Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Riolita. @ 2014 10 02, 23:14)
Ujujuj kokios gražios riestainiškos pozos  4u.gif  Jums gerai, jūs miegate, ilsitės, relaksuojatės, o pas mus jaudulys, nerimas prieš lyties keitimo operaciją  verysad.gif  Rytoj Šelmį vežame kastruoti. Kažko tikrai neramu... Ir vyrai dar šneka, o gal nereikia, gal dar palaukim... bet jau beveik 10 mėn, ir taip ilgai laukėm... Gal galit kokių patarimų duoti dėl rytojaus... Nors lyg viską ir žinau, Pumytė irgi sterilizuota. Maistelis jau paslėptas. Puma jau kelintą kartą ateina į virtuvę ieškoti bliūdelių. Apuosto, apuosto tą vietą ir žiūri į mane klausiamu žvilgsniu  smile.gif . Bandžiau duoti ėsti paslapčiom, uždarius Šelmį kambary, taip neėda. Bus ir jai dieta  tongue.gif

Aš pasakysiu tik vieną, kuo jaunesni sutvarkai tuo geriau ir paprasčiau. Greičiau gyja, adaptuojasi prie savo tokios būsenos, gyvūnas tampa ženkliai meilesnis ir lygų atžvilgiu mažiau būna. Nes nekastruojant, katinas pradeda žymėti, tampa kitiems gyvūnams agresyvūs, veržiasi pabėgti į kiemą. Čia liečia berniukus. O kai sutvarkysite, tai pamatysite, kad po 3-4 lakstis ir viskuo domėsis kaip sveikas katinas. O meilumo elgesis kažkur ateina po mėnesio :-). Tai gi nepergyvenkite, viskas bus gerai :-)

O Ūlai patinka visokias tokias pozas mėtyti :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurkute: 03 spalio 2014 - 07:01
Labas rytas smile.gif

Ulos pozos visos skirtos grožio miegui thumbup.gif Gražuolė, bepigu jai ir maivytis - tiek spalvų - kiekvieną koją pakėlus vis kitas raštas ir spalvos biggrin.gif

Riolita, nepergyvenkit, aš irgi labai labai jaudinausi, bet, pasirodo, šiek tiek perdaug mirksiukas.gif

Po narkozės pasaugokit, žinau, kad maniškis dėl skausmo pora dienų buvo piktas, jam norėjosi ir įkąsti, ir patalynę su nagais drąskė iš piktumo unsure.gif

Sėkmės ir laikykitės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pasižiūrėjau į Ūlą ir pati taip užsimaniau susiraityti kur nors nusnausti smile.gif Tikrai kai orai vėsta vis labiau ir labiau norisi daugiau laiko praleisti po kaldra. ir mūsų katinukai jau daugiau miega.

Aš taip supratau, kad Riolitos atveju kalba ėjo ne apie kastraciją, bet sterilizaciją g.gif Ar aš klystu ? Nes, kiek girdėjau, katytėms ta operacija yra šiek tiek sudėtingesnė. Riolita tikiuosi, kad viskas jums praėjo sklandžiai 4u.gif
Atsakyti
neuzmirstuole, Riolitos Šelmis- juodukas yra berniukas smile.gif

Bet jis turės gerą slaugę - ryžutę Pumą, tikrai mirksiukas.gif
Pamenu, mano Katytė nuo Bugio nesitraukė, vis laižydavo jam galvytę, sėdėdavo prie jo, ir slaugydavo bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū už palaikymą. Šelmiukas jau nuvežtas į kliniką. Vakare parašysiu, kaip sekėsi.
4u.gif
Atsakyti
Na va... Pasakoju smile.gif Namuose buvom apie 18 val. Jau klinikoje buvo atsigavęs po narkozės, kelioniniam krepšy sėdėjo, o ne gulėjo, namuose net nebesvirduliavo. Parsivežiau visą smirdantį sisiuku, matyt kažkuriuo momentu atsitiko nelaimė, galbūt atsigaunant po narkozės, girdėjau ,kad taip būna. Jau gėrė vandenuką, neseniai truputį valgė sausiukų. Glostomas murkia. Viskas pas mus gerai. Jau ir žaisti nori. Puma iš sekcijos išsirideno lūpų vazeliną, tokį apvaliame plastmasiniame indelyje, tai ir Šelmiui labai reikėjo jį paridenti smile.gif Tik dar vaikšto nuleidęs uodegytę verysad.gif O Puma visą dieną vaikščiojo po namus ir miau-miau, miau-miau, nors ji labai tyli katytė. Turbūt irgi nerimavo smile.gif
Va, Šelmis dabar ir nagučius pasigalando į draskyklę, Viskas berniukui gerai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Džiugu girdėti Rolita, kad pas jus viskas gerai praėjo thumbup.gif. Berniukams šią procedūrą atlaikyti lengviau. Žiūrėk, būna po kelių valandų atsigauna ir laksto kaip ridikas. O kartais reikia paros ir tik ant kitos dienos pradeda lakstyti kaip pasiutęs smile.gif.
Neseniai ir meinukų temutei rašiau paguodos žodžius. Ten kaip įtariama su Kažkokia, kad Ūlos giminaitė ji sterelizavo.
Taigi gi stiprybės jums mergaitės. Uodėgytes pakelti nosytes užriesti drinks_cheers.gif ir viskas bus gerai thumbup.gif

