Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

smagu, kad jau geriau jauciasi:)
Atsakyti
labutis

taip ne visi lengvai pernesha karshcius..

bilas taip pat gulineja , kiaushius vedina vis. pas mane jis kazkaip zalios neeme mesos, bet va per karshius atneshu shalto farsho jautienos tai tiko ir jam biggrin.gif nors reik stoveti kol sues nes kaciukai ir Okati neduoda jau ramiai sugalvoti kaip pasiimti kasneli lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai džiugu, kad Čiko jau atsigavęs, gal jau bus ir mažiau karšta g.gif

Paskaičiau apie Bilo valgymą ir suėmė juokas bigsmile.gif Vistiktai škotukai yra lėtapėdžiai - Bugio valgymas būna toks: pradžioje pakniaukia ir prašo, paskui tik pažiūri į lėkštutę, po kurio laiko apsilaižo, po to dar tvirčiau atsisėda, taisyklingai prisimontuoja prie grindų, tada jau pradeda laižyti biggrin.gif Katytė per tą patį laiką jau būna pavalgiusi ir nustriksėjusi, o Bugučio valgymą aš stebiu ir juokiuosi, kadangi man iki šiol vis dar linksma žiūrint į tą mažąjį pelėdžiuką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 06 rugpjūčio 2014 - 18:21
Sveikos merginos 4u.gif

Senokai jau cia nebuvau. Nebuvo kaip man prisesti ir pasisneketi. Nors kas karta jus prisimindavau. Labai daug buvo darbu, vos spejau suktis, paskiau ivairiausiu kelioniu. Tai laika leidom sia vasara turiningai ir energingai. Jeigu ne mano ismanusis telefonas, tai net ir feisbuke nesirodiciau. Dabar siek tiek daugiau galesiu atrasti laiko, kada prisesti ir pasilabinti.
Mano katukai laikosi puikiai, tik va sie karsciai baisiai jau mus nualino. Pas mus butas dar i saules puse, tai faktiskai nuo petu mes pradedam kepti, nes visi langai i pietine puse jeigu as neklystu. Tai buna tikras siaubas. Truputi del Atilos susirupinau, nes toks pakudes kaip dviratis pasidaresi, seriasi baisiai. Tai ziuresiu, jeigu karsciams atslugus situacija nepasikeis, reiks pas gydytojus kreiptis. Nors ir kiti mano katinukai tokie atletiski patapo. Na gal del tu karsciu. Nors seip valgo, kaip ir tvarkoje. Ziuresiu kaip cia toliau bus g.gif

Turiu dar dziugia naujiena, Cinamonas jau susirado naujaja seimininke. Viena moterite, vis juo pasidomedavo nuo birzelio pradzios menesio. O Liepa jau galutinai viska susiderinom, taip jis ir iskeliavo i naujuosius namus. Tie zmones kaip tik ieskojo rainiuko, nes pas tos moteris mama laike butent rainiuka, bet jis mire. Kaip supratau, mamai buvo labai sunki si netektis. Jos dar mama yra po sirdies operacijos, tai zmones labai atsargiai bande jai pateikti si katineli. Nors ji jau buvo ispeta, kad jai surastas yra draugas, bet nerimo buvo. Bet kadangi Cinamonas pas mus uzauges kaip rankinukas ir labai komunikabilus katinukas, tai jis jau antra diena jautiesi kaip siu namu valdovas lotuliukas.gif . tai visi likome laimingi. Aisku mums visiems buvo begalo sunku su juo skirtis. As jau net buvau nusprendusi jo nebeatiduoti. Skelbimu nedejau o tie kurie buvo uzsilike, ju net neatnaujindavau. Bet turbut taip buvo lemta 4u.gif . Dabar visi esame laimingi 4u.gif . O mano vyras zirzia ant mano mergu, kodel jos nenori bernu lotuliukas.gif, nes mat jam jau yra liudna ir jis nori papildomu rupesciu doh.gif , kaciuku lotuliukas.gif .

