Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi ženklai

QUOTE(sena pažįstama @ 2016 01 20, 14:18)
Na jei jau kojų sutinimas vertinamas kaip pranašingas ženklas-patyliu doh.gif Kas antra turėtų namuose sėdėti ir į gatvę neišeiti schmoll.gif Man kojos karštyje ir daug vaikščiojant irgi sutinsta. Ir į galvą neateina, kad čia pranašingas ženklas.
Per silpnas Ruplėnienės ženklas. Juk nebuvo jai nei sapnų kažkokių perspėjančių, nei rimtesnių ženklų.
Mano mama(išmintinga moteris) sako: jei tau lemta mirti-numirsi, net jei būtum medikų apsupty(ji taip visada mane guodžia, kai aš turiu skristi lėktuvu ir bijau, o kai bijau, tai mane kankina dar ne tokie "pranašingi" sapnai ir nuojautos biggrin.gif ).
O mama tokia išmintimi sužibėjo po vieno įvykio su jos drauge: draugės vaikai išpirko sanatorinį gydymą Palangoj, turėjo visi kartu važiuoti. Ale tai draugei kažkas ten pasivaideno, tarsi nuojauta, kad ten numirs. Ir nevažiavo, suaugę vaikai išvažiavo vieni. O tai moteriškei, kaip tyčia, naktį įvyko insultas. Ir nebuvo nė vieno žmogaus, kuris suteiktų jai pirmą pagalbą, o būtų išvažiavusi ji su vaikais-to būtų išvengusi. Štai ir patarlė: nuo mirties nepabėgsi.

Juk ji rašė ir apie tai, kad prieš tai dar turėjo rimtą neigiamą nuojautą, kad iš viso labai nenori tos kelionės. Tame ir esmė, kad suignoravus tai, kas stipriai ėjo iš vidaus ir nepaklausius savęs, po to jau galima iš viso nebegauti jokio ženklo. O ji ir vėl gavo, nepaisant visko.
Nereikia tikėtis iš savo Dievo perdaug. Jis nėra toks geras ir gailestingas cool.gif Be to, juk mirė ne ji pati, todėl ir ženklai neprivalėjo būti patys aiškiausi. Ir dar vienas dalykas, ne pas visus vienodai išreikšta intuicija, nuojauta. Ties tuo dar reikia padirbėti, jei išreikšta menkiau.

Kai bijote, tai visai kas kita. Jūs gaunate savo baimių atspindį ir tiek. Tikri ženklai ateina tada, kai žmogus pats nori, pvz. vykti atostogų, džiaugiasi tuo, o nerimas tuomet įmanomas tik labai mažytis, sveika nuovoka, kad pvz. tolima kelionė, skrydis lėktuvu, kaip čia bus ir pan. Ir jei prie tokios sveikos būsenos staiga užeina kažkokie baisūs vaizdiniai, depresyvumas, žmogus ima tarsi nebenorėti, tai ir gali būti tikrų tikriausias ženklas. Aišku, vėlgi pasikartosiu su ta sąlyga, kad žmogus nėra bailys, nesėdi juodame negatyve, neturi psichikos problemų ir pan.

Kodėl nepabėgsi? Įmanoma, jei visi šeimoje veikia kaip vienas, vienas kitu tiki. Juk vaikai glaėjo tikėti savo motina ir visi atsisakyti vykti. Čia žinot, kaip pažiūrėsi. Tarkime mano vyras taip ir padarytų, jis tikėtų mano nuojauta smile.gif
Atsakyti
Nusprendžiau nekeliauti ten kur numatyta, tik bilietus nusipirkus mano mažoji sako man "mama, man kažkaip liūdna pasidarė, kad tu mane paliksi" doh.gif
dar net nebuvau pasakius jai, kad kažkokius bilietus perku.

Vienais metais panašiai buvo: tiesiog nenorėjau niekur keliaut, net vyras pastebėjo, sako "kaip keista, kad tu niekur bilietų neieškai, negi važiuot niekur nenori".
Ir nenorėjau, tiesiog niekur nenorėjau, ir ką - prieš pat Kalėdas suėmė tokie skausmai, kad teko skubiai važiuot į ligoninę ir skubiai operuot stuburo išvaržą doh.gif
Dar tada su vyru juokavom: o jei taip kur nors Indijoj ar kokioj lotynų Amerikoj? kur dėtis?

Tuomet nuojautos paklausiau, kad niekur važiuot nenoriu va ir dabar nevažiuosiu....
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 01 21, 17:21)
Nusprendžiau nekeliauti ten kur numatyta, tik bilietus nusipirkus mano mažoji sako man "mama, man kažkaip liūdna pasidarė, kad tu mane paliksi"  doh.gif
dar net nebuvau pasakius jai, kad kažkokius bilietus perku.

Vienais metais panašiai buvo: tiesiog nenorėjau niekur keliaut, net vyras pastebėjo, sako "kaip keista, kad tu niekur bilietų neieškai, negi važiuot niekur nenori".
Ir nenorėjau, tiesiog niekur nenorėjau, ir ką - prieš pat Kalėdas suėmė tokie skausmai, kad teko skubiai važiuot į ligoninę ir skubiai operuot stuburo išvaržą  doh.gif
Dar tada su vyru juokavom: o jei taip kur nors Indijoj ar kokioj lotynų Amerikoj? kur dėtis?

Tuomet nuojautos paklausiau, kad niekur važiuot nenoriu va ir dabar nevažiuosiu....

Šaunuolė, labai džiaugiuosi už jus, manau, kad puikus sprendimas. Jei būsite gyva ir sveika, tai bus dar tų atostogų. Nuojauta, intuicija - kone geriausia ką mes visi turime, reikia tai branginti ir klausytis smile.gif Aš pati tuo vadovaujuosi šiltuoju metų laiku kas kartą, kai užsiiminėju ekstremaliais dalykais smile.gif
Atsakyti
Na va ir vėl žmogus kažką jautė, bet kadangi taip menkai save pažįsta ir tikriausiai netiki jokiais ženklais, nuojautomis ir t.t., tai paaukojo gyvybę http://tv.lrytas.lt/...519581463073737
Galbūt ir kiti jautė, kas dabar žino.
Aš tos moters vietoje būčiau tikėjusi savo nuojauta ir atšaukusi kelionę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 17, 18:50)
Tai visa ir esmė, kad dalis žmonių jaučia tą patį. Pasąmoningas balsas sulaiko ar liepia kaip tik greičiau nešdintis, žiūrint kur ir koks įvykis. Arba tiesiog įvyksta kažkokios nesėkmės, kad kažkur nespėtumei. O po to pasirodo, kad tai buvo sėkmių sėkmė, nes nežuvai. Ar dar kas nors.
Čia jau nei uoslė, nei rega. Gyvūnai juk irgi jaučia jausmus, žmonių mintis, žmonių jausmus, ne tik savo. Šuo ar katė tai žino kada žmonės džiugūs, kada jiems kažkokia netektis. Taip pat pvz., šuo, kuris imlus, gyvena su žmonėmis, jis žinos kada tu paimsi rankšluostį sau ir neši jį į vonią praustis pats ir kada tu paimsi rankšluostį gyvūnui iš to paties stalčiaus ir neši į vonią, kad po to gyvūną susukti į jį. Ir ne rankšluosčio spalvose ar didyje esmė. Gyvūnas būna kitame kambaryje ir net nemato. Gali būti netgi tas pats rankšluostis, kurį naudoja kartu tiek žmogus, tiek gyvūnas. Gyvūnas tiesiog perskaito tavo mintį, intenciją, kad šį kartą bus plaunamas jis ir bėga pasislėpti. Nor snet nežiūrėjai į gyvūną ir absoliučiai nieko nesakei. Ir nėra taip, kad visada plaunamas tuo pačiu metu ir sakykime įsiminė laiko intervalus. Būtent, kad ne.
Viskas daug sudėtingiau ir įdomiau smile.gif

Monteverte, "pasamoningas" balsas yra siek tiek kitas dalykas nei intuicija / nuojauta 4u.gif

Paklausinek nusikalteliu ka jiems "pasamoningas balsas" patarineja, kurie ir ko klauso, po to balsui zmogzudystes nesuvers, nes zudo ne balsas, o jie patys.

Visada reikia logiskai mastyti mirksiukas.gif

O gyvunai gamtoje daug geriau prisitaiko nei zoologijos soduose, kodel?- todel kad jie turi galimybe elgtis pagal savo naturalius instinktus, o ne mokinamus.
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 05 30, 20:04)
Monteverte, "pasamoningas" balsas yra siek tiek kitas dalykas  nei intuicija / nuojauta  4u.gif

Paklausinek nusikalteliu ka jiems "pasamoningas balsas" patarineja, kurie ir ko klauso, po to balsui zmogzudystes nesuvers, nes zudo ne balsas, o jie patys.

