Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Sveiki doh.gif
Chiko, užjaučiu tave dėl nuspaustos letenėlės, žinau, kas tai yra, laikykis vyruti 4u.gif
Ir kas tiems mūsų šeiminkams pasidarė jie mūsų nepastebi blink.gif
Negi mes tokie mažučiai ir nematomi ? g.gif blink.gif

Nimfūne - pasiilgau tavęs ax.gif

Čia aš - Bugis, ir aukštai sėdžiu, kad vėl kas nors neužliptų doh.gif

user posted image

O čia aš - nusikaltėlė verysad.gif Visą dieną širdį skauda unsure.gif
Bet Bugutis kaip ir žvalus, ir nepasakysi, kad ligonis, o juk jis taip mėgdavo gulėti, net po skiepų, sirgdavo ir nesikeldavo.Dabar elgiasi kaip visada, vis Katytę nori nugalėti, tai lenda ir grumiasi su ja rolleyes.gif Apžiūrėjau, jokių išskyrų, jokių pakraujavimų, atrodo, kad niekur nevažiuosime, tiesiog ramiai namie gyvensime ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 07 spalio 2014 - 18:15
Labai džiugu dėl Bugučio, to gražuolio lepūnėlio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 10 07, 19:17)
Labai džiugu dėl Bugučio, to gražuolio lepūnėlio 4u.gif  4u.gif  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dabar bus dvigubai lepūnėlis, juk ant rankų nešiosiu, kol kaltę išpirksiu bigsmile.gif
Dar pavalgė vyriškai - visą saują Royal Canin British, pats pasiprašė, nors toks maistas ir padėtas bliūduke, bet iš saujos buvo skaniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 07, 18:33)

Sidabre... Kokia čia dar nusikaltėtė... Kokia kaltė... Jūs pati geriausia katuko mamka. Mylite Bugutį kaip tikrą vaiką. Arba anūką... Bet kuriai gali taip nutikti. O Bugutis jums jau atleido, nors jis turbūt ir supykęs net nebuvo. Jei valgo iš rankos , tai abipusė meilė niekur nedingo smile.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Riolita, už tokius gražius žodžius smile.gif
Susigraudinau....
Atsakyti
Tikra tiesa Riolita pasakete - jau kas, kas, bet Jus Sidabre TIKRA mama savo Buguciui. Taip kad tikrai nera del ko jums sielvartauti.
Labai, labai dziaugiames, kad Bugutis sveikas ir toliau is savi aukstumu laimingas ziuri i ji supanti pasauli biggrin.gif

Chiko Buguchiui siunchia linkejimus smile.gif Nepatenkintas dabar, nes nosi valiau jam smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kadangi Nimfa ir gi pasiilgo Bugio ir labai del jo pergyveno, bet dziaugiasi, kad viskas gerai:) tai siuncia visiems ir visoms:) tingius linkejimus:)

user posted image[/IMG]
smagiausia vieta:)

user posted image[/IMG]
nuluzo mano tingine:)

user posted image[/IMG]
kas pirmas to geriausia voeta - vidury lovos:)

user posted image[/IMG]
sildosi mano mergina:)
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Nimfa paskutinėj nuotraukoj kokia graži - ir šildosi ir susimąsčiusi thumbup.gif

Na, šiandien jau pradedu tikėti, kad viskas bus gerai. Bugutis jau toks pat padykęs - pradėjo slėpynes - iš už fotelio mane erzina, oi pamačiau - pagauk biggrin.gif Ir dumia, bet šiandien dar negaudžiau, tai pats save pasigaudė. Vėl naudoja savo išdykėliškus įpročius, ir žvilgsnis - jau padykusio katinėlio bigsmile.gif
Žuvį valgė pasismeigęs ant nago ir su ranka. Ir toliau dairosi - ką dar iškrėsti.
Dar pastebėjau, kad katino būseną parodo ir kailis. Vakar dar buvo visas susišiausęs, kaip susivėlęs. Ir paglosčiau, ir pašukavau, bet vistiek netapo glostnus. O šiandien jau visas kailis plaukas prie plauko, lygus ir visas blizga. bigsmile.gif
Ačiū visoms už šiltus žodžius, tikrai sakoma, kad žmonėms būtina pasikalbėti, ir tai, kas bloga - pasidarys lengviau, kas neaišku - bus aiškiau. O štai apie katinėlius šioje temoje pasisakius, tikrai pasidaro gyvenimas šviesesnis ir linksmesnis. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai smagu Sidabre, kad jau Bugis vėl žavuolis, smaguolis zbitkininkas:)))))
Atsakyti
Labas rytas visoms:)

aš va ateinu parodyt, kaip mano mergina pasidarbavo dizaine:DDD matyt nepatiko gėlėsmile.gif

user posted image[/IMG]
Atsakyti
Laba diena,
lyn27, gal Nimfa žaliavalge patapo? g.gif biggrin.gif Ar vegane? , nes gėlė net ne žalia bigsmile.gif
Atsakyti
Nimfa saločikių užsinorėjo smile.gif Bet ir puokštė beveik nenukentėjo. labai tvarkingai lapukai nuvalgyti smile.gif . Vasarą ant palangės turėjau vazą su ramunėmis. Tai kiek pasiekė, tiek visus žiedlapius po pusę nuvalgė. Vat būčiau tada savo puokštę parodžiusi doh.gif

Merginos, man iškilo klausimas. Kokios spalvos yra mano Puma? biggrin.gif Kad ryža, tai aš žinau, Bet pagal spalvų kodus tokios spalvos nėra. Tai auksinė? Raudona? Cinamonas? Neužmirštuole, kokios spalvos Chiko biggrin.gif ? Kažkada skiepijant paklausė, kokios spalvos? Sakau, ryža. Užrašė, auksinė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 09 spalio 2014 - 21:32