Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi ženklai

Vorai simboliškai parodo, kad žmogus gyvenime jaučiasi tuščia vieta. Nes kai įeinam į tuščią patalpą ir klausiam: kas čia yra, gyvena? atsakoma: niekas, nors pilna vorų. Vorai gyvena tokiuose namuose, kur šeimininkai nesijaučia kažkuo, kažką pasiekę ir tt.

Nors dar esu girdėjusi, kad vorai, voratinkliai siejami su pinklėm, magija ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 23 balandžio 2015 - 13:41
QUOTE(ponia Lylia @ 2015 04 23, 14:40)
Vorai simboliškai parodo, kad žmogus gyvenime jaučiasi tuščia vieta. Nes kai įeinam į tuščią patalpą ir klausiam: kas čia yra, gyvena? atsakoma: niekas, nors pilna vorų. Vorai gyvena tokiuose namuose, kur šeimininkai nesijaučia kažkuo, kažką pasiekę ir tt.

Nors dar esu girdėjusi, kad vorai, voratinkliai siejami su pinklėm, magija ir pan.

Iš kur toks simbolis? Kad kaip tik rašoma, jog laimę neša ir pan. smile.gif
Atsakyti
Voru, kaip ir kitu vabaliuku, nebijau nuo pat vaikystes ax.gif megdavau juos stebeti, kaime. pagrinde vasara ir lauke. Namuose tikrai mazai voratinkliu, rudieni ateina koks voras, bet issiurbiu voratinkli ir jie turbut vel iseina g.gif Netikiu ko gero jokia mistika ax.gif ir del voru biggrin.gif Bet uodu tikrai nemegstu lotuliukas.gif Cia zmones stato inkiliukus siksnosparniams, kad sie isgaudytu uodus ( ju maistas) 4u.gif
Aplamai dabar galvoju, kad ko gero nevieno gyvuno negaleciau priskiri jokiai mistikai ax.gif magijai g.gif
Atsakyti
Irgi buvo nutikimas,, voras atsirado vidutinio dydzio ant sienos,, pagavau ir isnesiau i lauka kuo toliau nuo namu:) o poto is kazkur atsirado tokspats antras unsure.gif
Ir stai tau ir sutapimas, savaitele poto teko sirgti su.. keistais simptomais kuriu man beveik nebudavo iki tol, ir sirgti teko sunkiau, nors ..visa laime.. neilgai
Ir kazin ka tie vorai nori pasakyti? ligos pranasai,,
Idomu kai kurios burtininkes savo veidrodzius is kitos puses net specialiai apklijuoja-sutvirtina, kad tik jie nesuduztu netycia,, negi jos bijo laimes?biggrin.gif biggrin.gif nesitiki ir man kad sukes galetu kazka gero atnesti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 23 balandžio 2015 - 15:02
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 23, 15:10)
Iš kur toks simbolis? Kad kaip tik rašoma, jog laimę neša ir pan. smile.gif

Pirmas iš L. Villmos knygos, antras iš bendro išsilavinimo biggrin.gif
Atsakyti
Pries menesi užsisakiau kelionės bilietus, džiaugiaus kaip rublį gavus, kad pasisekė už gerą kainą nupirkt tolimos kelionės bilietus, jau buvau svajose apie atostogas kai paaiškėjo, kad dėl techninių nesklandumų mano apmokėjimas neužskaitytas, oro bendrovė patvirtino, kad keleivių sąraše manęs nėra. Teko atsisveikint su svajone apie atostogas, kol...netikėtai ir vėl geras bilietų variantas, tik jau į kitą šalį, kitu laiku. Šįkart apmokėjimas pavyko, bilietus gavau. Kelionių laikai ir datos skiriasi. Su MB net šampės butelį atsidarėm kad taip sklandžiai viskas pavyko, laikas suplanuotas išvykai idealus, vežam dok. vizai gaut ir ten paaiškėja, kad pirkdama padariau klaidą ir grįžimo datą nurodžiau neteisingą (reiktų būt visu mėn ilgiau), tam neturim laiko, pakeist grįžimo datą kainuoja tiek pat kiek antrą kartą bilietus nusipirkt doh.gif
sėdžiu ir galvoju: ar čia ženklas kad niekur nevažiuot ar nieko negalvojant pirkt tą grįžimo bilietą?

ką manot? čia koks ženklas ar kvailas sutapimas ar mano žioplumas?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 01 12, 16:11)
Pries menesi užsisakiau kelionės bilietus, džiaugiaus kaip rublį gavus, kad pasisekė už gerą kainą nupirkt tolimos kelionės bilietus, jau buvau svajose apie atostogas kai paaiškėjo, kad dėl techninių nesklandumų mano apmokėjimas neužskaitytas, oro bendrovė patvirtino, kad keleivių sąraše manęs nėra. Teko atsisveikint su svajone apie atostogas, kol...netikėtai ir vėl geras bilietų variantas, tik jau į kitą šalį, kitu laiku. Šįkart apmokėjimas pavyko, bilietus gavau. Kelionių laikai ir datos skiriasi. Su MB net šampės butelį atsidarėm kad taip sklandžiai viskas pavyko, laikas suplanuotas išvykai idealus, vežam dok. vizai gaut ir ten paaiškėja, kad pirkdama padariau klaidą ir grįžimo datą nurodžiau neteisingą (reiktų būt visu mėn ilgiau), tam neturim laiko, pakeist grįžimo datą kainuoja tiek pat kiek antrą kartą bilietus nusipirkt  doh.gif
sėdžiu ir galvoju: ar čia ženklas kad niekur nevažiuot ar nieko negalvojant pirkt tą grįžimo bilietą?

