QUOTE(tiutass @ 2014 04 28, 10:52)
O kodel mano foto niekas nekomentuoja
Ikelsiu kai tik prie kompo prisesiu. Nespeju fiziskai, nesinervuoja, kantrybes

QUOTE(EXTRAA @ 2014 04 28, 13:03)
Panos, ka darot su bambom po metu ir daugiau? Saugot dar nuo saules, ar jau dzin. Greit mausim atostogu, kiba vel su balta nuo kremo bamba vaiksciot?
Kazko baugoka atrodo siaip be apsaugos degint, neparuduos?
Nebepamenu, ka gydytojas sake, kiek laiko saugot.

Jeigu randas isbales, gali degint, o jei nora truputeli rausvas, tad dar saugok

QUOTE(hererra @ 2014 04 28, 18:06)

ok supratau,kantriai laukiu

Randai tai vis tiek po maudymuku, pabale jau senai. Va tik del bambos nezinau. Na, gal dar pasaugosiu, bet krema reikes labAI apdairiai tepti, nes po praejusiu atostogu liko aplink bamba apskritimas baltas (nes tepiau negailedama ne tik bamba, bet siek tiek is aplinK ja), juokinga atrode

QUOTE(hererra @ 2014 04 28, 18:06)

niekaip nesuprantu issiunciau foto i pasta grazuspilvukas@gmail.com ir atrase kazkoks vyrukas

GELBEKIT

Papildyta:
QUOTE(tiutass @ 2014 04 28, 18:36)
niekaip nesuprantu issiunciau foto i pasta grazuspilvukas@gmail.com ir atrase kazkoks vyrukas
,tai kur velnias as ten pataikiau.ar gali kazkas paaiskinti kaip patekti su foto i jusu diskusijas?
.nes tuoj ir prezidentei nukeliaus mano didziausias "grozis"
GELBEKIT

GELBEKIT

Nu sakes vietoj pilvukai parasiau pilvukas

QUOTE(EXTRAA @ 2014 04 28, 17:25)
Randai tai vis tiek po maudymuku, pabale jau senai. Va tik del bambos nezinau. Na, gal dar pasaugosiu, bet krema reikes labAI apdairiai tepti, nes po praejusiu atostogu liko aplink bamba apskritimas baltas (nes tepiau negailedama ne tik bamba, bet siek tiek is aplinK ja), juokinga atrode 

Bambytėj irgi randukas gi yra

Sveikos
Na ka norejau tik grozio o pasirodo viduj pas mane katastrofa, operacija skubia darys geguzes 15
jau bijau
beja Vitkus labai labai fainas
sake padarys viska, sutvarkys mano isvarzas, oda pasalins susius raumenis, taciau sake, jog labai labai pas mane vaizdas kraupus, todel gali skaudet operacijos metu
apsvieskit ar kam skaudejo

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 04 28, 20:33)
Sveikos
Na ka norejau tik grozio o pasirodo viduj pas mane katastrofa, operacija skubia darys geguzes 15
jau bijau
sake padarys viska, sutvarkys mano isvarzas, oda pasalins susius raumenis, taciau sake, jog labai labai pas mane vaizdas kraupus, todel gali skaudet operacijos metu

kaip suprast operacijos metu??

patikek ne tu viena bijai,didesniu bailiu turbut uz mane nera

QUOTE(tiutass @ 2014 04 28, 19:43)
kaip suprast operacijos metu??
man taip pat reikia siuti raumenis tai ggal ir man skaudes??

sak4, kad viduj vaizdas kraupus, plius turetos jau 3 CP operacijos, sake tipo gali jausti skausma, as irgi nesuprantu kaip narkozej tai imanoma, bet isgazdino sitas pasakymas

norejau truputi veliau operuotis, arba rudeniui nukelt, jis mantaip paspaude, kad sake skauda tai va zinok per cia gali islyst bet kada ten kazkas, nepamenu, nu tipo vos ne zarna

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 04 28, 19:33)
Sveikos
jau bijau

Oho, pirmą kartą girdžiu, kad operacijos metu skaudėtų

p.s. Merginos, dviejų naujokių fotkės albume, eikit užmest akį ir savo nuomonę pasakyt

Dar amelijaismonmarto papildomų fotkių atsiuntė, eikit ir apie ją paskutinį žodį pasakyti 
Papildyta:
Žinai, kuo mažiau siūta, tuo mažiau yra kur gyti
Vadinas ir atsigavimas visai kitoks, t.y. viskas greičiau ir gyja ir gražėja

Papildyta:
QUOTE(amelijaismonmarto @ 2014 04 28, 20:19)
o jei man nesake, kad akiwaizdziai reikia siuti raumenis, tai nera taip blogai?
minejo, kad jei op eigoje reikes kazkur, tai susius..bet kad dabar butu sake, jog reikia, tai nesake
minejo, kad jei op eigoje reikes kazkur, tai susius..bet kad dabar butu sake, jog reikia, tai nesake
Žinai, kuo mažiau siūta, tuo mažiau yra kur gyti