Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Labas rytas smile.gif
Nedingę - laukiam savaitgalio ir dirbam, dirbam,
Aš buvau Vilniaus dienose, prisipirkau visokių gydomųjų žolelių mišinių ir dar levandų vandens, kuris duoda gaivinantį poveikį biggrin.gif

Bugis po mano viešo skundo ir išsakytos kritikos susigėdo ir jau antrą naktį miega mano lovoje, žodžiu, miegu tarp dviejų katinų ir pačiai vietos ne tiek ir daug lieka ax.gif

O jisai apsisprendė, kad žiema ne už kalnų ir reikia usiimti šiltesnę vietą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Na ir prirašėte čia biggrin.gif . mano irgi pukiai vienas už kita bando būti meilesni 4u.gif . Pas mus kai namuose katinų yra užtektinai, tai meilės užtenka visiems, visi būname sotus biggrin.gif. Atila labiau pripažįsta MB, Bonifacijus tusinasi pas dukrą, Gelu pati sau, amžinai susiraukus ant viso pasaulio. Nežinau, gal kokį planą rezga pavadinimu "Pasaulio užgrobimas" lotuliukas.gif . O Ūla pagrinde su manimi, bet ir kitu draugijos nevengia 4u.gif Vienu žodžiu, visi turime po katiną biggrin.gif

Radau dar Cliopos foto sesijos biggrin.gif . Dar mes pasirodo pasimaivysime 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Visi savaitgaliauja ir nieko nekalba... rolleyes.gif

Niurkute, Cleopatra tikra gražuolė katytė, paskutinėj nuotraukoj labai visas grožis matosi ax.gif
Nepamenu, ar kalbėjome, ar ji veisimui yra parduota, ar tik namams. Šiaip turėtų būti labai gražių palikuonių ax.gif
Darbe laiko nelabai būna, tai papasakosiu Bugio savaitgalio nuotykius iš vakaro bigsmile.gif
Šeštadienį nukrito nuo šaldytuvo, nes užšoko ir numetė tokią sunkią "namų puošmeną", kurios aš neprisiruošdavau išmesti. "puošmena" sudužo, garsas baisus, katinėlis irgi praktiškai nukrito. Labai išsigandau dėl jo unsure.gif
Sekmadienį Bugis sugalvojo pasportuoti ant dviračio-treniruoklio, pradžioj atsisėdo ant sėdynės, po to išsitempė ir pasiekė rankenas, bet to neužteko, dar pradėjo gaudyti tas užriestas rankenas...Aišku, užpakalinės kojos nuslydo nuo sėdynės, katinėlis krito, o ten dar pedalai.... unsure.gif
Klausiu, ar jau ruošiamės pas veterinarus? g.gif Bet žiūriu už poros minučių katę vaiko po visus namus biggrin.gif
Jam neužtenka erdvės išlieti energiją, visuomet gailiuosi, kad neturiu privataus kiemelio, leisčiau ten išsidūkti, prisimedžioti, prisilakstyti...

Kas ruošiasi splalio 4 dieną aplankyti parodą - dalyvauti ar šiaip pasigrožėti? g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Gerai, kad viskas gerai baigėsi Sidabre 4u.gif Svarbu, kad katukas neužsigavo ir liko sveikas. Mano irgi varinėja po namus. O dabar naują atrakciją sugalvojo - pas mus virtuvėj toks kaip kampinis suolas stovi. Tai jis palenda po tuo suolu, įlenda į tarpą tarp sienos ir suolo, o paskui iš po ten bando užšokti ant to suolo doh.gif Įsikimba nagais (nes mes nekerpam, tai turi smile.gif ), prisitraukia, užlipa ir vėl iš naujo. Mankštinasi vaikinas biggrin.gif

Dėl parodos - kažkaip dar negalvojom. Dalyvauti tikrai ne smile.gif, o dėl pasigrožėjimo pavojinga biggrin.gif Dar prisigrožėsi ir grįši jau ne viena biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms, na mano savaitgalis buvo kraustant mama i naujus namucius, tai cia tik siandien nosi ikisau:)

Bugiui veiksmo kaip matau truksta:) gerai, kad gerai jam baigiasi viskas:)

o kur paroda? Gal butu visai smagu atkeliaut jei Vilniuj busiu ir niekur neiskeliausiu:) gal puikus laikas butu arbatai:) gal jau pavyktu ir man prisijungt:)

Cleopatra vis neatsigroziu:)))))
Atsakyti
Laba diena,
Oi, tos parodos spalio 4 d net dvi bus Kaune, o Vilniuje - tik spalio 25-26 d TOP MIAU paroda.
Į Kauną nevažiuosiu, o Vilniuje norėčiau pasilankyti, ir arbatos išgerti su katinėlių mylėtojais drinks_cheers.gif

O katinėlio parodoje galima neužsakinėti, o kol grįšime namo - emocijos ir susižavėjimas aprims biggrin.gif
Atsakyti
O jūs nesportuojate ? g.gif

user posted image

O čia aš poilsiauju Santorini saloje ax.gif ax.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas poilsiautojams:)

o mes va su Nimfa vakar kaip poilsiavom:)

user posted image[/IMG]
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Čiko irgi vis poilsiauja smile.gif Vakar net neišėjo manęs pasitikti. Man įėjus į kambarį tik galvą pakėlė ir toliau sau parpia smile.gif Ruduo, ruduo ...
Atsakyti
aha ir vis dažniau ant kelių ar kur šalia susirango - šilumos ieško:)
Atsakyti
Laba diena,
Na šiaip ne taip užlėkiau pas škotukus biggrin.gif