Ūlai mano tikrai gamta spalvų nepagailėjo biggrin.gif. Ačiū mergaitės mano Ūlai už švelnius žodžius 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Tikriausia, Šelmiukas šiandien jau pilnai atsigavęs ir beveik pamiršęs, kas nutiko mirksiukas.gif
Man tai iš visos šios procedūros yra labai gaila, kad katinėlio balsas vėl suvaikėja, nors aš dariau 6 mėn., bet balsas jau buvo pradėjęs keistis ir gana vyriškai skambėjo biggrin.gif O dabar - kaip mažo kačiuko unsure.gif

Mes šiandien irgi buvom pas vetę nusikirpom nagelius, vetė iš karto pastebėjo, kad Bugis svorio priaugo, dabar sveria 5,2 kg, vasarą kai buvom, tai buvo 4,9 kg. Gerietis berniukas vetas manęs neprisimena, ir jo šiandien nebuvo, bet penktadienį jis mane užrašė, pasakiau, kad mano berniukui kirpsime nagučius. Šiandien paskaitė mano užrašymą, o ten parašyta: " 10 val. šuo - kirps nagus" biggrin.gif
Dar mačiau ant operacinio stalo, dar narkozė buvo, jis miegojo, - tą laukinį
kažkaip Savannach- Savana katinėlį, bet nedidelis, 3,5 kg, ir kailiukas šiek tiek panašus į bengalo.

Taigi aš auginu apšildymą - va, net balkone kaip šalta blink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 05 spalio 2014 - 12:41
Labas vakaras,

Šelmis tikrai visai atsigavęs. Jau vakar su Puma lapcėmis mosikavosi. Šiandien jau vyko kačių lenktynės iš balkono į virtuvę, reikalauja pilvą pakasyti, prieina, pasiglausto prie kojų ir, blinkt, nukrenta pilvu į viršų. Kasykit... Jau švariai nusiprausęs, nebe smirdukas smile.gif Vakar pirmą kartą ryte neatėjo į lovą manęs paminkyti. Širyt jau atėjo smile.gif

O man gaila tokius mažus katukus 6 mėn. kastruoti- sterilizuoti. Žinau, kad taip rekomenduoja, bet man jie dar tokie mažučiai atrodo. Todėl ir laukiau truputį ilgiau, kad daugiau subręstų. Pumą sterilizavom 11 mėn. Šelmis dar nei teritorijos nežymejo, nei agresyvus buvo, priešingai, jis labai didelis meilūnas, bet prie laukinių durų atsitūpęs serenadas dainuodavo doh.gif , bet jis toks kniaukalius nuo mažens. Kartais minutei juos išleidžiu į laukinį koridorių (penktas paskutinis aukštas) , tai turbūt jie mano, kad tai jų teritorija smile.gif

Bugutis labai normaliai sveria. Mano Pumcė 4,9 kg buvo maždaug prieš mėnesį. Sausio gale bus 2 metai. Bet man ji storulė neatrodo. Ji tokiu minkštu puriu kailiuku. moherinė smile.gif O Šelmis tai vilnonis, bet geros kokybiškos vilnos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

nu jau smagu, kad greit atsigavo selmis:) o jau zvilgsnis koks nabago toj foto:) visvien nuskriaustas truputi atrodo:)

o Bugis koks meskinas:))))) grazu ziuret man i tokius pilnus katinus:))))

savaitgali Nimfa pragulejo i kaldra isikasus:))) iesko silumos jau katukai:) imesiu foto kai susikelsiu is telefono i kompiuteri:)
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Labai džiaugiuosi, kad Šelmis jau gerai jaučiasi 4u.gif
Suklydau dėl kačiuko lyties, nes vardą kažkaip neteisingai perskaičiau smile.gif Perskaičiau Šelmė vietoj Šelmio doh.gif

O dėl svorio - mūsų grožis sveria 5,7 kg blink.gif Bet veterinaras sakė, jog antsvorio neturime kol kas. Sako, kad jis šiaip yra didelis katinas. Žiūrėsim kaip mums čia seksis, nesinori, kad to viršsvorio turėtų g.gif Valgo lyg ir tiek pat, kiek visada. O gal rudenį, žiemą katinai daugiau valgo ? Praeitais metais mūsiškis dar visai mažiukas buvo, tai kažkaip nepastebėjau to.
Atsakyti
labutis

draskykles mums reiktu i kolidoriu dabar kokia sumeistrauti ant sienos su kokiu hamaku kartu stebejimui skirtu g.gif nes dabar dar nelabai prasileinkia kolidoriui su kitu katinu kuris jau 7 kg sveria ir jau abu jaucia kas cia duos i kupra reikalui esant kuriam lotuliukas.gif zodziu dickis nori zaisti nes jam dar tik 8 men , o Bilas nenori buti pliushiniu meshkuciu schmoll.gif visgi kategorija svorio daug ka reishkia pasiglebeshciavimuose cool.gif

bilas daug nesveria -reiks pabandyti kuria diena pasverti
Atsakyti