Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(glinglingas @ 2014 04 28, 12:19)
labutis

aciu. taip bilas dar neisivaizduoja  biggrin.gif
oi taip kol mazi net nesimato kad meskenai tai tiks prie shkotuku  biggrin.gif  pasivaidensim . gera foto dar neiseina nes malasi visi kaip uzsukti  biggrin.gif
user posted image

labas rytas, pagaliau laisvadienis:)

vajei kokia saimyna:) sveikinimai:) ir Nimfa ateina paziuret siu grazuoliu:)
user posted image[/IMG]
Atsakyti
labutis

aciukas. taip smagu dabar kiekvienas su savu jauciasi charakteriu jau. ir merkiasi akytes tai taip juokingai atrodo biggrin.gif
oi ta Nimfa su savo grazia nosim wub.gif

niu kaip cinamonas jau turi gal nauja sheimininka?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Senokai jau cia nesirodziau ax.gif . Net sarma ir uzeiti blush2.gif . Labai dziugu, kad atejote i mano padaryta nauja temute. Nors ji si syki gavosi ne itin ipatingai gerai, bet kitam sykiui reikes pasistengti geriau biggrin.gif .
Man kaip visad sekasi, vel uzgriuvo kruvos darbu doh.gif . Tai nusprendziau siuos darbus apmazinti, nes labai kirto per sveikata. Jau tiesiog nieko nebespedavau padaryti. Toks ispudis, kad jau is gyvenimo jokio malonumo nebeliko o tik darbas, darbas darbas. Jau maniau, kad nuprotesiu. Tai tikiuosi dabar bus siek tiek daugiau laiko ir galesime dazniau pasimaivyti ir pabendrauti biggrin.gif

Tai truputi parodisiu savo pozuotojus biggrin.gif

Mano Uliukas wub.gif

user posted image

user posted image

O cia mano vaikas Cleopatra biggrin.gif . Uzeme Bestuose "Geriausia tarp ilgaplaukiu kaciuku". 4u.gif

user posted image

Na ir Cinamonas, niekaip negalintis susirasti sau mylincius seimininkus doh.gif . jau isviso ji siulau uz asaras, tai kai kurie dar sugeba dar musti kaina, bet su tokia repleka, kad gal net ir tai pagalvosime doh.gif doh.gif doh.gif . Dieve, tai parasau tokiems, kad jeigu gyvunas patiko, tai tu net negalvoji o stveri is to dziaugsmo ir begi su juo laimingas doh.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2014 04 28, 12:19)
labutis

aciu. taip bilas dar neisivaizduoja  biggrin.gif
oi taip kol mazi net nesimato kad meskenai tai tiks prie shkotuku  biggrin.gif  pasivaidensim . gera foto dar neiseina nes malasi visi kaip uzsukti  biggrin.gif
user posted image

Sveikinu su nuostabiausiu pagausejimu wub.gif . Jietau, kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labutis

aciukas

o kokie parodiniai katinai wub.gif ula graziai nusimarginus labai , tokia ryshki thumbup.gif
smagu kaip buti ivertintas ir dar tokiais prizais first.gif o dar smagiai veisejai ant sirdeles matyti tokius rezultatus drinks_cheers.gif
Cinamonui linkiu kuo greiciau rasti pacius paciausius sheimininkus

bilas po truputi pripratineja prie kaciuku, bet dar arti labai neina. tik kad neshnypcia o labai domisi dabar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 04 gegužės 2014 - 11:00
smagu matyt tave Niurkute cia ir tavo grozius:)
Atsakyti
Kas pavogė vasarą? g.gif

user posted image

Ir kur pasislėpt nuo šalčio - gal čia?

user posted image

O gal čia? g.gif

user posted image

Apsikabinkime, sušilkime, tu mane sušildyk ax.gif

user posted image

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labas vakarelis

mas mus kadangi pas kaciukus 25 o bilas prisiplake i ju kompanija -tai shildosi jis kartu niekur sleptis nereikia. o dar ir lygtais galvoja kad cia jo vaikai tai shiandien nuprause viena lotuliukas.gif zodziu kaip bus telefonas po ranka padarysiu foto smile.gif
cia kam idomu kaip papinames foto
Atsakyti
Nu jau gražuoliai meškėniukai ir dar du ryži thumbup.gif

apie Bilą - labai juokinga biggrin.gif Vargšas prigaudinėjamas ir svetimus vaikučius daboja, bet užtat šiltai gyvena bigsmile.gif

Bugis tai dienomis lenda miegoti į lovą - pasidaro urvą ir įlenda po visais patalais ir užklotais, jam ten šilta. Katytė taip nedrįsta, ji labai mandagi ir niekuomet neina ten, kur yra žmonių vieta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 05 07, 08:25)
Kas pavogė vasarą?  g.gif

user posted image

Ir kur pasislėpt nuo šalčio - gal čia?

user posted image

O gal čia?  g.gif

user posted image

Apsikabinkime, sušilkime, tu mane sušildyk ax.gif

user posted image

Labas rytas 4u.gif

labas merginos:)

jau Bugio išraiška - piktas, kad šilto oro nėra:) Nimfa eina šildytis į vonią nes ten grindys šildomos:) galvoju aną dieną, kur ji vis dingsta - o ji mergina vonioj šiluma mėgaujasi:)

jetus šeimyna kokia ryžiukų ir rainiukų graži:)
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Vakar Bugučiui padarėm metinį skiepą, dar nagus nukarpėm, tai pastresavo vaikinas, be to, jį aptarnavo tik vetės padėjėja, nes vetai pietavo, tai ir aš pastresavau.
Bugis už nagų nukarpymą bandė įkąsti - grybštelėjo už rankos tai padėjėjai, bet labai švelniai, kadangi nemoka būti agresyvus.

Po to visą dieną miegojo, ir šiandien dar toks lėtas apspangęs, tik snaudžia ir nė karto nepabėgiojo unsure.gif

Taaaaip, man įdūrė, dabar aš galiu tik gulėtiiiiii rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
oi laugh.gif hihihi.gif

Atsakyti
labutis

biggrin.gif gera foto. blionas uz duri 4u.gif

ir bilui jau skiepo reikia, bet dabar galvoju palauksiu kol maziams nuo kirminu duosiu priesh skiepa tai tuo paciu visiems ir bila po to skiepyti
bila prie maziu reik priziureti nes isijaucia nuprausia ir nori neshtis kur nors blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti