Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

lauksim su nekantrumu kaip viskas praejo 4u.gif 4u.gif
didziausio sekmes ir mazai skausmo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 04 27, 20:03)
Didziausios sekmes tau ryt!  4u.gif
Papildyta:
Duoda duoda, net is sepetelio su dantu pasta nereikia  biggrin.gif Nepamirsk dregnu serveteliu, bus paciai patogiau, as turejau kunui ir veidukui atskirai, nors siaip ryte pabudusi, keliausi pati ir variau prie kriaukles nusiprausti  biggrin.gif Isimesk kojines, nors lauke nesalta, bet nakoze ir stresiukas daro savo  mirksiukas.gif
Sekmes tau!

del koijniu jau daug kas rase, kad reiktu. kadangi as net vasara kartais su koijnem miegutai vyras siule pasiimti vilnones, bet pasikuklinau isidejau medvilnines biggrin.gif

Serveteliu kruva turiu, bet kad vistiek tasiukas tuscias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 04 27, 20:28)
del koijniu jau daug kas rase, kad reiktu. kadangi as net vasara kartais su koijnem miegutai vyras siule pasiimti vilnones, bet pasikuklinau isidejau medvilnines biggrin.gif

Serveteliu kruva turiu, bet kad vistiek tasiukas tuscias biggrin.gif

As irgi su tustoku tasiuku vaziavau, o grizau su pilnesniu:) drauge zurnalu prinese, paskui kruva pleistru i namus gavau, tai uzsipilde tasiukas smile.gif is higienos pr. nieko savo galit neimti, nebent koki krema veidui, o siaip visko buvo paruosta, net rinkinys skutimosi priemoniu smile.gif o kojines labai praverte, man net anesteziologas liepe i operacine eit su kojinem, nes op ilga, kad nesusaltu kojos (nors operacineje lova sildoma).
Atsakyti
QUOTE(Rita1 @ 2014 04 27, 20:58)
As irgi su tustoku tasiuku vaziavau, o grizau su pilnesniu:) drauge zurnalu prinese, paskui kruva pleistru i namus gavau, tai uzsipilde tasiukas smile.gif is higienos pr. nieko savo galit neimti, nebent koki krema veidui, o siaip visko buvo paruosta, net rinkinys skutimosi priemoniu smile.gif o kojines labai praverte, man net anesteziologas liepe i operacine eit su kojinem, nes op ilga, kad nesusaltu kojos (nors operacineje lova sildoma).
as ir laukiu savo dienos:-).Jusu paklausius visos likote laimingos thumbup.gif ,tikiuosi ir man taip bus
Papildyta:
QUOTE(Agne T. @ 2014 04 27, 18:18)
pas Maslauska ir jis viska atliks smile.gif
thumb_yello.gif
Pinigu nepamirsau, kelis kart perskaiciavau:D

O tai ir vestuvini zieda nusiimti? 

laikrodi iskart nusiemiau, nes ar tik ne Montera kazka rase kad paliko  smile.gif

Na parasyk po konsultacijos ka pasakys;-)
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 04 27, 18:16)
As nusiemiau vestuvini zieda, ir palikau namie. smile.gif

Oho bigsmile.gif Aš kaip užsidėjau žiedą prieš 8 metus, tai iki šiol jį nešioju... ai, tiesa, per nįštummą buvau nuėmus iki kol po gimdymo tinimai praėjo doh.gif o šiaip niekad jo nenuimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 04 27, 22:15)
as ir laukiu savo dienos:-).Jusu paklausius visos likote laimingos thumbup.gif ,tikiuosi ir man taip bus
Papildyta:

Na parasyk po konsultacijos ka pasakys;-)

O as supratau, kad Agne T. siandien jau operuojas, o ne konsultuojas. O kaip jus supratot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 04 28, 08:59)
O as supratau, kad Agne T. siandien jau operuojas, o ne konsultuojas. O kaip jus supratot?  g.gif

As supratau lygiai taip pat mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
O as supratau, kad Agne T. siandien jau operuojas, o ne konsultuojas. O kaip jus supratot?  g.gif

