Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Sveikutės,

vis paskaitinėju, o nepribėgu parašyti smile.gif
Mano gražuolis - jau 1,5kg sveria thumbup.gif
Galima sakyti per 1 mėn. - 700gr.
Vyras jau bamba, kad jis valgo geriau.... lotuliukas.gif
Na, o šiaip tai apsilankėmė per 6 gydymo įstaigas per tą mėnesį, kol atsirado kažkoks aiškumas.... O aiškumas, kad kaip ir nieko nėra..... blink.gif doh.gif
Visiškai sveikas....
Na, o aiškiau tai: negavusi pirmose 4 gydymo įstaigose - kreipiausi į Kriaučeliuno klinika... Tiesa pasakius, tik ten normaliai į mane pradėjo žiūrėti, o ne kaip į nuprotėjusią šeimininkę, kuriai turbūt patinka kankinti savo gyvūną... Ten padarė nuotrauką - jokių pakitimų ir nukrypimų. Konsultavo chirurgas, paskui vidaus ligų ir dar kažkokie gydytojai.... Vis svarstė kas jam, todėl parekomendavo kreipti i Jakovo kliniką, nes jie turi maža endoskopą ir gali atlikti apžiūrą (tarkime taip) "iš vidaus". Nes buvo įtarimas, kad gali dalyje žarnyčių būti nervingumą praradusių vietų, todėl ir sunku tuštintis.... Būtų reikėja operacijos, o tada gali būti įvairių komplikacijų, nes nežinia kiek galėjo būti apmirią.
5dienį buvom pasitarime Kriaučeliūno klinikoje, o 6dienį, jau lekėm į Vilnių.
Reziume - pas Jakovą apžiūrėjo ir pasakė - kad nieko tokio nėra! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Diagnozė - kad kai aš tik jį parsivežiau - jam labai užkietėjo viduriai, bet jau žiauriai, tris dienas su visokiais vaistais kankinomės, kol išsivalė. Todėl gali būti, kad jis dabar bijo daryti.... Prirašė tokį tepaliuką, kuris gydo uždegimus plius nuima skausmą, tai va dvi dienos vartojimo - ir vakar jau džiaugsmo namie buvo, nes mano katinėlis - pabuvojo tualete.... doh.gif lotuliukas.gif

P.S. Pakeitėm vardą.... blush2.gif Kažkaip nelipo Džekis..... Vyras pradėjo jį vadinti mano šešėliu, nes vis paskui mane namie, kur aš - ten jis.... Tai atsiliepia dabar į "shadow" ir į "šešėlį"...

P.P.S. Jakovo klinika - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Šiltas bendravimas, viską paaiškina žmogiškai, nuoširdi užuojauta, supratimas, meilė gyvūnams... Tik šilčiausi atsiliepimai.....
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

XXSXX - labai džiaugiuosi, kad jus jau kapstotės iš šios bėdos 4u.gif . Aš ir sakiau, kad čia yra pagydoma ir nereikia nuleisti rankų. Svarbiausia nepasiduoti gydytojų įtakai apie migdymą. Nes dabar jeigu kokia gydytoja man būtų vėl pasakius, kad tokį gyvūną reikia migdyti, turbūt akis iškabinčiau biggrin.gif

Dėl Jakovo klinikos, deja pas mane ir daugumai mano pažįstamų, nepasižymi gerumu. Mano du katinai galiu pasakyti per tą klinika mirė. Pirmas dalykas, pas mane buvo abu ekstra atvejai ir reikėjo laukti mat eilėje, kad prieš mus skiepytu šunis ir kelis katinus pažiūrėtu ar gerai ištraukta erkė, mes laukiame tris valandas. Pirma atveji su Atamanu, tiek tos, per daug nediskutuoju išskyrus tą momentą kai administratorė arogantiškai paklausė tiesiogiai "kiek užsikalu už kačiuką" doh.gif . Ir su Atamanu dūstančiu katinu prasėdėjau eilėje dvi valandas. Galiausiai kita diena mirė. Labai dėkinga jiems, kad nemokėjo laiku priimti ir nustatyti diagnozės.
O antras atvejis su Marge. Nėšcios katės simptomus pamatėme trečia valanda, kad jai blogai. Turėjome pakliūti šešta, bet pakliuvome 18:30. Katei apsivertus gimda. Po kol nustatėme, praėjo dar valanda, tada operavom, bet kaip suprantame buvo jau vakaras ir sekmadienis.... Norim labai namo.... Katei po operacijos po narkozes, trankom su spriktais smarkai per nosį, galva kates net skambėjo... Kate prabunda... Užtikrina, kad jau viskas OK... Išgelbėjom.... Kate ketvirta ryto miršta man ant rankų. Pasirodo, po narkozes taip gyvūno žadinti negalima, jam ištinka širdies smūgis ir gyvūnas miršta.
Tikrai AČIŪ JAKOVO KLINIKAI UŽ TOKĮ PRIĖMIMĄ IR, KAD VIENA KATINĄ TIKRAI NUVARĖ Į KAPUS!!!!

