Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi ženklai

QUOTE(Monteverte @ 2016 06 29, 09:32)

O visi tie ženklai išplaukia tik kaip rodiklis, įspėjimas tiems, kas sugeba nuskaityti.

visi tie "zenklai" paciu zmoniu ismislas, ne daugiau. Del pauksciu. Kai gyvenau dar bute, pastoviai tai koks pauksciukas atsitrenkdavo i langa, tai iskirsdavo i kambari, net 3 ar 4 radau uzsimususius balkone. Bet niekas tada is mano giminiu ar siaip artimu zmoniu nemire. Niekas. Tai koks cia zenklas? Joks. Teko pasikabint dienines uzuolaidas, nes gyvenau be ju, ir balkone prikabint tokiu tipo vejo meluneliu, kad paukscius atbaidytu. Ir problema issisprende. O pagal ta kazkieno isgalvota nesamone, tai jau visa mano gimine but seniai ismirus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 06 30, 10:41)
Būtent, kad nebe 15 a. gyvename ir jokios raganos į sapnus nebesiveržia, nebent gyveni realiai tarp raganų ar/ir raganos sėdi tavoje galvoje wink.gif

Bandai savo sapnus man pritempti lotuliukas.gif Dar ne karto raganu nesapnavau lotuliukas.gif Ir gyvu matyti neteko mirksiukas.gif Nesapnuoju simboliais , kaip tu mirksiukas.gif gyvenu tarp zmoniu, o ne simboliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 06 30, 13:32)
visi tie "zenklai" paciu zmoniu ismislas, ne daugiau. Del pauksciu. Kai gyvenau dar bute, pastoviai tai koks pauksciukas atsitrenkdavo i langa, tai iskirsdavo i kambari, net 3 ar 4 radau uzsimususius balkone. Bet niekas tada is mano giminiu ar siaip artimu zmoniu nemire. Niekas. Tai koks cia zenklas? Joks. Teko pasikabint dienines uzuolaidas, nes gyvenau be ju, ir balkone prikabint tokiu tipo vejo meluneliu, kad paukscius atbaidytu. Ir problema issisprende. O pagal ta kazkieno isgalvota nesamone, tai jau visa mano gimine but seniai ismirus.

Ženklas ir yra tai, kas nevyksta kone kas dieną, elementaru. Jei pas jus pastoviai trankosi paukščiai, tai jau jums ir nėra ženklas ax.gif Ženklas jums ateitų iš kitų šaltinių. Arba net ne ženklas, o tiesiog jaustumėte vidumi.
Čia nėra jokių garantijų ir tik taip ir ne kitaip. Žmonės jau perdaug nutolę nuo savo "šaltinio", tai man netgi nenuostabu, kad daug kurie iš viso nieko nejaučia, neguana jokių užuominų apie nieką, todėl ir būna žūva kvailomis aplinkybėmis ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 06 29, 09:32)
Viešpatie su viešpačiukais aukščiausiais doh.gif  lotuliukas.gif
Tai aišku, kad ne dėl paukščio atsitrenkimo, ne dėl juodos katės prabėgimo kažkas miršta ir net ne dėl susapnuoto blogo sapno. Miršta kada nors visi, kiekvienas, supranti??? rolleyes.gif
O visi tie ženklai išplaukia tik kaip rodiklis, įspėjimas tiems, kas sugeba nuskaityti. Sorry, bet nėra tokios galimybės žemėje sms žinute pranešti, kad ryt mirsi, yra tik tam tikri ženklai, vidiniai pojūčiai, kuriuos galima išmokti nuskaityti.
Kada tau pagaliau daeis?

QUOTE(Riviera Maya @ 2016 06 29, 13:58)
Na tu iskaitai tai ka tu nori iskaityti, nes as butent ta ir rasau, kad zmones logiskai galvotu, o ne bijotu pauksciu  lotuliukas.gif O ne kaip ispejimas , kurie sugeba nuskaityti, skaityti tau tikrai labai sunkiai sekasi  mirksiukas.gif
Vidiniai pojuciai-JAUCIAMI, o ne skaitomi  mirksiukas.gif
Kada gi tau pagaliau tai daeis  biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 06 30, 15:04)
Ženklas ir yra tai, kas nevyksta kone kas dieną, elementaru. Jei pas jus pastoviai trankosi paukščiai, tai jau jums ir nėra ženklas ax.gif Ženklas jums ateitų iš kitų šaltinių. Arba net ne ženklas, o tiesiog jaustumėte vidumi.
Čia nėra jokių garantijų ir tik taip ir ne kitaip. Žmonės jau perdaug nutolę nuo savo "šaltinio", tai man netgi nenuostabu, kad daug kurie iš viso nieko nejaučia, neguana jokių užuominų apie nieką, todėl ir būna žūva kvailomis aplinkybėmis ar pan.

Tai kokia prasme is tu tavo zenklu lotuliukas.gif Mirstama ne del to, o del kvailu aplinkybiu, bet reikia tiketi zenklais lotuliukas.gif

Nei skaityti, nei rasyti nelabai tau sekasi biggrin.gif Todel ir kimbi lotuliukas.gif Jausti kiek zinau irgi nejautei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 06 30, 19:29)
Tai kokia prasme is tu tavo zenklu  lotuliukas.gif Mirstama ne del to, o del kvailu aplinkybiu, bet reikia tiketi zenklais  lotuliukas.gif
Nei skaityti, nei rasyti nelabai tau sekasi  biggrin.gif  Todel ir kimbi  lotuliukas.gif  Jausti kiek zinau irgi nejautei  ax.gif

Kreipkis į mane tada, kai išmoksi skaityti ir suvirškinti ką perskaitei bei parodysi pažymėjimą, kad išmokai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 06 30, 15:04)
Ženklas ir yra tai, kas nevyksta kone kas dieną, elementaru. Jei pas jus pastoviai trankosi paukščiai, tai jau jums ir nėra ženklas ax.gif

aga, vadinasi, jei 10 pauksciu trenksis i langa, tai ne zenklas, o jei 1, tai jau reikia zenklo ieskot. Jis gi "butinai" turi but, o jei niekas nemirsta, tai reikia kitos "zenklo" reiksmes ieskot, gal... g.gif pvz. kad apvogs? O jei neapvogs,tai gal zenklas, kad kazka pamesi ar vyras neistikimas? lotuliukas.gif
Viduramziu tamsuomenes ismislai.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 06 30, 20:38)
aga, vadinasi, jei 10 pauksciu trenksis i langa, tai ne zenklas, o jei 1, tai jau reikia zenklo ieskot. Jis gi "butinai" turi but, o jei niekas nemirsta, tai reikia kitos "zenklo" reiksmes ieskot, gal...  g.gif pvz. kad apvogs? O jei neapvogs,tai gal zenklas, kad kazka pamesi ar vyras neistikimas?  lotuliukas.gif
Viduramziu tamsuomenes ismislai.

Jei taip mąstote, jei nieko nejaučiat prieš kokią nors nelaimę ar svarbius įvykius, nesapnuojat, jokių ženklų nematot, tai kokio velnio čia sėdit? kad ginčytis dėl to, ko nepatyrėte ir nesuprantate? Ir manotės, kad taip esate protingesnė teršdama eterį ir neigdama viską? biggrin.gif Sorry, tikrai ne cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 06 30, 20:26)
Jei taip mąstote, jei nieko nejaučiat prieš kokią nors nelaimę ar svarbius įvykius, nesapnuojat, jokių ženklų nematot, tai kokio velnio čia sėdit? kad ginčytis dėl to, ko nepatyrėte ir nesuprantate? Ir manotės, kad taip esate protingesnė teršdama eterį ir neigdama viską?  Sorry, tikrai ne

Matome kaip tu Monteverte visur patyrusi , skaitai rasai savaip, bet uztai virskini gerai, supratome.
Man vis velnius ir raganas, dar ateivius bandai kazkaip prirasyti, vis turiu aiskintis, kad simboliu nesapnuoju, mano pasamoneje tokiu dalyku aplamai nera . Dabar del zenklu neitinku, mat perlogiskai rasau, kaip ir Leksa, taip turbut negalima rasyti ezoterikos skirelyje? Reikia tik simbolias ir zenklais ?
Gerai, specialiai tau Monteverte
doh.gif fear.gif gathering.gif poster_offtopic.gif protest.gif smartass.gif umn.gif devil.gif frusty.gif g.gif nail.gif censored2.gif fart.gif lens.gif notworthy.gif help.gif Iskaitai? Ar pažymėjimo reikia ?
Tikiuosi sociai vitamino C penktadieniui lotuliukas.gif Tau musu patirtis netinka nes prietarais, velniais ir raganomis netikime . spam.gif Gali jau begti skusti .
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 07 01, 02:52)
Matome kaip tu Monteverte visur patyrusi , skaitai rasai savaip, bet uztai virskini gerai, supratome.
Man vis velnius ir raganas, dar ateivius bandai kazkaip prirasyti, vis turiu aiskintis, kad simboliu nesapnuoju, mano pasamoneje tokiu dalyku aplamai nera . Dabar del zenklu neitinku, mat perlogiskai rasau, kaip ir Leksa, taip turbut negalima rasyti ezoterikos skirelyje? Reikia tik simbolias ir zenklais ?
Gerai, specialiai tau Monteverte
doh.gif  fear.gif  gathering.gif  poster_offtopic.gif  protest.gif  smartass.gif  umn.gif  devil.gif  frusty.gif  g.gif  nail.gif  censored2.gif  fart.gif  lens.gif  notworthy.gif  help.gif Iskaitai? Ar pažymėjimo reikia ?
Tikiuosi sociai vitamino C penktadieniui  lotuliukas.gif Tau musu patirtis netinka nes prietarais, velniais ir raganomis netikime .  spam.gif Gali jau begti skusti .

Neprisiprašyk, kad viešai visiems įdėčiau tavo postą kaip tu vaikus nuo iškrypėlių sapnuose gini cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 01, 08:53)
Neprisiprašyk, kad viešai visiems įdėčiau tavo postą kaip tu vaikus nuo iškrypėlių sapnuose gini cool.gif

As apie tai sapnuose jau 3 metus rasiau, o tu niekaip neiskaitei, kol tau i A.Z suvirskintai ir tavo stiliumi neparasiau lotuliukas.gif Tau vis velniai ir raganos, o ne man, as tai zinau, kad tai zmones, paprasti mirtingi zmones. Mazai dar issiuntinejei kitiems i A.Z lotuliukas.gif Kol kas tik dviems mirksiukas.gif tikiesi kitus sudomins biggrin.gif Prasys taves atsiusti , neprasys...
Ezoterikos skirelyje labai daug kas tai zino, tik va tau tai -naujove, todel visokiais budais ir stengiesi suzinoti, tik ieskoti nemoki, nes zenklu nematai panoseje ax.gif

Neidomu man tau net rasyti kazka, tu man netgi labiau atsibodai , negu as tau . Bet kad vis atsiranda klaidziojanciu, tai tenka cia sedeti biggrin.gif
Atsakyti
Idomi tema. Gaila, kad taip baigesi.
Atnaujinam diskusija?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 06 30, 20:26)
Jei taip mąstote, jei nieko nejaučiat prieš kokią nors nelaimę ar svarbius įvykius, nesapnuojat, jokių ženklų nematot, tai kokio velnio čia sėdit? kad ginčytis dėl to, ko nepatyrėte ir nesuprantate?[U] Ir manotės, kad taip esate protingesnė teršdama eterį ir neigdama viską? biggrin.gif Sorry, tikrai ne B)

Ir kam sitas posakis tavasis labiausiai tinka victory.gif
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 23, 02:36)
Idomi tema. Gaila, kad taip baigesi.
Atnaujinam diskusija?
4u.gif

Atnaujinam mirksiukas.gif
Atsakyti