QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 14, 11:12)
Negali buti, nes siaip medjool dates sezono pikas yra spalio-gruodzio men. dazniausiai, bet ju buna visais metu laikais, priklausomai nuo rusies ir importuojamos salies. Praeita savaite pirkau medjool dates, buvo minkstos ir sviezios
jaicy - gali maisyt jas visur, netgi y salotas, tik joms isbrinkti reikia 10-15 min. As jau ryskiai ju atsivalgiau, nebededu net y jogurta
Skanu su burokeliais labai
Bet jos kazkokio ypatingo skonio pacios is saves neturi, tik isbrinkusios tokia malonia tirstesne konsistencija duoda gerimuose ar pudinguose, vandenuka, kuriame mirko galima gert, sako skrandziui gerai

jaicy - gali maisyt jas visur, netgi y salotas, tik joms isbrinkti reikia 10-15 min. As jau ryskiai ju atsivalgiau, nebededu net y jogurta



a kodel reikbutinai mirkyt?
o jei ne - jos gal bus traskios? ar labai kietos? nebandziau 'zaliu'

ne taip kaip kanapes kokios?
hm. nu keista. man viena moterele kuri pardavinejo juos pasake..

Papildyta:
as taip vakar ivedziau kefyra pabandyt. saltibarscius dariau vyrui, ir pati paragavau- kaip skanuuuuuuuuuuu!!! ridikeliai , agurkas, kiausinis... omnomnom
as kai pradejau paleo- tai kefyro nevalgiau, nes man pute pilva. nu kol kas jokiu blogumu nebuvo. gal ir nebus

bandysiu kada pakartot

nors kai n kartu V dariau- tai paciai nei silta nei salta. nes nebepamenu jo skonio... o db
