Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

na, tikiuosi, kad nebus baisiai ten....nenoriu buti katorga kitiems, kuo greiiau atsistosiu ant koju, tuo bus geriau...

o kas daretes dw op, del krutu..speneliai tikrai lieka nejautrus?nebijojote del to, juk mes moterys, tai musu zonos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 04 28, 20:49)
sak4, kad viduj vaizdas kraupus, plius turetos jau 3 CP operacijos, sake tipo gali jausti skausma, as irgi nesuprantu kaip narkozej tai imanoma, bet isgazdino sitas pasakymas unsure.gif
norejau truputi veliau operuotis, arba rudeniui nukelt, jis mantaip paspaude, kad sake skauda tai va zinok per cia gali islyst bet kada ten kazkas, nepamenu, nu tipo vos ne zarna  blink.gif  tada sakau dzin operuokit kada reikia  unsure.gif

narkozes tikrai geros siuo metu nemanau ir as kad jausi op metu kazka,man taip pat paspaudus pasake,kad viduj yra plyse raumenys,taip,kad kaip jau bus taip,bet operuosiu nors ir labai bijau doh.gif tikekimes,kad viskas bus gerai,geguzes 5d grista mano gyd is atostogu tada derinsiu data,bet manau 20d noreciau
Atsakyti
dabar mane apsvieskit, kiek dienu laiko po operacijos ligoninej g.gif korseta Vitkus duos, sake kazkoki mandra ir gera biggrin.gif
ko ten dar reikia g.gif kazkokius pleistrus pirkotes ane g.gif bet gal irgi pasakys g.gif
sake dar iliemenuos, kad jau pjaustom sake tai viska padarys biggrin.gif
kiek laiko mazdaugta operacija trunka g.gif bijau jau kazkaip, bet gal ir gerai, kad neleido nukelt velesniam laikui, maziau liks laiko jaudintis blush2.gif
ka patogiausia tureti po operacijos, kam kas pasiteisino, kam kas nepasiteisino g.gif
Atsakyti
Sveikos,

As tai nukeliau viska i rudeni, nes bijojau sutimo nuo karscio ir sudetingesnio gyjimo vasara.. o ir nenorejau keisti vasaros planu, kelioniu, isvyku ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 04 28, 18:42)
niekaip nesuprantu issiunciau foto i pasta grazuspilvukas@gmail.com ir atrase kazkoks vyrukas doh.gif ,tai kur velnias as ten pataikiau.ar gali kazkas paaiskinti kaip patekti su foto i jusu diskusijas? g.gif .nes tuoj ir prezidentei nukeliaus mano didziausias "grozis" biggrin.gif
GELBEKIT doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:

Nu sakes vietoj pilvukai parasiau pilvukas doh.gif ,cia tik man gali taip atsitikt doh.gif

Ne nu rimtai tu kieta, zvengiau susiriesdama thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nu niekaip negaliu palikti komentaru po naujokiu fotkem is telefo doh.gif
Herera, visom trim: amelijaiismonmarto, tiutass ir elijaja2323, duodu TAIP. Amelijos pilvukas mano akim kolkas graziausias mirksiukas.gif , tiutass jokiu budu neapsieis be op., tikrai yra ka grazinti ir rezultatas bus akivaizdus, elijai op. Irgi reikalinga, pilvuko apacios jau niekaip kitaip nesutvarkysi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 28 balandžio 2014 - 21:25
QUOTE(EXTRAA @ 2014 04 28, 13:03)
Elija2323, del vestuviu-na, individualus dalykas, bet pilnu tempu kazin ar galesi deti vaizdu, saikingai gal ir iseis smile.gif As pvz mazyli tik po dvieju menesiu pasiemiau is uosvienes, nes atsitiesiau tik po pusantro men ar net veliau, nepamenu jau. Tai su draugais isejom I kluba, gal po kokiu dvieju su puse men, tai pasisokau, be be ypatingu lankstymusi, zodziu, taip islaikytai biggrin.gif

Panos, ka darot su bambom po metu ir daugiau? Saugot dar nuo saules, ar jau dzin. Greit mausim atostogu, kiba vel su balta nuo kremo bamba vaiksciot? biggrin.gif Kazko baugoka atrodo siaip be apsaugos degint, neparuduos? g.gif Nebepamenu, ka gydytojas sake, kiek laiko saugot.