As supratau lygiai taip pat mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

Kad lyg ir konsultacija jai,nebesuprantu:-D.
O kodel mano foto niekas nekomentuoja g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita1 @ 2014 04 27, 20:58)

Kaip savijauta Rita1? smile.gif
Atsakyti

[/quote]

Aciu, tikrai nebloga. As jau galvoju, kad gal per daug as cia lakstau g.gif vaikstau palinkus truputi, truputi tempia, bet visai gerai jauciuosi. Jei ir toliau taip, tai greitai as cia atsigausiu;) jau ir pietus tuoj eisiu gaminti, aisku maziuko nekilnoju, is lovos truputi sunkiau atsikelti, bet ligonis tikrai nesijauciu! ax.gif
Merginos, o kada jums tinimas pradejo slugti? Pilvas mano tai patines gerokai, ryt eisiu masazuotid, gal pravarines ta limfa greiciau tongue.gif
Atsakyti
Paiskinkit kokie tie albumai su foto, noreciua ir as ideti pries ir po to po smile.gif tik niekaip nerandu biggrin.gif
Papildyta:
skaitau, ir bijau nes operacija birzlio pradzioj o liepos gale vetsuves , kazi kaip bus, ar iseis pajudet, nes pamenu po cezario atsigavau po 2 sva aiksu nesitampiau smile.gif dar vienas klausimelis po op didelis maudimas jauciasi ? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Rita1,2014 04 28, 12:51]
[/quote]

Aciu, tikrai nebloga. As jau galvoju, kad gal per daug as cia lakstau g.gif vaikstau palinkus truputi, truputi tempia, bet visai gerai jauciuosi. Jei ir toliau taip, tai greitai as cia atsigausiu;) jau ir pietus tuoj eisiu gaminti, aisku maziuko nekilnoju, is lovos truputi sunkiau atsikelti, bet ligonis tikrai nesijauciu! ax.gif
Merginos, o kada jums tinimas pradejo slugti? Pilvas mano tai patines gerokai, ryt eisiu masazuotid, gal pravarines ta limfa greiciau tongue.gif
[/quote]
Labai dziaugiuosi,kad viskas gerai mirksiukas.gif ,su tinimu dar pakentek,saunuole,kad esi stipri thumbup.gif ,o Rita ar kelei savo foto i pasta kur 1lape? As ikeliau,bet nieks nieko g.gif
Papildyta:
QUOTE(elija2323 @ 2014 04 28, 13:41)
Paiskinkit kokie tie albumai su foto, noreciua ir as ideti pries ir po to po smile.gif tik niekaip nerandu biggrin.gif
Papildyta:
skaitau, ir bijau nes operacija birzlio pradzioj o liepos gale vetsuves , kazi kaip bus, ar iseis pajudet, nes pamenu po cezario atsigavau po 2 sva aiksu nesitampiau smile.gif dar vienas klausimelis po op didelis maudimas jauciasi ? 4u.gif

Pirmame lape adresas as ikeliau,bet niekas nieko,as cia naujoke:-)
Atsakyti
Elija2323, del vestuviu-na, individualus dalykas, bet pilnu tempu kazin ar galesi deti vaizdu, saikingai gal ir iseis smile.gif As pvz mazyli tik po dvieju menesiu pasiemiau is uosvienes, nes atsitiesiau tik po pusantro men ar net veliau, nepamenu jau. Tai su draugais isejom I kluba, gal po kokiu dvieju su puse men, tai pasisokau, be be ypatingu lankstymusi, zodziu, taip islaikytai biggrin.gif

Panos, ka darot su bambom po metu ir daugiau? Saugot dar nuo saules, ar jau dzin. Greit mausim atostogu, kiba vel su balta nuo kremo bamba vaiksciot? biggrin.gif Kazko baugoka atrodo siaip be apsaugos degint, neparuduos? g.gif Nebepamenu, ka gydytojas sake, kiek laiko saugot.
Atsakyti