O Nimfa kaip gražiai šiltai ir jaukiai užsnūdusi - uodegytę pasiklojus, letenyte užsiklojus ax.gif

Tikrai, kad visi tokiu oru nori šiltai snausti. Ir ne tik katinėliai mirksiukas.gif

Bet ir valgyti daugiau norisi, Bugis per naktį visą bliūduką sausiukų sudoroja, tai ryte miegot tik ir pajėgia bigsmile.gif Jaučiu, tokiais tempais iki pavasario bus į mešką panašus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 09 21, 20:57)
Labas vakaras smile.gif
Visi savaitgaliauja ir nieko nekalba... rolleyes.gif

Niurkute, Cleopatra tikra gražuolė katytė, paskutinėj nuotraukoj labai visas grožis matosi ax.gif
Nepamenu, ar kalbėjome, ar ji veisimui yra parduota, ar tik namams. Šiaip turėtų būti labai gražių palikuonių ax.gif
Darbe laiko nelabai būna, tai papasakosiu Bugio savaitgalio nuotykius iš vakaro bigsmile.gif
Šeštadienį nukrito nuo šaldytuvo, nes užšoko ir numetė tokią sunkią "namų puošmeną", kurios aš neprisiruošdavau išmesti. "puošmena" sudužo, garsas baisus, katinėlis irgi praktiškai nukrito. Labai išsigandau dėl jo unsure.gif
Sekmadienį Bugis sugalvojo pasportuoti ant dviračio-treniruoklio, pradžioj atsisėdo ant sėdynės, po to išsitempė ir pasiekė rankenas, bet to neužteko, dar pradėjo gaudyti tas užriestas rankenas...Aišku, užpakalinės kojos nuslydo nuo sėdynės, katinėlis krito, o ten dar pedalai.... unsure.gif
Klausiu, ar jau ruošiamės pas veterinarus? g.gif  Bet žiūriu už poros minučių katę vaiko po visus namus biggrin.gif
Jam neužtenka erdvės išlieti energiją, visuomet gailiuosi, kad neturiu privataus kiemelio, leisčiau ten išsidūkti, prisimedžioti, prisilakstyti...

Kas ruošiasi splalio 4 dieną aplankyti parodą - dalyvauti ar šiaip pasigrožėti? g.gif

Sveikos, merginos 4u.gif

Dėkui, Sidabre už gražu žodelį Cleopatrai 4u.gif . Ji šiaip dabar skaitosi mano veislynui priklausanti. Ji parduota veisimui. Tai dabar lauksim, kada jau bus laikas ir žiūrėsime kas gausis smile.gif . O kai Cleopatros veisėja pramoks visų reikalingų taisyklių ką reikia žinoti veisime, aš jau ja paleisiu iš po savo sparno į laisve smile.gif

O Bugis koks padūkes doh.gif . Na mano irgi ne kuo prastesni doh.gif . Irgi moka katinybių prikrėsti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 09 22, 10:44)
Labas rytas,

Gerai, kad viskas gerai baigėsi Sidabre  4u.gif Svarbu, kad katukas neužsigavo ir liko sveikas. Mano irgi varinėja po namus. O dabar naują atrakciją sugalvojo - pas mus virtuvėj toks kaip kampinis suolas stovi. Tai jis palenda po tuo suolu, įlenda į tarpą tarp sienos ir suolo, o paskui iš po ten bando užšokti ant to suolo  doh.gif Įsikimba nagais (nes mes nekerpam, tai turi smile.gif ), prisitraukia, užlipa ir vėl iš naujo. Mankštinasi vaikinas biggrin.gif

Dėl parodos - kažkaip dar negalvojom. Dalyvauti tikrai ne smile.gif, o dėl pasigrožėjimo pavojinga biggrin.gif Dar prisigrožėsi ir grįši jau ne viena biggrin.gif

Su parodom taip ir būna biggrin.gif . Gali grįžti tikrai ne be viena biggrin.gif
Aš tai dalyvaučiau, bet šiuo metu neturiu su kuo 4u.gif . Mergos mano kokius reikėjo titulus pratesti ir uždaryti, tai juos gavo ir uždarė. Tai dabar nebent kitais metais. Norėjau su Gelu dalyvauti Vilniuje, bet greičiausiai jau nebedalyvausiu, pabusiu ten kaip svečias smile.gif . dar ta paroda vyks visai šalia mano namų, tai ko nenuvažiavus.
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 09 22, 12:35)
Labas visoms, na mano savaitgalis buvo kraustant mama i naujus namucius, tai cia tik siandien nosi ikisau:)

Bugiui veiksmo kaip matau truksta:) gerai, kad gerai jam baigiasi viskas:)

o kur paroda? Gal butu visai smagu atkeliaut jei Vilniuj busiu ir niekur neiskeliausiu:) gal puikus laikas butu arbatai:) gal jau pavyktu ir man prisijungt:)

Cleopatra vis neatsigroziu:)))))

Aš greičiausiai Vilniuje parodoje kaip svečias busiu smile.gif. Būtų visai smagu susitikti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 09 22, 13:21)
Laba diena,
Oi, tos parodos spalio 4 d net dvi bus Kaune, o Vilniuje - tik spalio 25-26 d TOP MIAU paroda.
Į Kauną nevažiuosiu, o Vilniuje norėčiau pasilankyti, ir arbatos išgerti su katinėlių mylėtojais drinks_cheers.gif

O katinėlio parodoje galima neužsakinėti, o kol grįšime namo - emocijos ir susižavėjimas aprims biggrin.gif

Tai būtų tikrai smagu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Bugis ir Nimfa kaip visad šauniai atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti