Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi ženklai

Pasikartojantys skaiciai tera tik pasikartojantys skaiciai, kiek kartu per diena paziurite laika, juk ne tik 2 ir tikrai nevisada tai buna 01, galite i tai nuo siandien pradeti atkreipti demesi ir pastebesite, kad daugiau ziurite ir matote tik skaicius. Daznai matome butent ta pati skaiciu, kai atsikeliame, ruosiames i darba, skubame, bet tai jau bus susije su ta pacia rutina.
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ne tik smile.gif
Kai buvau jauna sakydavo, kai paziuri i laikrodi ir matai vienodus skaicius pvz 19:19, ar 21:21 reikia sigalvoti nora biggrin.gif bet siuo metu tikrai daznai matau tokius pasikartojancius skaicius, tai kazoks zenklas ar siaip zenklas, kad maziau i laikrodi ziureti?biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti visų, kas skaitys tokio dalyko ir gal kokių minčių kodėl taip būna? Iš kur tai? Kas padeda? smile.gif Gal esate girdėję apie tai daugiau, skaitinėję kažkur?
Žodžiu, ne pastoviai, bet kartais dėl dalykų gyvenime, kurie pačiam žmogui gana svarbūs ar savotiškai brangūs yra gaunamos tarsi žinutės, įspėjimai. Pateiksiu kelis pavyzdžius: guli neplautų indų krūva. Imi juos plauti, nes protas sako, kad reikia susitvarkyti. Išplauni beveik viską ir lieka kokia brangi taurė daleiskime. Užeina staigiai mintelė: neplauk šiandien, palik. Nepaklausai tos minties, nes gi protu pagalvoji: kaip čia taip, negi vieną dabar paliksi? Paimi plauti ir staiga nei iš šio, nei iš to išsprūsta nesuprantamai iš rankų ir sudūžta. Tada pagalvoji: plia, taigi sakė mintis neplaut doh.gif unsure.gif Aišku, taurės taurėm, bet būna ir ant svarbesnių dalykų: važiuoji tarkime mašina sau artimiausiu keliu į kažkokią vietą ir užeina staigi mintis - suk į šitą kelią, greitai suk. Tada įjungi protą ir pagalvoji: nu čia dabsr, juk tolimesnis kelias unsure.gif Nepasuki, pavažiuoji porą šimtų metrų ir bum... įvažiuoja į tave koks asilas nejučia g.gif Tada vėl pagalvoji: bliam, gi man sakė mintis pasukti kitur, gal ten taip nebūtų nutikę g.gif

Ką manot? Gaunate tokių žinių, bandot jų klausyt, bent dėmesį atkreipiate? g.gif
Atsakyti
Gaunu, kiek gavau - tiek pasitvirtino
Atsakyti
Tai man ir įdomu kur apie tai daugiau sužinoti, gal galima tobulinti? g.gif Taip galima iš viso nustoti klysti gyvenime išmokt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 06, 12:55)
Tai man ir įdomu kur apie tai daugiau sužinoti, gal galima tobulinti? g.gif Taip galima iš viso nustoti klysti gyvenime išmokt g.gif



cia yra intuicija. man irgi veikia. bet abejoju ar imanoma niekad neklyst. nes ta intuicija neturi but viena dominuojanti, yra tas protas kaip atsvara, del pusiausvyros. Antraip psichika saibom iseitu.
ai tie skaiciai, tai anksciau pastebedavau, bet ne laikrody, o siaip kur nors gatvej. kazkada dar skaitydavau ka jie reiskia, ale paskui meciau ir atsimenu tik tiek, kad devynetai - tai reiskia, jog tu jau cia labai didinga Mokytojo ir sviesos nesejo role atlieki, kas manes neitikino biggrin.gif ir meciau tuos skaicius. tos devynkes teber, bet va kas aplink gyvena, tai visu ju masinu numerius jau mintinai moku, devynkes yra sekancioj laiptinej gyvenanciu zmoniu BMWuskes tokios beveik naujos. tai kai pamatau sita "likimo zenkla", kaskart pagalvoju, jei gali sau leist uzsidet toki numeri, tai gali ir is bendriko iseit ;D nes kainuoja tokie numeriai. tai va. daug kas 13 skaiciaus bijo, tai mano vietoj tikrai neuroze issivystytu, nes mano visi adresai yra susije su tuo 13 skaicium ir nieko nuo to baisaus nesidaro. ir 13tas arkanas man patinka. permainu arkanas.

o nedaryk to ar eik kitu keliu tai man daznai buna. jeigu nebutu, jokiu kortu nesugebeciau nuskaityt. ir galima lavint, tiesiog naudotis tuo, stebet.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 07, 02:14)
cia yra intuicija. man irgi veikia. bet abejoju ar imanoma niekad neklyst. nes ta intuicija neturi but viena dominuojanti, yra tas protas kaip atsvara, del pusiausvyros. Antraip psichika saibom iseitu.

Tai protu gali išmąstyti tik tada, jei turi patirties grynai tame reikale, kai tai iš gyvenimo eina, tarkime kažkokia dilema, klausimas, o visur kitur tai tas protas nieko doro ir nepatars, nes pats nežinos smile.gif Tikrai protas nepatars kur geriau skristi atostogauti: į Italiją ar Ispaniją, jei abiejuose šalyse tarkime nėra karų, dar kažko kas logiškai sustabdytų. Tada tik ir lieka intuicija.
Bet vat mane glumina tai, kad intuicija su protu labai kertais, nes būtent intuicija duoda mintį tam tikromis minutėmis netgi labai nelogišką. Tarkime padaryti kažką nepatogaus, kas atrodo neprotinga ir pan., todėl taip sunku patikėti ir paklausyti doh.gif Kaip anglai sako: keep calm and keep trying smile.gif
Atsakyti
Bet as maciau, kaip Jus sapnus aiskinate ir kaip pasinaudojate tuo. Cia irgi intuicija. Nezinau net, man sustiprejo, kai pradejau mokytis Taro, o be to yra zmogus, kuris mane kartu pasiima kaip talismana, jeigu tvarko kokius reikalus. ir vat vienas pavyzdys: planas buvo is pradziu vaziuot i kita visai vieta, bet as maciau, kad vaziuojam i kaima pas ji ir nieko nesakiau. Tas davaziaves iki kaimo susigaude, kad jojo planas visai kitas buvo ir ne ten pasuko, o ten pasirodo reikejo uzsukti miesto vandentieki, kad neuzsaltu, nes kazkaip durnai ten jis ivestas, neteisingai. Ir planuose pas ji buvo variantas ta vandeni uzsuks kad jei ne pats, tai tokio draugo paprasys, nu ten draugu sunku vadint, nes tik vampyruoja ir geria, tai jis nemegsta to draugo ir tempe guma. Tai kamavosi iki nukritimo ties tuo vandentiekiu, niekaip. Tada reples paemiau as ir uzsukau per penkias sekundes. Zmogus buvo tikrai labai patenkintas tiek sutvarkytu reikalu, tiek busimu nesusitikimu su tuo "draugu", ir sake jau pradeda manes bijot biggrin.gif Ir daug visokiu panasiu. Pvz siandien nebursiu, nes pridarysiu klaidu, nebent vakare. Jokios logikos tame ner. Bet tikrai zinau, kad taip reikia.
Atsakyti
Aš irgi mokausi savęs klausyti. Ypač, jei aš ko labai nenoriu g.gif Nes būdavo, kad mane kas nors dėl ko nors įkalba, įrodo kaip man ten ir ten reikia, ar kaip turiu tą ir tą padaryti ir š gaunasi. Pasirodo, kad man nepatiko, netiko ir t.t.
Ir būna taip, kad kažkas man prišneka atvirkščiai, kad ten neik, to nedaryk, tas nefainai, nepatiko, o aš kažkaip nepaklausau, nes man atrodo, kad negali būti, nejaugi? Ir pasirodo, kad tikrai viskas ok, man patiko. Todėl stengiuosi savęs neprievaetauti ir labai klausyti ko aš noriu, nors tai gali atrodyti labai savanaudiška, bet... gyvenimas vienas bent jau šiuo pavidalu ir šiai man duotais metais smile.gif
O dėl būrimų, tai tikiu, kad lavina, net labai. Bet pati nesibūriu, nes bijau. Neigiama info labai įstringa ir baisu, kad po to prisitrauks, nes galvosi, bijosi, o teigiama tada gali ir neišsipildyti, nes pasidžiaugsi tuo momentu ir pamirši arba nebeišlaikysi to tokio džiaugsmo ilgai ar perdaug galvosi, kankinsies kada gi, kada? Žodžiu, šitie dalykai man tabu. Aš labiau už tai, kad pačiam valdyti savo gyvenimą, o jei kuo remtis, tai būtent nuojauta, intuicija, sapnais. Aišku, jei kas to nemoka, neišeina jam ir jam patogu pas būrėjas eiti, tai valio.
Atsakyti
Nu va siandien, sivakar griztant namo. As galvoju: autobusu vaziuosiu ilgai per visa miesta ir nuo stoteles man tekis tolokai pedint i prekybcentri, kuri ka tik atidare ir ten ta proga viskas pigiau. Jei vaziuoju mikru, sutaupau laiko, be to jis mane nuves iki pat tos parduotuves naujos. Bet pirmas atvaziavo autobusas ir as i ji vis tik ilipau, nors nenorejau visai. Nu tai jis sugedo, teko pedint pesciai ir gan nemaza gabala kelio biggrin.gif Ir taip kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 07, 22:48)
Nu va siandien, sivakar griztant namo. As galvoju: autobusu vaziuosiu ilgai per visa miesta ir nuo stoteles man tekis tolokai pedint i prekybcentri, kuri ka tik atidare ir ten ta proga viskas pigiau. Jei vaziuoju mikru, sutaupau laiko, be to jis mane nuves iki pat tos parduotuves naujos. Bet pirmas atvaziavo autobusas ir as i ji vis tik ilipau, nors nenorejau visai. Nu tai jis sugedo, teko pedint pesciai ir gan nemaza gabala kelio biggrin.gif Ir taip kasdien.

Taip, grynai tas pats ir man. Man dar būna taip: pasidarau kažkokia labai irzli, pikta taip staigiai g.gif Pati savęs paklausiu: kas darosi? Kas nors dar pastebi, jei būna kartu ir tarkime turiu ar su kuo turime ką nors nuveikti, kur nors važiuoti ar pan. (nors tikrai tai nėra būtinumas, galima to nedaryti) ir jei važiuojame, tai kas nors nemalonaus nutinka - negauname kažko dėl ko važiavome, nerandame kažko, pametame kažką ar pan.
Arba būna, kad staigiai užeina silpnumas, lyg miego norisi ir pan., tai irgi geriau keisti planus ir kažkur nebeiti, atsisakyti, nes nieko gero nebus iš to.
Atsakyti
Burimas, bent jau Taro, jis remiasi intuicija. Nes tik ismoksi mintinai visu kortu reiksmes (kurios ir priestaringos buna, ir ju kombinaciju pagalvokit kiek, 78 kortos), tai nieko nebus. Vienos kitas itakoja, neimanoma be intuicijos. As isvis save i transa ivarau kai buriu, turiu metoda toki savo. Kai pabaigiu, iseinu is tos busenos ir sudelioju risliai teksta. O jeigu logiskai ismastyt mintinai reiksmes ismokus, nu neimanoma tada. Ne tai, kad nepataikysi, bet tiesiog tai neimanoma. Bet kai yra baime, tai tikrai geriau neprasidet su kortom, nes nebus rezultatu. Nezinau kaip ten tos daugybines burejos buria is visu miestu, bet labai retai kada duodou atsakyma "taip" arba "ne", sprendimus tik pats zmogus priima. Cia jei kokioj klystkelej stovi arba renkiesi is keliu variantu, galiu paziuret perspektyvas. Bet uztenka zmogui keisti sprendimus, veiksmus, viskas kinta tada. Tai kai jos is tu temu minetu eina susizinoti praeities, dabarties ir ateities, nu niekaip nesuprantu kam tai biggrin.gif Kuriu galu biggrin.gif Sumoki pinigus ir nieko negauni biggrin.gif Nebent kas "pataiko". Tai tada smagu ir ateina pasakyt, jog pataiko va sita is tuopu gatves. Tai ten tos babces abejoju ar intuicija naudoja, sneka ta pati visom ir tiek. O rimciau jei ziuret i tai, Taro mokaisi, ypac pradzioj, ryte trauki tai dienai kortas kelias arba viena. Vakare pasiziuri ir matai, ka Tau jos dave. Galimas darbas su savimi per tai, galima prevencija padaryt kokiem nemalonumam, galima naudotis tuo. Sau taipogi. Tai is mano varpines atrodo sitaip. Sapnai irgi salia stovi. Tai juk simbolika, archetipai ir t.t. Jeigu nekalbam apie kasdienius ivykius, kurie itakoja pasamone svieziai.
Atsakyti