Sidabre ačiū už nuomonę ir palaikymą
Lašinių kol kas neapčiuopiu. Žiūrėsim kaip ten toliau bus. O dėl konservų ir aš nustebau, nes man Alina sakė, jog kažkaip ir kepenims nelabai gerai
Mes duodam konservus kelis kartus per mėnesį jam, bet stengiamės dažnai neduoti. Dar reikės pasidomėti šia tema. O veterinarė pasakė, kad daugelis būtent sausą ėdalą renkasi dėl kainos. Neva konservais maitinti labai brangu, todėl jais ir nemaitina žmonės katinų
labutis
o dantys tai jau taip.. reikia vis paziureti ko ir ash anksciau neziuredavau. gyvunai visgi patys nepasakys ar kas istrigo ..
dazniau ryzumo prashom i tema imesti
o dantys tai jau taip.. reikia vis paziureti ko ir ash anksciau neziuredavau. gyvunai visgi patys nepasakys ar kas istrigo ..
dazniau ryzumo prashom i tema imesti
Laba diena
mano draugė galvoja apie kačiuką, gal pas kurią yra kačiukų vada? domina katytė neveisimui bet iš veislyno
mano draugė galvoja apie kačiuką, gal pas kurią yra kačiukų vada? domina katytė neveisimui bet iš veislyno
Gerų švenčių ir gražių margučių kaimynėm
Teprisikelia mūsų širdys
Supratimui, užuojautai, pakantumui, meilei
Melskime sau ir kitiems džiaugsmingo
Prisikėlimo ryto mūsų gyvenime!

Supratimui, užuojautai, pakantumui, meilei
Melskime sau ir kitiems džiaugsmingo
Prisikėlimo ryto mūsų gyvenime!

Su Šv. Velykom, kaimynėlės
Ramybės sieloje, jaukumo namuose, siekių įgyvendinimo
Labas rytas:)
Kiek gražių sveikinimų
ačiū visoms.
Jau kaip tingėjau į darbą po trijų laisvų. Ir dabar dar apsimiegojusi sedžiu nėra noro dirbt visai.
Kiek gražių sveikinimų
Jau kaip tingėjau į darbą po trijų laisvų. Ir dabar dar apsimiegojusi sedžiu nėra noro dirbt visai.
Labas rytas,
Visiems linkiu daug energijos naujiems darbams po ilgo poilsio
Aš tai visas šventes prasirgau, tai dabar bandau priversti dirbti savo išbalansuotą galvelę
Katinėliai okupavo balkoną ir atrodo jiems nieko daugiau netrūksta
Ačiū visoms už gražius šventinius linkėjimus
l
Visiems linkiu daug energijos naujiems darbams po ilgo poilsio
Aš tai visas šventes prasirgau, tai dabar bandau priversti dirbti savo išbalansuotą galvelę
Katinėliai okupavo balkoną ir atrodo jiems nieko daugiau netrūksta
Ačiū visoms už gražius šventinius linkėjimus
labas, na kas per ligos Sidabre tokiu gražiu oru? eisiu vakare ieškot Nimfos foto, kad Bugis neliūdėtų