aš į soliariumą pradėjau eiti nepilnai 6 mėn po op, ir nieko. vis dar vaikštau
Atsakyti
QUOTE(amelijaismonmarto @ 2014 04 28, 20:33)
na, tikiuosi, kad nebus baisiai ten....nenoriu buti katorga kitiems, kuo greiiau atsistosiu ant koju, tuo bus geriau...

o kas daretes dw op, del krutu..speneliai tikrai lieka nejautrus?nebijojote del to, juk mes moterys, tai musu zonos biggrin.gif

Man darytas pakelimas+ implantai pries 6 savaites- viska jauciu wink.gif
Atsakyti
Grazuoles pleksnes, gal kuriai atliko jau korsetas L dydzio ir noretu perleisti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 04 27, 22:15)
as ir laukiu savo dienos:-).Jusu paklausius visos likote laimingos thumbup.gif ,tikiuosi ir man taip bus
Papildyta:

Na parasyk po konsultacijos ka pasakys;-)

As jau po OP, konsultacijoje buvau gal Sausi, turejau OP darytis balandzio pradzioje, bet teka atideti

QUOTE(virginp @ 2014 04 28, 08:59)
O as supratau, kad Agne T. siandien jau operuojas, o ne konsultuojas. O kaip jus supratot?  g.gif

Daktariukas uztruko mane tobulindamas apie 6h. Tai pasakoje po narkozes buvo ne kas. Pikino.
Jegu neturiu visai. Na gal kaip pavalgysiu atsiras jegos, nes nuo sekmadienio vakaro dar nieko burnoje neturejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agne T.: 29 balandžio 2014 - 05:44
QUOTE(virginp @ 2014 04 28, 22:06)
Ne nu rimtai tu kieta, zvengiau susiriesdama  thumbup.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu niekaip negaliu palikti komentaru po naujokiu fotkem is telefo  doh.gif
Herera, visom trim: amelijaiismonmarto, tiutass ir elijaja2323, duodu TAIP. Amelijos pilvukas mano akim kolkas graziausias  mirksiukas.gif , tiutass jokiu budu neapsieis be op., tikrai yra ka grazinti ir rezultatas bus akivaizdus, elijai op. Irgi reikalinga, pilvuko apacios jau niekaip kitaip nesutvarkysi .

Nu matai,as kieta ten kur nereikia:-D,atrase vyras ilgiausia laiska,liepe knygu paskaityt doh.gif. Zodziu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita1 @ 2014 04 29, 00:34)
Grazuoles pleksnes, gal kuriai atliko jau korsetas L dydzio ir noretu perleisti?  ax.gif

O neduoda korseto? Man tai viskas iskaiciuota:-)
Papildyta:
QUOTE(Agne T. @ 2014 04 29, 06:43)
As jau po OP, konsultacijoje buvau gal Sausi, turejau OP darytis balandzio pradzioje, bet teka atideti
Daktariukas uztruko mane tobulindamas apie 6h. Tai pasakoje po narkozes buvo ne kas. Pikino.
Jegu neturiu visai. Na gal kaip pavalgysiu atsiras jegos, nes nuo sekmadienio vakaro dar nieko burnoje neturejau smile.gif

Mazute,kodel taip ilgai operavo? Gal kas negerai buvo.sveik agne 4u.gif ,viskas greit pasimirs,bet rezultatas bus thumbup.gif
Atsakyti
Tiutas, cia del tu nuotraukeliu biggrin.gif ? vyras isreiske nepasitenkinima plastikos chirurgija?

man dar ir dabar vis sako, jog gerai galvociau, kad tikrai nera tokiu bedu, kad jau reiktu gultis po peiliu..va, lygiai taip pat liepia skaityti knygas biggrin.gif bet juk zmogui nereikia vaiskcioti kasdien su ta pacia beda ir kasryt jausti diskomforta, tad lengva pasakyti - skaitykite knygas...
Atsakyti
QUOTE(amelijaismonmarto @ 2014 04 29, 07:49)
Tiutas, cia del tu nuotraukeliu biggrin.gif ? vyras isreiske nepasitenkinima plastikos chirurgija?

man dar ir dabar vis sako, jog  gerai galvociau, kad tikrai nera tokiu bedu, kad jau reiktu gultis po peiliu..va, lygiai taip pat liepia skaityti knygas biggrin.gif bet juk zmogui nereikia vaiskcioti kasdien su ta pacia beda ir kasryt jausti diskomforta, tad lengva pasakyti - skaitykite knygas...

Ne mano vyras,o tas kuriam netycia fotkes issiunciau:-),oi parase man laiska doh.gif ,galeciau permest i pasta pasiskaityt;-)
Atsakyti