Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 08 25, 08:21)
Sveiki,
Mes irgi iš pradžių norėjome nulėpausės katytės, bet taip jau atsitiko, kad vadoj buvo vien berniukai ir kaip rezultatas mes turime stačiaausį katiną, kurio niekuo gyvu niekam neatiduočiau
Jis yra mūsų šeimos narys, be galio jį mylim ir globojam
Mes irgi iš pradžių norėjome nulėpausės katytės, bet taip jau atsitiko, kad vadoj buvo vien berniukai ir kaip rezultatas mes turime stačiaausį katiną, kurio niekuo gyvu niekam neatiduočiau

Bet isties viska gerai surasete.
Del serimosi jeigu kas yra specialus vitaminai. As pradejau juos duoti, tai ir serimasis sumazejo ir kailio bukle pagerejo. Nezinau ar cia, kad ruduo atejo ar, kad tikrai cia vitaminai padejo.
Jeigu labai seriasi, man geria padeda, geras issukavimas ir paskiau ismaudyti. Efekta pamaciau ne ant vieno savo katino. Pasitvirtino. Bet daznai to daryti nevertetu. Nebent kai tikrai labai seriasi.
Siandiena skambinau Cinamono seimininkei. Tai ji papasakojo labai idomu dalika. Cinamonas gyvena seip pas jos mama. Tai pasirodo toji moteryte paskambina kas ryt savo mamai, pasiteirauti apie jos sveikata ir tuo paciu dar pasisneka su Cinamonu. As is pradziu nesupratau. Pamaniau sau tyliai, nusisneka

Pasirodo tos moterytes ir anas katinas su ja snekedavosi telefonu. Na fantastika

Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2014 08 25, 09:45)
Aisku, kad priimsime tokia grazuole

Eh, kai vis per ta laiko trukuma, tai ir atsakineju paveluotai. Gal nesupiksite merginos

Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2014 08 25, 10:46)
A- mano ausys irgi nulėpusios- ir natūraliai nuleipusios- ne taip kaip kai kieno-ir mane priimsit į škotukų būrį? Ir šepetukai nekyšo - ne taip kaip kai kieno...

Ir tave irgi i buri priimsime

Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2014 08 25, 12:44)
Ne nu, kyštelėjau smalsiai nosį į jūsų temą ir balsu nusikvatojau
Škotukiška Kiara ir paršiukėlis- nerealūs
Na va tuoj tuoj ir maniškė suškotės- kol kas tik viena ausis užlankstyta, bet mes labai stengiamės...

Na va tuoj tuoj ir maniškė suškotės- kol kas tik viena ausis užlankstyta, bet mes labai stengiamės...

Pastangos tikrai grazios