Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi ženklai

sveiki,
gal kas galit paaįškinttokį reiškinį kuris man gaunasi daugiau nei sutapimas. kelis kartus dienoje, pažiurėjus i laikrodį užtinku pasikartojančius skaičius pvz 16,16 arba viena vakara- 21.21 ,po to kažkuo užsiėmiau, pažiuriu i laikrodį 22.22.
gal kas nors gali man paaiškinti, iššifruoti.... mišias buvau užpirkus.... teleloto pirkau blush2.gif
Atsakyti
Labai daznas atvejis ir mano kasdienybeje 4u.gif Tik as tai suprantu kaip- atkreipiu demesi i tokius dalykus labiau, o i paprastus paparasciausiai ne nesigilinu. Nes zinau, kad i laikrodi paziuriu daug dazniau , ne tik tuos kelis momentus. Nemanau kad tai pranasiska ax.gif
Atsakyti
man irgi butu labai idomu suzinot, nes tokius skaicius, paziurejus i laikrodi matau jau kokius puse metu.. Gal atsiras kas ismanantis.
Atsakyti
QUOTE(justina87 @ 2014 04 07, 18:12)
man irgi butu labai idomu suzinot, nes tokius skaicius, paziurejus i laikrodi matau jau kokius puse metu.. Gal atsiras kas ismanantis.

Pamačiusi tokį derinuką, sugalvokite norą ir jis būtinai išsipildys smile.gif
Tik noras turi būti tas pats, suformuluotas tiksliai ir aiškiai. Sėkmės
Atsakyti
nuo tada, kai jau turim elektronini laikrodi (kokie 15 metu), tai ir pastebiu tokius "zenklus". Ka jie reiskia? Nieko. Tiesiog i vienodus skaicius zmogus labiau atkreipia demesi.
Atsakyti
tris dienas iš eilės pažiurėjus i laikrodi buvo 22.22 iškart kyla mintis kad tai kažką reiškia
Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2014 04 07, 21:36)
Pamačiusi tokį derinuką, sugalvokite norą ir jis būtinai išsipildys  smile.gif
Tik noras turi būti tas pats, suformuluotas tiksliai ir aiškiai. Sėkmės


Na reikes pabandyti g.gif
Atsakyti
Tikrai. Jei butu rodyklinis laikrodis, to 22.22 tikrai nepastebetum biggrin.gif
Atsakyti
Man visada su vienetais buna arba 11:11 arba 13:13. Bet kazkaip nebekreipiu dėmesio. Nors karta kazkoks skaiciu derinys ikyriai mane persekiojo, ir vistik radau informaciją ka reiskia ir kad tai atseit angelu perspejimas..bet tai buvo daugiau nei vien tik laikrodyje susideliojimas, telefono ekrane atsitiktinai radau tuos skaicius suspaudytus,dar kazkas buvo,nebepamenu..
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2014 04 15, 11:41)
Man visada su vienetais buna arba 11:11 arba 13:13. Bet kazkaip nebekreipiu dėmesio. Nors karta kazkoks skaiciu derinys ikyriai mane persekiojo, ir vistik radau informaciją ka  reiskia ir kad tai atseit angelu perspejimas..bet tai buvo daugiau nei vien tik laikrodyje susideliojimas, telefono ekrane atsitiktinai radau tuos skaicius suspaudytus,dar kazkas buvo,nebepamenu..

o ar atsitiko kas blogo? gero?
Atsakyti
QUOTE(guste87 @ 2014 04 15, 21:56)
o ar atsitiko kas blogo? gero?


Man taip pat butu labai idomu suzinoti, ar atsitiko visgi kasnors tokio lemtingo?
Kadangi taip pat jau kazkur pusmeti mane labai daznai persekioja 11.11 g.gif
Prasidejo irgi nuo laikrodzio, ypac telefone ir kompiuteryje. Po to pradejo jau vaidentis 11.11 visur biggrin.gif Is pradziu juokinga buvo biggrin.gif Artimi zmones netikejo, jie net nemato kur tie skaiciai yra, kai pvz einame kazkur kartu, o man jie patys i akis kazkaip lenda. Po to kai pradejau jiems pirstu baksnoti, kad vel va cia, ten ar ten sitie skaiciukai, tuomet ir artimieji pradejo labai stebetis, na sako tikrai ir juokinga, ir keista ir idomu. Tai pradejau sita 11.11 fotografuoti, kai tik vel man jie akis pradeda badyti, sakau papke reiks tokia ant bajerio uzsivesti su pavadinimu 11.11 lotuliukas.gif
O rodosi jie man ivairiom formom (jau nebe tik laikrodziuose): automobiliu numeriai smezuoja daznai, reklamos buklete - kaina 11,11 , ant namo kampo numeris ant vienos ir is kitos puses 11 11 keleta kartu buvo, issokancios ikyriai i aki lendancios reklamos, kur tel. numerio pabaigoje atskirai 1111 , ir t.t. jau visu ir neprisimenu, kiek daug ju buvo.. Na tiek sutapimu dar niekada nebuvo. Kazin gal tikrai ka reiksti galetu.. g.gif
Atsakyti
man irgi pastoviai rodosi 22.22. arba 02.22, arba 12.12. kas idomiausia, kad butent tuo momentu pajuntu didziule trauka paziuret i laikrodi! bigsmile.gif kitu laiku neziuriu beveik niekad ( tik darbe pries darbo pabaiga lotuliukas.gif ) , bet buten kai buna 22.22- atsiranda didziulis noras paziuret i laikrodi, net jeigu jau miegu doh.gif man tai kartojasi jau daug metu. bandziau su tais besikartojanciais skaiciais lost loterijoj- nesekmingai schmoll.gif todel bandau suprast kas tai- ar kazkoks zenklas ar kas g.gif
Atsakyti