QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 10, 22:11)
Labas vakaras,
Niurkute, smagu, kad virusai įveikti
Ula - rudenėlis - labai gražus pavadinimas

Ir dukra kokia jau visa graži panelė
Uranas - nematytas man, čia ar kornišrex, ar devon rex?
Tiek aš ir teišmanau

Bet nebuvau girdėjus apie Atamano draugą
Kad visko prisakiau, tai papildysiu, kad bendradarbio sūnus po savaitės paieškų, yra surastas Danijoje, dar turės "ten pabūti", bet gyvas ir sveikas, ir neužilgo grįš, kai pamatė, kad jo "draugeliai" jau su to sūnaus mašina važinėja, tai tėvams buvo daug streso, sunku buvo matyti juos tokius. O buvo tikras šaunuolis, studentas ir net autoverslą turėjo, bet "draugai" ne tiems darbams sugundė...
Naujos temos tai lauksime labai. Aš tai norėčiau atsisakyti nuo kūrybos
Mes su Bugučiu kuriame naujas svajones ir planus, tai šiek tiek užsiėmę. Svajojam iki pavasario turėti savo kiemą. Ir viskas per tas SM
Nors neesu pavydi motera, bet, kai pamatau katinėlius nuotraukose, lakstančius po savo kiemą, negaliu nurimti. Ir pasiryžome, bet dabar sudėtingiausia - buto pardavimas
Kai sugebėsiu nufotografuoti Bugį su tais sidabriniais plaukais, tai tada nuotraukas kelsiu
Čia yra Cornireksas

. Kai mes pirkome Atamaną, tai ji pirkom iš pradžių namams. Negalvojome apie veisimą. Bet kai Atamanas buvo ganėtinai tingus, tai mes jam nusprendėme nupirkti draugą ir, kad tas draugas būtų labai judrus ir ji galėtu išjudinti

. Jie puikiai šiaip draugavo. Paskiau SM dalyves mane paragino nueiti į parodą. Ten sudalyvavome, puikiai sekėsi. Paskiau kilo mintis, kad galime veisti. Kaip tik pas mus atsirado namuose daugiau erdvės. Įsigijome Bella ir Uranas pradėjo labai pavydėti. Elgesys jo tapo nebe suvaldomas. Ir tuo laiku vyro brolio žmona ieškojo savo katei irgi Cornireksas, vardu Šamane draugės arba draugo. Na aš ir pasiūliau jai. Jeigu jam bus pas juos gerai, tai galės ten ir likti. Nes situacija namuose buvo įtempta ir pats Atamanas į Uraną pradėjo žiūrėti kaip irgi į konkurentą. Mums ji buvo labai sunku atiduoti

. Labai geras katinukas. Taip mes ir paragavome pirma veisėjo duonos rėkė, kaip tu turi paaukoti savo gyvūną dėl veisimo. Aišku, dauguma galvoja ir galvotu, kad čia viskas dėl pinigų. Užsimanė pinigus daryti ir atsikrato. Deja ne taip. Tie žmonės kurie taip galvoja, labai klysta. Jeigu kas man būtu tuo laiku viska iš aiškinęs kiek tas viskas kainuoja ir kiek reikia į šį darbą įdėti pastangų, tikrai būčiau nepradėjus. O dabar einam tik į priekį
www.goldpluchecits.weebly.com