vis paskaitinėju, o nepribėgu parašyti

Mano gražuolis - jau 1,5kg sveria

Galima sakyti per 1 mėn. - 700gr.
Vyras jau bamba, kad jis valgo geriau....

Na, o šiaip tai apsilankėmė per 6 gydymo įstaigas per tą mėnesį, kol atsirado kažkoks aiškumas.... O aiškumas, kad kaip ir nieko nėra.....

Visiškai sveikas....
Na, o aiškiau tai: negavusi pirmose 4 gydymo įstaigose - kreipiausi į Kriaučeliuno klinika... Tiesa pasakius, tik ten normaliai į mane pradėjo žiūrėti, o ne kaip į nuprotėjusią šeimininkę, kuriai turbūt patinka kankinti savo gyvūną... Ten padarė nuotrauką - jokių pakitimų ir nukrypimų. Konsultavo chirurgas, paskui vidaus ligų ir dar kažkokie gydytojai.... Vis svarstė kas jam, todėl parekomendavo kreipti i Jakovo kliniką, nes jie turi maža endoskopą ir gali atlikti apžiūrą (tarkime taip) "iš vidaus". Nes buvo įtarimas, kad gali dalyje žarnyčių būti nervingumą praradusių vietų, todėl ir sunku tuštintis.... Būtų reikėja operacijos, o tada gali būti įvairių komplikacijų, nes nežinia kiek galėjo būti apmirią.
5dienį buvom pasitarime Kriaučeliūno klinikoje, o 6dienį, jau lekėm į Vilnių.
Reziume - pas Jakovą apžiūrėjo ir pasakė - kad nieko tokio nėra!

Diagnozė - kad kai aš tik jį parsivežiau - jam labai užkietėjo viduriai, bet jau žiauriai, tris dienas su visokiais vaistais kankinomės, kol išsivalė. Todėl gali būti, kad jis dabar bijo daryti.... Prirašė tokį tepaliuką, kuris gydo uždegimus plius nuima skausmą, tai va dvi dienos vartojimo - ir vakar jau džiaugsmo namie buvo, nes mano katinėlis - pabuvojo tualete....

P.S. Pakeitėm vardą....

P.P.S. Jakovo klinika -

Šiltas bendravimas, viską paaiškina žmogiškai, nuoširdi užuojauta, supratimas, meilė gyvūnams... Tik šilčiausi atsiliepimai.....