Mano būtu toks atsiliepimas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurkute: 16 rugsėjo 2014 - 09:58
XXSXX labai džiaugiuosi, kad jums geriau thumbup.gif Kokia Jūs šaunuolė, kad nenuleidote rankų ir nepalikote kačiuko likimo valiai - visur vežiojote, stengėtės dėl jo. O dėl to, kad bijo tuštintis - nežinau, kaip kačiukui, bet taip buvo mano sūnui, kai buvo mažiukas. Turėjom daug problemų, tai kodėl gi negali taip atsitikti kačiukui ? Jei kelis kartus nueis ir neskaudės jam, gal išnyks ir ta problema. Sėkmės jums 4u.gif

Dėl Jakovo klinikos mano girdėti atsiliepimai irgi nelabai ... Nugydė šuniuką pažįstamos taip, kad vos neteko letenos amputuoti. Kaune profesorius pasakė, kad netinkamas gydymas buvo ir blogai atliktos operacijos. Taip kad, kažkaip ne itin gerai jie pasirodė ...
Atsakyti
Kaip gaila Jūsų katinėlių Niurkute.... Toks didelis praradimas.... sad.gif

Kriaučeliūno klinikos gydytojai tiesiogiai skambino į Jakovo kliniką pačiam Jakovui ir sakė ką nori sužinoti, jie patys viską suderino, aš tik nulėkiau... Gal dėl to ir buvo taip atidžiai pažiūrėta..... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxsxx: 16 rugsėjo 2014 - 10:49
Laba diena,
sveikinu - šaunuolė xxsxx, kad rūpinatės savo katinėliu ir viskas gerėja smile.gif

Jis mokės atsidėkoti ir mylėti Jus ax.gif Sėkmės jam toliau augti, ir napamirškit parodyti to saulėto kačiuko ax.gif

Dėl Jakovo - gal prieš 8 m. daktarė Margarita atliko Katytės sterilizaciją, viskas tvarkoje, ir davė nemažai informacijos, pasakojo apie tai, tiek aš ten težinojau, nes nebuvau laikiusi kačių blush2.gif

Dabar lankausi Jakovo filiale Liepkalnio g., gera jauna vetė, netingi informuoti, pasakoti, kaip gali nutikti vienu ar kitu atveju, pati augina katę, todėl jai nesvetimos katinėlių problemos. Bet rimtų atvejų neturėjau....

O apie Niurkutės praradimus man ir dabar skaudu skaityti, tai buvo tikrai dideli praradimai ir skaudūs atvejai. O Atamanas yra Bugučio tėtis, ir man labai gaila to Gražuoluio Katino, Margė irgi buvo viena iš gražiausių čia besilankiusių škotukių... verysad.gif
Atsakyti
sveikos,

na man grybaut nepatinka, bet valgyt grybus laaaabai megstu:) tad vis prisiplaku, kad kas man jau prigrybautu ju:)

Niurkutes tikrai liudna prisiminimus skaityt:((( nugydyt du mylimus gyvunus jau cia sugebejimu reikia:(

na tikiuosi xxxx jusu katineliui jau viskas gerai ir ten tik pakonsultavo jus:) nepamenu ar rasiau, bet Nimfa sugalvojo nauja zaidima - ryte atsikelus man slepaisi uz duru ir medzioja mano kojas kai einu is kambario:DDDD
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 09 16, 12:36)
Dabar lankausi Jakovo filiale Liepkalnio g., gera jauna vetė, netingi informuoti, pasakoti, kaip gali nutikti vienu ar kitu atveju, pati augina katę, todėl jai nesvetimos katinėlių problemos. Bet rimtų atvejų neturėjau....

Vetė kartais ne Inga? blush2.gif

Apie Jakovo įstaigą aš irgi prastos nuomonės, man ten toks konvejeris, bet jie turi daug diagnostinės įrangos, dėl kurios ir tenka apsilankyti. Veterinarai iš kitų klinikų ten nusiunčia...
Atsakyti
labutis

taip skaudi tema tie prarasti gyvunai. o ypac kaip negali pats padeti ir turi pasikliauti veterinorium..
o dar buna tokiu kur gyvunui 100% kapukai o siulo gydyti doh.gif (taip musu pazystama prasitampe su vargshu katinu 3 menesius morfiju leisdama) nu nemanau kad taip sazininga nors ir mylejo katina ir jai negaila jam nieko, bet veterinorius mano nuomone turejo ji migdyti ishkart ir pasakyti kad taip reikia. nes zmogus visa laika nervinosi kaip bus o man asmenishkai ish shono jau viskas buvo aishku kaip bus -tik tokiam zmogui negalejau niekaip pasakyti migdyk ir viskas /kazkaip paskutiniu metu daugiau vadovaujuosi pavadinkim protu ne shirdim tai paprasciau kazkaip atrodo viskas angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 09 16, 15:59)
Vetė kartais ne Inga? blush2.gif

Nepamenu blush2.gif blush2.gif blush2.gif Neatkreipiau dėmesio į vardą blush2.gif

Malena, kaip sekasi rinktis škotuką? g.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 09 16, 16:52)
Nepamenu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Neatkreipiau dėmesio į vardą blush2.gif

Malena, kaip sekasi rinktis škotuką? g.gif  g.gif  bigsmile.gif

Kolkas yra visokių kitų reikalų, ne katinai man galvoj smile.gif
Atsakyti
Visų katinėlių mylėtojų galvoj - yra katinėliai arba škotukai galvoj thumbup.gif

Visi kiti reikalai palaukia arba susitvarko savaime biggrin.gif

O visokių reikalų buvo, yra ir bus - visada biggrin.gif

O vat škotukų... g.gif Ne visada yra.... g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Negalima žmogaus įkalbinėti schmoll.gif , tokiam atsakingam žingsniui, pats turi visapusiškai pribręsti. Aš kolkas domėjimosi stadijoj smile.gif
Atsakyti