Netikiu nei vienu prietaru, tai manyčiau kad tai tiesiog jūsų neapsižiūrėjimas ir tiek, jūsų vietoj pirkčiau grįžmo bilietus smile.gif
Visi turbūt žino, kad prietarai atsirado iš baimės nepažįstamiems reiškiniams, o tie juokingi ritualai (pabelsti, paspjauti, nešluoti, nelipti) buvo kuriami bandant tos nepažintos, todėl gąsdinančios tikrovės išvengti.
Atsakyti
Ajira, labai logiškas paaiškinimas, aš irgi linkusi taip galvot, bet pagalvojus kiek kartų ta logika mane neteisingu keliu yra nuvedus, galvoju kad šįkart reikia sustot?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 01 12, 16:11)
Pries menesi užsisakiau kelionės bilietus, džiaugiaus kaip rublį gavus, kad pasisekė už gerą kainą nupirkt tolimos kelionės bilietus, jau buvau svajose apie atostogas kai paaiškėjo, kad dėl techninių nesklandumų mano apmokėjimas neužskaitytas, oro bendrovė patvirtino, kad keleivių sąraše manęs nėra. Teko atsisveikint su svajone apie atostogas, kol...netikėtai ir vėl geras bilietų variantas, tik jau į kitą šalį, kitu laiku. Šįkart apmokėjimas pavyko, bilietus gavau. Kelionių laikai ir datos skiriasi. Su MB net šampės butelį atsidarėm kad taip sklandžiai viskas pavyko, laikas suplanuotas išvykai idealus, vežam dok. vizai gaut ir ten paaiškėja, kad pirkdama padariau klaidą ir grįžimo datą nurodžiau neteisingą (reiktų būt visu mėn ilgiau), tam neturim laiko, pakeist grįžimo datą kainuoja tiek pat kiek antrą kartą bilietus nusipirkt  doh.gif

Aš tai laikyčiau kaip ženklą. Nes patikrinti to galimybės nėra. Paprasčiausiai gali jūsų nebebūti...
Nemirsite juk, jei nevyksite, o jei vyksite, kas žino, gal ir mirsite g.gif
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 12, 16:32)
Netikiu nei vienu prietaru, tai manyčiau  kad tai tiesiog jūsų neapsižiūrėjimas ir tiek, jūsų vietoj pirkčiau grįžmo bilietus smile.gif
Visi turbūt žino, kad prietarai atsirado iš baimės nepažįstamiems reiškiniams, o tie juokingi ritualai (pabelsti, paspjauti, nešluoti, nelipti) buvo kuriami bandant tos nepažintos, todėl gąsdinančios tikrovės išvengti.

Jūs gal pasidomėkit daugiau įvairių žmonių patirtimi iš įvairių katastrofų, nelaimių ir sužinosite įvairių faktų. Pvz. tokių kaip: niekaip nerado buto raktų, vėlavo taksi, apsipylė kava, nesuskambėjo žadintuva, kažkoks žmogus užlaikė ir t.t. ir pan. Žmonės tiesiog pavėlavo į: traukinį, lėktuvą, laivą, autobusą, kažkokį pastatą, etc. O po to paaiškėjo, kad tos transporto priemonės patyrė avariją, sugriuvo pastatas, buvo bomba ten ar pan. Negalėjimą sklandžiai nusipirkti bilietų traktuočiau lygiai taip kaip kaip ženklą. Kelio atgal gali nebebūti.
Nebūna sutapimų gyvenime. Viskas yra dėl priežasties. Prietarai irgi negimsta šiaip sau. Daugiau juos nagrinėtumėt, tai ir atrastumėt sąsajas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 13, 14:30)
Jūs gal pasidomėkit daugiau įvairių žmonių patirtimi iš įvairių katastrofų, nelaimių ir sužinosite įvairių faktų. Pvz. tokių kaip: niekaip nerado buto raktų, vėlavo taksi, apsipylė kava, nesuskambėjo žadintuva, kažkoks žmogus užlaikė ir t.t. ir pan. Žmonės tiesiog pavėlavo į: traukinį, lėktuvą, laivą, autobusą, kažkokį pastatą, etc. O po to paaiškėjo, kad tos transporto priemonės patyrė avariją, sugriuvo pastatas, buvo bomba ten ar pan. Negalėjimą sklandžiai nusipirkti bilietų traktuočiau lygiai taip kaip kaip ženklą. Kelio atgal gali nebebūti.
Nebūna sutapimų gyvenime. Viskas yra dėl priežasties. Prietarai irgi negimsta šiaip sau. Daugiau juos nagrinėtumėt, tai ir atrastumėt sąsajas.

domiuosi...skaitau...zinau... bet man tai viso labo tiesiog sutapimai, kurie pasitaiko gyvenime juk kiekviena diena ivyksta ivairios katastrofos - krenta lektuvai, skesta laivai, atsitinka avarijos, sprogsta bombos, gaisrai ir t.t. ir ne visi pateke i tas katastrofas patyre ar pajaute kazkokius "zenklus", tikrai ne, o tik tie kurie prietaringi. Pagaliau juk gali ir niekur neskrendant, o bunant namuose atsitikti kazkokia nelaime, avarija, gali zuti vaziauojant po darbo... Niekas nuo to neapsaugotas.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 13, 16:19)
domiuosi...skaitau...zinau... bet man tai viso labo tiesiog sutapimai, kurie pasitaiko gyvenime juk kiekviena diena ivyksta ivairios katastrofos - krenta lektuvai, skesta laivai, atsitinka avarijos, sprogsta bombos, gaisrai ir t.t.  ir ne visi pateke i tas katastrofas patyre ar pajaute kazkokius "zenklus", tikrai ne, o tik tie kurie prietaringi.  Pagaliau juk gali ir niekur neskrendant, o bunant namuose atsitikti kazkokia nelaime, avarija, gali zuti vaziauojant po darbo... Niekas nuo to neapsaugotas.

Kaip čia pasakyt "neapsaugotas" g.gif Juk žmonės sapnuoja, turi nuojautas, kartais net mūsų daiktai ženklus parodo, tik bėda ta, kad nesinaudoja tuo žmonės dažniausiai, neanalizuoja, numoja ranka.
Neteigiu, kad absoliučiai visi gauna įspėjimus (paprasčiausiai to negaliu žinoti, nes juk nebendravau su viso pasaulio žmonėmis), bet jei kas jau gavo ir svarsto, abejoja, tai kaip neklausyt? Kvailas neklausytų g.gif Negi reikia ant savęs patikrint? Kaip ir minėjau, patikrinus gali baigtis gyvenimo kelias. O gyvenimą reikia branginti smile.gif
Aš jau kuris laikas tuo šiap sau, dėl savęs domiuosi ir labai įdomių dalykų atrandu. Kol kas tik vienas žmogus man neigiamai atsakė, kad nejuto neva nieko, kai josios vyras mirė. Bet vėlgi, gal nepamena, nes klausiau to jau po daug metų. Kažkaip iš šnekos išėjo. O gal todėl, kad ta mirtis buvo nesmurtinė, tiesiog užmigo ir nepabudo. Nors ir ne liga tai buvo, o nepalankios aplinkybės, kurių nedetalizuoosiu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 13, 16:28)
Kaip čia pasakyt "neapsaugotas" g.gif Juk žmonės sapnuoja, turi nuojautas, kartais net mūsų daiktai ženklus parodo, tik bėda ta, kad nesinaudoja tuo žmonės dažniausiai, neanalizuoja, numoja ranka.
Neteigiu, kad absoliučiai visi gauna įspėjimus (paprasčiausiai to negaliu žinoti, nes juk nebendravau su viso pasaulio žmonėmis), bet jei kas jau gavo ir svarsto, abejoja, tai kaip neklausyt? Kvailas neklausytų g.gif Negi reikia ant savęs patikrint? Kaip ir minėjau, patikrinus gali baigtis gyvenimo kelias. O gyvenimą reikia branginti smile.gif
Aš jau kuris laikas tuo šiap sau, dėl savęs domiuosi ir labai įdomių dalykų atrandu. Kol kas tik vienas žmogus man neigiamai atsakė, kad nejuto neva nieko, kai josios vyras mirė. Bet vėlgi, gal nepamena, nes klausiau to jau po daug metų. Kažkaip iš šnekos išėjo. O gal todėl, kad ta mirtis buvo nesmurtinė, tiesiog užmigo ir nepabudo. Nors ir ne liga tai buvo, o nepalankios aplinkybės, kurių nedetalizuoosiu.

Prietaringieji tiki lemtingais ženklais ir neprietaringieji netiki. Neprietaringi į jokius ženklus neatsižvelgia ir jų nepastebi. Aš manau ištinkantys įvykiai priklauso nuo mūsų pačių. O jei kas nors nepavyksta ir žmogus sako prieš tai turėjęs nuojautą ar pastebėjęs ženklus, tai tėra psichologinė gynyba ir pasiteisinimas. Gyvenu realiame pasaulyje, todėl man ženklai negalioja ir toks fanatiškas tikėjimas įvairiais pranašiškais ženklais juk trukdo normaliai gyventi.
Žodžiu kiekvienam savo.
Atsakyti