Visada reikia logiskai mastyti  mirksiukas.gif

O gyvunai gamtoje daug geriau prisitaiko nei zoologijos soduose, kodel?- todel kad jie turi galimybe elgtis pagal savo naturalius instinktus, o ne mokinamus.

Tu jau gal manęs nemokyk ir nepatarinėk, ok? Už-tektinai apsijuokusi ant viso forumo esi, visi jau tave žino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 31, 09:05)
Tu jau gal manęs nemokyk ir nepatarinėk, ok? Už-tektinai apsijuokusi ant viso forumo esi, visi jau tave žino biggrin.gif

Na tai tada ziurek pati neapsijuok per daug lotuliukas.gif Balsu beklausydama mirksiukas.gif
Atsakyti
papasakosiu kaip baigesi mano istorija su bilietais: galiausiai gavau dar geresni ir patogesni varianta ir isskridom visi su vaikais. Grizom pailseje ir laimingi, kelavome daug ir kelione praejo sklandziai.
Va taip va 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 02, 18:17)
papasakosiu kaip baigesi mano istorija su bilietais: galiausiai gavau dar geresni ir patogesni varianta ir isskridom visi su vaikais. Grizom pailseje ir laimingi, kelavome daug ir kelione praejo sklandziai.
Va taip va  4u.gif  4u.gif

Puiku 4u.gif
Man irgi su kelioniu planais labai gerai gaunasi, visada gaunu geresni varianta nei tikiuosi, pati kelione irgi buna pilna geru siurprizu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Noriu paklausti apie balandžius smile.gif . Prieš porą savaičių ankstyvą rytą atsikėliau nuo didžiausio triukšmo, pro atvirą langą įskrido trys balandžiai, kurie man vis neduoda ramybės (mintyse), ar tai galėtų būti kažkoks pranašiškas ženklas?
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2016 06 24, 17:56)
Sveikos merginos 4u.gif

Noriu paklausti apie balandžius  smile.gif . Prieš porą savaičių ankstyvą rytą atsikėliau nuo didžiausio triukšmo, pro atvirą langą įskrido trys balandžiai, kurie man vis neduoda ramybės (mintyse), ar tai galėtų būti kažkoks pranašiškas ženklas?

Ar iskrido pro balkona, ar pro atvira virtuves langa ? biggrin.gif Nes tai visai normalus dalykas , nieko prietaringo mirksiukas.gif Jei pro virtuves, tai jie iskrido ieskodami maisto, o jei balkonas atviras, tai jiems tai tiesiog eilinis balkonas biggrin.gif Vieta kur nutupti pailseti 4u.gif Gal but poravimosi variantas , patele bande sprukti nuo dvieju gerbeju, taip gavosi , kad jusu butas pasirode patikimas biggrin.gif

Tikrai neprisigalvokite nieko blogo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 06 25, 16:32)
Ar iskrido pro balkona, ar pro atvira virtuves langa ?  biggrin.gif Nes tai visai normalus dalykas , nieko prietaringo  mirksiukas.gif Jei pro virtuves, tai jie iskrido ieskodami maisto, o jei balkonas atviras, tai jiems tai tiesiog eilinis balkonas  biggrin.gif Vieta kur nutupti pailseti  4u.gif Gal but poravimosi variantas , patele bande sprukti nuo dvieju gerbeju, taip gavosi , kad jusu butas pasirode patikimas  biggrin.gif

Tikrai neprisigalvokite nieko blogo mirksiukas.gif

Zinokit, jie iskrido pro stoglangio langa, kuris buvo vos pravertas, nes pro ta pacia " skylute" jie netilpo isskristi, bet atidarius langa, jie vienas po kito labai graziai isskrido smile.gif. Zinau, kad tai nieko blogo.
Papildyta:
QUOTE(Renata M. @ 2016 06 27, 19:03)
Zinokit, jie iskrido pro stoglangio langa, kuris buvo vos pravertas, nes pro ta pacia " skylute" jie netilpo isskristi, bet atidarius langa, jie vienas po kito labai graziai isskrido smile.gif. Zinau, kad tai nieko blogo.

Ir ne kiekviena diena po 3 balandzius iskrenda i namus smile.gif
Atsakyti