Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Sidabre ačiū už nuomonę ir palaikymą 4u.gif Lašinių kol kas neapčiuopiu. Žiūrėsim kaip ten toliau bus. O dėl konservų ir aš nustebau, nes man Alina sakė, jog kažkaip ir kepenims nelabai gerai g.gif Mes duodam konservus kelis kartus per mėnesį jam, bet stengiamės dažnai neduoti. Dar reikės pasidomėti šia tema. O veterinarė pasakė, kad daugelis būtent sausą ėdalą renkasi dėl kainos. Neva konservais maitinti labai brangu, todėl jais ir nemaitina žmonės katinų g.gif
Atsakyti
labutis

o dantys tai jau taip.. reikia vis paziureti ko ir ash anksciau neziuredavau. gyvunai visgi patys nepasakys ar kas istrigo ..

dazniau ryzumo prashom i tema imesti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
mano draugė galvoja apie kačiuką, gal pas kurią yra kačiukų vada? domina katytė neveisimui bet iš veislyno ax.gif
Atsakyti
Smagaus kiaušinių ridenimo ir linksmų Šv. Velykų 4u.gif

user posted image

Ryana, katytės reiktų pasidairyti veislynų pulspapiuose, škotukų veislynai 1-ame psl. Forume veislynai retai dalyvauja, todėl mažai kas žino apie kačiukų vadas.

Linksmų švenčių 4u.gif
Atsakyti
Gerų švenčių ir gražių margučių kaimynėm 4u.gif
Atsakyti
Teprisikelia mūsų širdys
Supratimui, užuojautai, pakantumui, meilei…
Melskime sau ir kitiems džiaugsmingo
Prisikėlimo ryto mūsų gyvenime!

user posted image

Atsakyti
Su Šv. Velykom, kaimynėlės 4u.gif Ramybės sieloje, jaukumo namuose, siekių įgyvendinimo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas:)

Kiek gražių sveikinimųsmile.gif ačiū visoms.

Jau kaip tingėjau į darbą po trijų laisvų. Ir dabar dar apsimiegojusi sedžiu nėra noro dirbt visai.

Atsakyti
Labas rytas, kaimynėlės 4u.gif
Gal kas dar neatsivalgėt kiaušinukų? biggrin.gif
user posted image
Man irgi nedarbinga nuotaika po trijų išeiginių unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Visiems linkiu daug energijos naujiems darbams po ilgo poilsio bigsmile.gif
Aš tai visas šventes prasirgau, tai dabar bandau priversti dirbti savo išbalansuotą galvelę bigsmile.gif
Katinėliai okupavo balkoną ir atrodo jiems nieko daugiau netrūksta biggrin.gif

Ačiū visoms už gražius šventinius linkėjimus smile.gif l
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 22 balandžio 2014 - 09:35
Na kurgi jūs pradingot, škotuuuuukai doh.gif doh.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
labas, na kas per ligos Sidabre tokiu gražiu oru? eisiu vakare ieškot Nimfos foto, kad Bugis neliūdėtųsmile.gif
Atsakyti