Nuo Lyn buvau gavusi Jusu linkejimus 4u.gif . Labai buvo smagu, kad manes dar nepamirsote 4u.gif . Stengsiuos dabar dazniau uzsukti. O truputi veliau ikelsiu savo grozius, tai ka per vasara nufotografuoti gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Uj, kokie žmonės thumbup.gif
Sveika, Niurkute,
Prašom prašom nuotraukyčių apie visus vasaros nuotykius bigsmile.gif

Smagu girdėti apie Cinamoną, tegul jam būna geri ir šilti nauji namai ax.gif
Atsakyti
Kaip ir zadejau, ikeliu nuotraukytes 4u.gif
Musu Cinamonas wub.gif . Labai jo seip ilgymes wub.gif

user posted image

user posted image

Stai kaip mokame graziai nusiziovauti biggrin.gif

user posted image

Cia ismoko gulyneti is Bonifacijaus biggrin.gif . Jie buvo du geri draugeliai biggrin.gif

user posted image

Papildyta:
O cia jo sese Cameja biggrin.gif . Kaip bebutu keista, bet is sios situacijos supratau, kad katinai turi labai stiprius jausmus ir prisirisima. Nors mes dazniausiai sakome, kad katinas pripranta ne prie zmogaus o prie namu, bet as kazkodel noriu sia fraze paneigti 4u.gif . Kai Cameja iskeliavo i naujus namus, Cinamonui pasidaresi labai liudna, nes jis su ja pastoviai duko ir jam buvo labai gera buti jos draugyjoje. Jis visa diena blaskesi ieskodamas savo sese. Kai galiausiai jos nerado jis surado iskaskur si kaciuka balta ir su zydrom akytem kaip ir Cameja. Ir su tuo kaciuku visur vaiksciodavo ji isikandes. Vat ir parodau jo pakaitine sesute smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Na kaip ir mineja, kad nuotrauku turiu susikaupius nemazai biggrin.gif . Kai tik bus vel kokia valandziuke, vel idesiu Cinamono ir po truputi kitu savo veikeju nuotraukas.

Mergaites, po kol as cia nebuvau, ziuriu, kad nuo mano kompo nusimuse programa kuri panaikindavo sias ikyrias reklamas. Gal Jus galite priminti tos programos pavadinima g.gif . Nes ziuriu reikia vel ja atrasti ir instaliuoti. Pamenu Busycat buvo sakius, tik jau nebepamenu kokia g.gif Gal kas pagelbetumet, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Programa vadinasi - Adblok, gal raideles ne visai teisingai užrašiau, bet pagal šį žodį galima surasti

Apie Cinamoną - labai gražu, ir graudu..... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 08 rugpjūčio 2014 - 15:52
QUOTE(Sidabrė @ 2014 08 08, 16:51)
Programa vadinasi - Adblok, gal raideles ne visai teisingai užrašiau, bet pagal šį žodį galima surasti

Apie Cinamoną - labai gražu, ir graudu..... unsure.gif

Musu Cinamonas iviso su ipatinga savo gyvenimo istorija, gal todel jis toks ir tapo ypatingas. Nes netgi kas is mano pazystamu ji mate, i ji isimyledavo tik su juo pabendrave. Jis toks mielas, geros sirdies katinukas. Gal del to, kad mes ji isgelbejome nuo mirties nuosprendzio. Nes beveik visi gydytojai vienbalsiai sakydavo, kad jau toki katinuka reikia migdyti, jus jam jau tikrai nebepadesite niekuom. Vat prasom, padejom, katinas is savo problemos isaugo, normaliai tustinasi ir viska valge, tai ka valge kiti mano katinukai. Ji labai norejo paskiau pasiimti mano pazystama is Norvegijos kur pirko is manes Perla. Ji kai atvaziavo i svecius o Cinamonas dar buvo nepaimtas, tai ji juo negalejo ne tik atsigrozeti, bet ir negalejo atsizaveti jo charakteriu. Ji net ji pavadino Liamuru, kaip yra tokie gyvuniukai su ilgom drizuotom uodegom. Taip ir Cinamonas turejo ilga drizuota uodega ir mokejo eidamas ja taip graziai israityti, ypatingai kai ji girdavai lotuliukas.gif . Fainuolis. Man jo labai truksta. Labai istiesu yra sunku, kai gyvuna laiku nepaima, jis pas taveauga, tu formuoji jo buda, charakteri ir paskiau bam ir turi atplesti nuo saves ir savo sirdies. Nes jis jau buna uzkariaves tavo sirdi. Begalo sunku buna. As seip to ir bijojau. Nors pries ta moterite, buvo dar bent keturi kandidatai. Bet as kaip isiaiskindavau, kad jie norejo nelegaliai ji veisti. Tai tokiems iskarto grieztai budavo pasakyta NE!

O seip mano sia vada nupirko vien medikai lotuliukas.gif , Isskirus Cleopatra lotuliukas.gif . Cameja pirko mano drauges kolege o jos yra gydytojos enestezologes. Tai drauges kolege pirko savo mamai. Cinamona irgi pirko gydytoja enestezologe irgi savo mamai, bet ir jinai ji daboja ir su juo pabuvus irgi nori sau toki pat lotuliukas.gif . Coco Chanel pirko panele kuri dirba sesute su stomotologais biggrin.gif . Na mano katukai tikrai bus sveiki lotuliukas.gif
Atsakyti
O dabar truputis linksmybiu biggrin.gif

Kaip ir sakiau, Bonifacijus patapo geras Cianamono draugas biggrin.gif
Gulejimo ipatumai per karscius biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Jus treneri i namus kvietete? Galiu pravesti instruktaza kaip palaikyti gera figura lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
labutis

Smagu, kad ji paime ta moteris ir ramiai sau gyvens kaip karaliukas thumbup.gif

ash irgi dar iki 14 dienos laikau ir myluoju 4 meshkius wub.gif
po to liks tik mano Atila is maziu kuria greiciausiai pasiliksim ir vienas kuris dar laisvas kolkas berniukas iki kol sulauks savo seimininko kuris dar turbut tik pradejo narshyti ieshkodamas savojo draugo g.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 08 09, 12:37)
labutis

Smagu, kad ji paime ta moteris ir ramiai sau gyvens kaip karaliukas  thumbup.gif 

ash irgi dar iki 14 dienos laikau ir myluoju 4 meshkius  wub.gif
po to liks tik mano Atila is maziu kuria greiciausiai pasiliksim ir vienas kuris dar laisvas kolkas berniukas iki kol sulauks savo seimininko kuris dar turbut tik pradejo narshyti ieshkodamas savojo draugo  g.gif

Sveika 4u.gif

As irgi seip nesuprantu kartais tu zmoniu ir ju poreikiu smile.gif . Kaip man ir su Cinamonu buvo. Vienu metu visiems reikia rainiaus, bet suka nosim ir galvoja imti ar ne. Bet as itariu, kad cia buvo tie zmones kurie norejo dauginti. Paskiau lyg mirtina tyla. Galiausiai kai atsirado zmogus ir jau rimtai sutarem, tada vien visas pundas atsirado kitu norinciu isigyti Cinamona biggrin.gif . Na bet po teisybe jau nebekreipiau demesi, net nebedejau tu skelbimu. Nes jau buvau kaip ir sustaikius su tuom, kad pasiliksiu ji gal sau. Bet kadangi toji meteryte jau is seniau vis kas kart domejosi, tai taip su ja ir sutarem. Ir kaip suprantu, jam dabar ten rojus 4u.gif . Taip manau ir su tavo katuku bus, tyla, tyla o paskiau buriuosis visa eile biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu pamatyti uzaugusi Cinamona. O as praeita vakara buvau didziulei nustebinta savo Selmes
Kai atvaziuoja i svecius mano mama, as jai uzleidziu savo lova (kurioje kartu miega ir Selme), tai mama vis sakydavo, kad Selme ja varo is lovos lauk. negalejau patiketi, sakau cia ji zaidzia... Bet praeita vakara nutariau patykoti ir isitikinti kad mama neperdeda taip sakydama. Pasislepiau uz kampo, o mama emesi kloti lova, ogi ziuriu Selme tik strykt is po lovos atsistojo ant galiniu koju , o su priekinem kojytem pradejo mamai mosikuoti. Nu geras,... niekada nebuvau jos tokios maciusi. Grynai gena lauk is lovos lotuliukas.gif . Bet idomiausia tai, kad kai atvaziuoja uosvis ir uzleidziu ta pacia lova jam, Selme jo nevija....Gal cia koks moteriskas pavydas g.gif
Atsakyti