Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(xxsxx @ 2014 08 25, 15:46)
Sveikos, katinėlių mylėtojos  4u.gif

Pagaliau ir aš turiu savo mažąjį murkaliuką.....  wub.gif
Štai toks mano išsvajotasis:
Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio......  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Vajetau, koks grožis thumbup.gif
Papasakokit daugiau, iš kur gavote šį gražuolį, koks vardukas? g.gif bigsmile.gif
Kaip sekasi naujuose namuose? g.gif
Atsakyti
Ačiū už šiltą priėmimą thumbup.gif Paršukėlis... oiiii - ryžas škotukas su sombreru, tikras gražuolis thumbup.gif

Ir Ainu hihihi.gif tapusi pusiau škotukė biggrin.gif biggrin.gif

Na ir naujokėlis ryžiukas labai gražus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 25 rugpjūčio 2014 - 14:56
Ačiū už priėmimą į būrį.... Pagaliau nesijaučiu vienintėlė nuprotėjusi nuo savo katiniuko.... lotuliukas.gif
Pažįstama susilaukė škotukų šeimynos pagausėjimo, tai šis grožis - mano meilė iš pirmo žvilgsnio... Vienintėlis stačiaausis vadoje smile.gif Ir vienintėlis berniukas wub.gif
Vardo derinome šeimynoje 3 sav... Atrodo, apsistojome ties Džekis smile.gif
Buvo sąraše ir Modžo-Džodžo, Rublis, Murkis, Garfis.... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Iš išvardytų vardukų man irgi gražiausiai skamba Džekis mirksiukas.gif

Atrodo jis dar gana mažutis, kiek gi jam laiko ir kaip sekasi auklėti nenuoramą? g.gif
Atsakyti
labutis

vis dar uzsikasus, bet iledu akis paganyty

o koks grazuolis naujokas thumbup.gif man jam liptu vardas Marmaladas arba Lainis g.gif smile.gif
sekmes apsisprendziant mirksiukas.gif
Atsakyti
prieš 3 sav. įsikatinome 2 mėnesiu katiniuką...
Meilybė be proto..... Tačiau turime bėdą - katiniukas sunkiai tuštinasi....
Kai parsivežėme - dvi dienas nedarė, nulėkėm pas veterinarą - pasakė, kad užkietėjo viduriukai, pastatė Mikrolax žvakutė - nesuveikė, po 5 val. antrą - nesuveikė. Po dienos - vėl nulėkėm - pastatė klizmutę... Nelabai kas.... Davė Dupfalac. Suminkštino, tačiau vistiek nedaro... sad.gif
Stovi dėžutėje, stanginasi - tačiau niekas "nelenda".... Skaudu žiūrėti....
Viduriukai minkšti kaip ir....

Duodu ir kefyro, ir maisto racioną pakeičiau kelis kartus....
Nebežinau ką ir daryti.... Veterinarai tik klizmas pastato.... O kodėl taip yra - ir nepaaiškina....
Kalbėjausi su katinuko buvusia šeimininke, tai sakė, kad tokių problemų nebuvo.... sad.gif
Gal turite kokių nors minčių ką galiu padaryti dėl savo mažiuko?
Atsakyti
Mūsų temoje yra veisėja Niurkutė, kuriai paskutinėje vadoje buvo katinėlis Cinamonas, kuriam irgi buvo vidurių užkietėjimas, ir ėjo net kalba apie užmigdymą, tačiau ji sėkmingai jį išgelbėjo ir paaugino katinėlį savo veislyne gal net iki 6 mėn., ir kai pardavė buvo įsitikinusi, kad jam jau jokių problemų nėra.
Tikriausia turėtų patarimų, kaip geriausia padėti tokioje situacijoje g.gif
Papildyta:
Tiesa, dar kačių ligų temoje gal būt galima parašyti kykutei į AŽ, prašyti patarimų.
Papildyta:
Apie racioną reiktų kiekvienai smulkiau papasakoti, nes iš pasisakymų nežinome, ką jis valgė mažas, kokie pasikeitimai jūsų namuose, nuo ko pradėjote, į ką pakeitėt ir t.t.
Atsakyti
Kaip naujokas į mūsų Čikutį mažąjį panašus wub.gif Ir stačiaausis, ir ryžiukas wub.gif Naujokėliui mūsų 4u.gif

O dėl kačiuko tuštinimosi, nieko patarti negaliu sad.gif Aš dar pati be patirties, O jūs pas kokius veterenarus važiuojate ? Mums veisėj akažkodėl rekomendavo veterenarę Ireną, kuri dirba klinikoje Veta, Kalvarijų gatvėje. Gal reikėtų pas labiau pastyrusią pasikreipti patarimo unsure.gif Įsivaizduoju kaip gaila katinėlio sad.gif
Tik dabar pamačiau, kad jūs iš Kauno, bet kad pas jus iš viso kažkoks veterenaras profesorius yra, pas kurį iš Vilniaus visi važiuoja. Jei domina, galiu pavardę sužinoti tiksliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neuzmirstuole: 25 rugpjūčio 2014 - 22:34
QUOTE(Sidabrė @ 2014 08 25, 11:56)
Priimam ir Ainu į škotukus, su riuuužava nosyte ir nulenkta ausyte, bet visas grožis - tai paslėptas, tik baltosios rankelės kyšo biggrin.gif

Ačiū, Sidabre, už šiltą priėmimą 4u.gif
Mažas naujas ryžiukas labai mielas wub.gif
Atsakyti
Dėl raciono:
tik atsivežusi maitinau paštetu, pamačiau bėda - pradėjau duoti tik sausiuka.
Nepadėjo - pakeičiau į Hills'o guliašą kuris skirtas skrandžio problemų turinčiam kačiukui. Duodu kefyro, natūralaus jogurto. Duodu vištienos krūtinėlės...
Bendradarbė patarė duoti tuno savo sultyse, sakė jos katinukui padeda, o manasis - dar ir vemti pradėjo.... Tai nebeduodu....
Šiaip pas ji kaip ir nėra dabar vidurių užkietėjimo. Jis atrodo tiesiog neišstmumia.... sad.gif

neuzmirstuole būtų puiku, jei sužinotumėte pavardę, nes man čia jau stogą rauną dėl mano rainiuko..... Pradėjo kalbėti veterinaras, kad reikės migdyti, nes prasidės gyvūno kankinimas..... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxsxx: 26 rugpjūčio 2014 - 07:27
QUOTE(Sidabrė @ 2014 08 22, 13:19)
lyn27, ieškom ieškom biggrin.gif

Bet Nimfos niekaip negalim atrasti g.gif  unsure.gif

Labas rytas visoms:)

Nimfa laukia kol ikelsiu foto is telefono, bet jau sia savaite prisiruosiu pazadu:)

jau ryzikas naujokelis koks grazus ir mazutis:) sveiki atvyke:)

busycat tikra nulepause:)))))) ir kiti sveciai tinka i nulepausiuku armija:))))

xxsxx - del savo problemos tikrai pasikpnsultuokit su Niurkute, ji isprende sia bedele be uzmigdymu.

Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 08 26, 08:40)
Labas rytas visoms:)

Nimfa laukia kol ikelsiu foto is telefono, bet jau sia savaite prisiruosiu pazadu:)

Pažadukas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti