Niurkute, o tai Ula grynai uzsoka ant stovincio vyriskio? Bandau isivaizduoti koks vaizdelis kai pamatai atsisukus toooooki suoli.
As tabletyte nuo kirminu suduodu kartu su gabaliuku sviesto (kad geriau nuslystu), sio proceso ji nemegsta, bet va kai karpau nagus-tai kantriai laukia kol pabaigsiu. tik va ant galiniu kojyciu turi pora naguciu kuriu neleidzia kirpti, kai tik uz ju paimu-tai taip graudziai sukniaukia ir pradeda traukti kojyte, matyt skauda-tai ju as ir nelieciu. Mano geriete duodasi net ausytes isvalyti (kazkodel viena ausis jai amzinai pritunka),tai taip graziai nuleidzia galvyte zemyn ir laukia kol pabaigsiu, nesimuisto nieko.
QUOTE(jolax @ 2014 08 13, 15:16)
Niurkute, o tai Ula grynai uzsoka ant stovincio vyriskio? Bandau isivaizduoti koks vaizdelis kai pamatai atsisukus toooooki suoli.
As tabletyte nuo kirminu suduodu kartu su gabaliuku sviesto (kad geriau nuslystu), sio proceso ji nemegsta, bet va kai karpau nagus-tai kantriai laukia kol pabaigsiu. tik va ant galiniu kojyciu turi pora naguciu kuriu neleidzia kirpti, kai tik uz ju paimu-tai taip graudziai sukniaukia ir pradeda traukti kojyte, matyt skauda-tai ju as ir nelieciu. Mano geriete duodasi net ausytes isvalyti (kazkodel viena ausis jai amzinai pritunka),tai taip graziai nuleidzia galvyte zemyn ir laukia kol pabaigsiu, nesimuisto nieko.
Taip Jolax, ji uzsoka ant stovincio zmogaus o mano vyras dar yra 2 metru zmogus, tai kaip suprantate ne zemas. Tai vat ji ir skraido. Bande ant mano peciu skraidyti, bet stovi ant grindu, aplink mane trepsi ir matuoja mano peciu apimti, ar ji tilps ar ne. Bet pora sykiu pabande, suprato, kad nepatogu ir jai tenka greitai nusokti, tai jau nebesoka. O vyro peciai platus, tai jai labai ptogu. Isidrebia ir guli patenkinta

Saunuole Jusu katite

As kai svirksto neturejau, tai irgi su sviestu duodavau, dar per gerkle paglostydavau, kad rijimo refleksas atsirastu ir greiciau nuritu. O dabar su svirstuku, greit gyliai ikisu ir isaunu o tie greit ir nurija

Papildyta:
Parodisiu dar savo meinuke kaip mes paaugome

Ar gerai pozuoju? Gera laikysena?

Papildyta:
O cia as ne i tema gal, bet dar parodisiu savo fotogrofavimo idejas

Mano dukra pozuotoja

Kartais toks paprastas dalikas o atrodai nuotrauko ispudingai...

Gal tai princas pas mane atsoliavo...

na ir kaskadinninke jusu Ula.
Siandien pribrendo laikas sukuoti Selme, nes ziuriu palei uzpakalu plaukai tokie kaip susivele ir kazkokie kitokie nei visi, nemoku pasakyti. lyg seni, kurie turi nuslinkti. Zodziu nutariau issukuoti ta jos uzpakali. Na o jai nelabai patiko kai ilgiau braukiau per sedyne, taip gailiai miauksejo, na ka tada as tuos nelemtus gabalais isejusius plaukus ispesiojau.Pesu ir paciai juokas ima kaip kokia vista pesciau
Siandien pribrendo laikas sukuoti Selme, nes ziuriu palei uzpakalu plaukai tokie kaip susivele ir kazkokie kitokie nei visi, nemoku pasakyti. lyg seni, kurie turi nuslinkti. Zodziu nutariau issukuoti ta jos uzpakali. Na o jai nelabai patiko kai ilgiau braukiau per sedyne, taip gailiai miauksejo, na ka tada as tuos nelemtus gabalais isejusius plaukus ispesiojau.Pesu ir paciai juokas ima kaip kokia vista pesciau

Sidabre, nuostabus jūsų Bugutis, ūsai kokie karališki

ECH nera ka veikti

Gal tu su manim pazaisi. please

Gal tu su manim pazaisi. please

QUOTE(Malena @ 2014 08 17, 14:47)
Sidabre, nuostabus jūsų Bugutis, ūsai kokie karališki 

Ačiū, Malena, už tokį gražų įvertinimą

Įtariu, kad ir Jūs auginate katinėlį, prašome prisijungti ir mums parodyti

Už tokį gražų pagyrimą Bugutis dar siunčia pora abrozdėlių

Šelme, kaip tai nėr kas veikti - katinai privalo gulėti

arba padėti šeimininkauti - juk valgyti tai reikia pagaminti

oho Bugutis koks seimininkas-prie puodu sukinejasi. Maniske aristokrate-prie puodu neina, o va guleti-tai tikrai poniutes stichija
Su tuo šeimininkavimu, tai Bugis varo mane iš proto. Aš ten kriauklėj jam žuvį atitirpinu, tai jis vaikšto po tas spinteles, sėdi laukia, prašo. vėl sėdi ir laukia, Katytė visada visko laukia tik ant žemės, o šitas nekantruolis - lenda

QUOTE(Sidabrė @ 2014 08 17, 19:19)
Įtariu, kad ir Jūs auginate katinėlį, prašome prisijungti ir mums parodyti

Už tokį gražų pagyrimą Bugutis dar siunčia pora abrozdėlių

Aš dar tik dairausi ir svajoju

Į Bugutį žiūrėčiau ir žiūrėčiau

QUOTE(Malena @ 2014 08 17, 20:55)
Aš dar tik dairausi ir svajoju

Labas rytas

Malena, reiškia prieš akis - labai malonus ir atsakingas užsiėmimas laukia, svarbu išsirinkti sau mielą ir sveiką katinėlį

Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 08 18, 01:11)
Labas vakaras:)
Grazuciai tie musu katineliai
As irgi siandien pora kadru pagavau. Taigi pasirodom. Musu Chikutis
Grazuciai tie musu katineliai

As irgi siandien pora kadru pagavau. Taigi pasirodom. Musu Chikutis

Chiko koks gražuolis išaugęs

Įdomu, kiek sveria šis berniukas dabar?