Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Riolita. @ 2014 10 09, 22:17)
Neužmirštuole, kokios spalvos Chiko  biggrin.gif ? Kažkada skiepijant paklausė, kokios spalvos? Sakau, ryža. Užrašė, auksinė smile.gif

Chicco spalva - raudonas marmuras smile.gif Va taip va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 10 09, 22:11)

Ačiū 4u.gif . Vadinasi, ir mano raudona
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 10 09, 23:24)
Ačiū  4u.gif . Vadinasi, ir mano raudona

Jo, jau jokiu būdu ne ryžas. Mes kažkada buvome parodoje ir priėję prie ryžių kačiukų taip ir pasakėm su vyru vienas kitam :"Oi, žiūrėk, dar ryžiukai." Tai veisėja palaikė tą didžiausiu įžeidimu ir pareiškė mums, kad čia jokie ne ryžiukai, o raudoni kačiukai. Priklausomai nuo atspalvio būna skirtingi spalvos pavadinimai. Mūsų raudonas marmurinis, nes jis toks rainas, auksinio atspalvio labai daug. Nu matėt gi, kažkur dėjau nuotraukas. Jei neužmiršiu, galėsiu dar vakare įdėti. Ir dokumentuose visur - raudonas marmurinis. O yra įvairūs raudonos spalvos atspalviai. Pvz. Red Silver tabby, raudonas marmurinis su baltu ir t.t. Gal cia labiau Niurkute galėtų pakomentuoti smile.gif
Atsakyti
O!!!
Tai ir mano džiaugsmas pasirodo ne "ryžas"....
Va kodėl jis užpykęs nusisuka kai taip pašaukiu..... lotuliukas.gif hihihi.gif
user posted image
"Imkite mane ir kasykite...."
arba
".....aš vistiek tilpau...."
user posted image

Gražios dienos, mergaitės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 09, 14:35)
Laba diena,
lyn27, gal Nimfa žaliavalge patapo?  g.gif  biggrin.gif  Ar vegane? , nes gėlė net ne žalia bigsmile.gif

aha merginos jau imu galvot, kad reikes nebe koncervus pirkt, o geles, salotu lapus:DDDD

siandien jau tik trecdalis beliko, kur visai nepasiekia, gavo bartis ryte, kad mano gelytes paslapcia valgo:)

o man taip grazu tas pavadinimas - ryziukas:)))) ko gi cia isizeist:)
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 10 10, 11:59)
aha merginos jau imu galvot, kad reikes nebe koncervus pirkt, o geles, salotu lapus:DDDD

siandien jau tik trecdalis beliko, kur visai nepasiekia, gavo bartis ryte, kad mano gelytes paslapcia valgo:)

o man taip grazu tas pavadinimas - ryziukas:)))) ko gi cia isizeist:)

Tai man irgi tas ryžiukas, visai neįžeidus žodis, bet, matai, veisėjams gal kitaip atrodo smile.gif

XXSXX tikrai, jūsų irgi raudonas smile.gif Tik nežinau kokio ten atspalvio, nežinau kas nulemia tuos atspalvių pavadinimus smile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Kaip gražiai jūs čia apie spalvas thumbup.gif
Man "ryžiukai" irgi visi labai gražūs ax.gif
O kad veisėjai gal įsižeidžia, tai gal nieko ir nuostabaus - juk tos spalvos - tai ištisas mokslas, ir ištisa sistema blink.gif
Bet raudona spalva tikrai skiriasi nuo tos švelniau ryžos, ir tik labai ryškūs katinėliai įvardijami raudonais rolleyes.gif
Aišku, neužmirštuolės Chiko - patvirtinta raudona marmurinė spalva bigsmile.gif
Mažasis šešėlis ir raudonas ryškus,
O Puma gal šiek tiek šviesesnė, bet tikrai nemoku apibūdinti tų spalvų cool.gif

Bugutis yra Lilac tabby mackerel - tai reiškia - alyvinė dryžuotai raina, bet jis ant sprando ir kaklo turi labai daug sidabrinių plaukų, ir, atrodo, jie neįrašyti, kaip spalvos kodas cool.gif

Kurgi mūsų Niurkutė, pasakytų ką nors, gal ir apie spalvas g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Truputi buvau dingus, nes sunegalavau. Kai dabar neaiškus virusai siaučia, tai paskiau sėdi namuose visas pamėlęs doh.gif

Čia apie ryžiukus tema užėjo biggrin.gif . Man kaip veisėjai čia nėra joks įžeidimas. Taip, pagal tuos tikrinius pavadinimus, tai rašoma, kad čia raudonas marmurinis katinas, tabis arba mackarel smile.gif . Bet liaudiškai jeigu pavadini, tai nematau čia nieko blogo. Žmonės kurie neveisia jie gi tokiu smulkmenų kaip taisyklingai tam tikra spalva vadinasi nežino, tai ko pikti. Gražiai paaiškinai ir viskas biggrin.gif . Aš savo Ūlos spalva vadinu "rudenėliu" biggrin.gif
Papildyta:
Sidabre, džiaugiuosi, kad tavo Bugučiui jau viskas gerai 4u.gif . Aš irgi per šias dienas sužinojau apie savo vaikystės drauge baisia naujiena. Žmogus pakliuvo į baisia avarija o dar ne mūsų šalį. Kažkiek laiko gulėjo prijungta prie gyvybės palaikančios įrangos, nes visi organai atsisakė veikti. Gydytojai pasakė, kad išgyvens kokias kelias dienas. Bet situacija pasakyčiau, kad pasikeitė ir ja transportavo į Lietuva. Dabar ji čia ir lyg iš komos atsigavo, bet neaišku kaip jai seksis toliau gyti ir išvis ar žmogus galutinai pagys ar liks prikaustytas lovoje verysad.gif . O dar prieš tą jos kelione mes buvome susitikę. Sunku patikėti verysad.gif Todėl jus puikiai suprantu kaip jus jautetės.

Kaip matau, kad reikės ruoštis naujai temutei 4u.gif . Gal kas nori atidaryti iš jūsų, merginos? Gal kas minčių kokių turi biggrin.gif . Ar man pradėti darbuotis 4u.gif
Atsakyti
Aš buvau aplankyti savo Urana biggrin.gif

user posted image

Mano dukra su Uranu 4u.gif

user posted image

user posted image

Ir Urano drauge, kuria jis mėgsta dažnai paerzinti :DDD

user posted image

Kas nežino, tai supažindinu. Čia yra mano amžinatėlsio Atamano draugas Uranas smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Niurkute, smagu, kad virusai įveikti 4u.gif

Ula - rudenėlis - labai gražus pavadinimas bigsmile.gif Ir dukra kokia jau visa graži panelė ax.gif

Uranas - nematytas man, čia ar kornišrex, ar devon rex? g.gif
Tiek aš ir teišmanau blush2.gif Bet nebuvau girdėjus apie Atamano draugą smile.gif

Kad visko prisakiau, tai papildysiu, kad bendradarbio sūnus po savaitės paieškų, yra surastas Danijoje, dar turės "ten pabūti", bet gyvas ir sveikas, ir neužilgo grįš, kai pamatė, kad jo "draugeliai" jau su to sūnaus mašina važinėja, tai tėvams buvo daug streso, sunku buvo matyti juos tokius. O buvo tikras šaunuolis, studentas ir net autoverslą turėjo, bet "draugai" ne tiems darbams sugundė...

Naujos temos tai lauksime labai. Aš tai norėčiau atsisakyti nuo kūrybos blush2.gif
Mes su Bugučiu kuriame naujas svajones ir planus, tai šiek tiek užsiėmę. Svajojam iki pavasario turėti savo kiemą. Ir viskas per tas SM blink.gif biggrin.gif
Nors neesu pavydi motera, bet, kai pamatau katinėlius nuotraukose, lakstančius po savo kiemą, negaliu nurimti. Ir pasiryžome, bet dabar sudėtingiausia - buto pardavimas unsure.gif
Kai sugebėsiu nufotografuoti Bugį su tais sidabriniais plaukais, tai tada nuotraukas kelsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 10 spalio 2014 - 21:15
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 10, 12:52)

Bugutis yra Lilac tabby mackerel

Kažkodėl maniau, kad Bugutis yra blue. Net grįžau kelis puslapius atgal ieškoti Bugučio smile.gif

O savas kiemelis tikrai yra nuostabu. Ir ne tik dėl katukų, ir dėl savęs. Kaip smagu terasoj gerti kavą ir saulei šviečiant, ir lietui lyjant. Turim sodą, tai lekiam ir lekiam ten. Bet man jau maža erdvės ten, norėčiau sodybos biggrin.gif Pasiimdavom ir kačius ten. Šelmis sode jaučiasi puikiai, o Puma labai stresuoja. Užbėga į namelio antrą aukštą, pasislepia už durų ir ten pratupi visą pusdienį. Dabar ją paliekam namie.

Kątik Šelmis sudaužė vazelę. Gaudė kažkokį įskridusį vabalėlį ir užkliuvo vazelę. Puma išsigandusi strimgalviais lėkė į kitą kambarį ant palangės į tolimiausią kampą ir tupi. Bariau tą nenaudėlį, tai dabar laikosi nuo manęs atokiai. Arba pyksta, arba kaltas jaučiasi smile.gif Pirmas dūžis dėl katinų smile.gif

QUOTE(Niurkute @ 2014 10 10, 20:18)
Aš savo Ūlos spalva vadinu "rudenėliu"  biggrin.gif

Ir aš noriu pagirti, kad labai gražiai pavadinta spalva smile.gif Iškart viskas aišku.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 10, 22:11)
Labas vakaras,
Niurkute, smagu, kad virusai įveikti 4u.gif

Ula - rudenėlis - labai gražus pavadinimas bigsmile.gif Ir dukra kokia jau visa graži panelė ax.gif

Uranas - nematytas man, čia ar kornišrex, ar devon rex? g.gif
Tiek aš ir teišmanau blush2.gif  Bet nebuvau girdėjus apie Atamano draugą smile.gif

Kad visko prisakiau, tai papildysiu, kad bendradarbio sūnus po savaitės paieškų, yra surastas Danijoje, dar turės "ten pabūti", bet gyvas ir sveikas, ir neužilgo grįš, kai pamatė, kad jo "draugeliai" jau su to sūnaus mašina važinėja, tai tėvams buvo daug streso, sunku buvo matyti juos tokius. O buvo tikras šaunuolis, studentas ir net autoverslą turėjo, bet "draugai" ne tiems darbams sugundė...

Naujos temos tai lauksime labai. Aš tai norėčiau atsisakyti nuo kūrybos blush2.gif
Mes su Bugučiu kuriame naujas svajones ir planus, tai šiek tiek užsiėmę. Svajojam iki pavasario turėti savo kiemą. Ir viskas per tas SM blink.gif  biggrin.gif
Nors neesu pavydi motera, bet, kai pamatau katinėlius nuotraukose, lakstančius po savo kiemą, negaliu nurimti. Ir pasiryžome, bet dabar sudėtingiausia - buto pardavimas unsure.gif
Kai sugebėsiu nufotografuoti Bugį su tais sidabriniais plaukais, tai tada nuotraukas kelsiu biggrin.gif

Čia yra Cornireksas smile.gif . Kai mes pirkome Atamaną, tai ji pirkom iš pradžių namams. Negalvojome apie veisimą. Bet kai Atamanas buvo ganėtinai tingus, tai mes jam nusprendėme nupirkti draugą ir, kad tas draugas būtų labai judrus ir ji galėtu išjudinti biggrin.gif . Jie puikiai šiaip draugavo. Paskiau SM dalyves mane paragino nueiti į parodą. Ten sudalyvavome, puikiai sekėsi. Paskiau kilo mintis, kad galime veisti. Kaip tik pas mus atsirado namuose daugiau erdvės. Įsigijome Bella ir Uranas pradėjo labai pavydėti. Elgesys jo tapo nebe suvaldomas. Ir tuo laiku vyro brolio žmona ieškojo savo katei irgi Cornireksas, vardu Šamane draugės arba draugo. Na aš ir pasiūliau jai. Jeigu jam bus pas juos gerai, tai galės ten ir likti. Nes situacija namuose buvo įtempta ir pats Atamanas į Uraną pradėjo žiūrėti kaip irgi į konkurentą. Mums ji buvo labai sunku atiduoti verysad.gif . Labai geras katinukas. Taip mes ir paragavome pirma veisėjo duonos rėkė, kaip tu turi paaukoti savo gyvūną dėl veisimo. Aišku, dauguma galvoja ir galvotu, kad čia viskas dėl pinigų. Užsimanė pinigus daryti ir atsikrato. Deja ne taip. Tie žmonės kurie taip galvoja, labai klysta. Jeigu kas man būtu tuo laiku viska iš aiškinęs kiek tas viskas kainuoja ir kiek reikia į šį darbą įdėti pastangų, tikrai būčiau nepradėjus. O dabar einam tik į priekį 4u.gif
Atsakyti