate, i ji isimyledavo tik su juo pabendrave. Jis toks mielas, geros sirdies katinukas. Gal del to, kad mes ji isgelbejome nuo mirties nuosprendzio. Nes beveik visi gydytojai vienbalsiai sakydavo, kad jau toki katinuka reikia migdyti, jus jam jau tikrai nebepadesite niekuom. Vat prasom, padejom, katinas is savo problemos isaugo, normaliai tustinasi ir viska valge, tai ka valge kiti mano katinukai. Ji labai norejo paskiau pasiimti mano pazystama is Norvegijos kur pirko is manes Perla. Ji kai atvaziavo i svecius o Cinamonas dar buvo nepaimtas, tai ji juo negalejo ne tik atsigrozeti, bet ir negalejo atsizaveti jo charakteriu. Ji net ji pavadino Liamuru, kaip yra tokie gyvuniukai su ilgom drizuotom uodegom. Taip ir Cinamonas turejo ilga drizuota uodega ir mokejo eidamas ja taip graziai israityti, ypatingai kai ji girdavai

O seip mano sia vada nupirko vien medikai

labutis
Smagu, kad ji paime ta moteris ir ramiai sau gyvens kaip karaliukas
ash irgi dar iki 14 dienos laikau ir myluoju 4 meshkius
po to liks tik mano Atila is maziu kuria greiciausiai pasiliksim ir vienas kuris dar laisvas kolkas berniukas iki kol sulauks savo seimininko kuris dar turbut tik pradejo narshyti ieshkodamas savojo draugo

po to liks tik mano Atila is maziu kuria greiciausiai pasiliksim ir vienas kuris dar laisvas kolkas berniukas iki kol sulauks savo seimininko kuris dar turbut tik pradejo narshyti ieshkodamas savojo draugo

QUOTE(glinglingas @ 2014 08 09, 12:37)
labutis

Sveika

As irgi seip nesuprantu kartais tu zmoniu ir ju poreikiu

Oi kaip smagu pamatyti uzaugusi Cinamona. O as praeita vakara buvau didziulei nustebinta savo Selmes
Kai atvaziuoja i svecius mano mama, as jai uzleidziu savo lova (kurioje kartu miega ir Selme), tai mama vis sakydavo, kad Selme ja varo is lovos lauk. negalejau patiketi, sakau cia ji zaidzia... Bet praeita vakara nutariau patykoti ir isitikinti kad mama neperdeda taip sakydama. Pasislepiau uz kampo, o mama emesi kloti lova, ogi ziuriu Selme tik strykt is po lovos atsistojo ant galiniu koju , o su priekinem kojytem pradejo mamai mosikuoti. Nu geras,... niekada nebuvau jos tokios maciusi. Grynai gena lauk is lovos
. Bet idomiausia tai, kad kai atvaziuoja uosvis ir uzleidziu ta pacia lova jam, Selme jo nevija....Gal cia koks moteriskas pavydas
Kai atvaziuoja i svecius mano mama, as jai uzleidziu savo lova (kurioje kartu miega ir Selme), tai mama vis sakydavo, kad Selme ja varo is lovos lauk. negalejau patiketi, sakau cia ji zaidzia... Bet praeita vakara nutariau patykoti ir isitikinti kad mama neperdeda taip sakydama. Pasislepiau uz kampo, o mama emesi kloti lova, ogi ziuriu Selme tik strykt is po lovos atsistojo ant galiniu koju , o su priekinem kojytem pradejo mamai mosikuoti. Nu geras,... niekada nebuvau jos tokios maciusi. Grynai gena lauk is lovos