QUOTE(Monteverte @ 2016 06 29, 09:32)
Viešpatie su viešpačiukais aukščiausiais
Tai aišku, kad ne dėl paukščio atsitrenkimo, ne dėl juodos katės prabėgimo kažkas miršta ir net ne dėl susapnuoto blogo sapno. Miršta kada nors visi, kiekvienas, supranti???
O visi tie ženklai išplaukia tik kaip rodiklis, įspėjimas tiems, kas sugeba nuskaityti. Sorry, bet nėra tokios galimybės žemėje sms žinute pranešti, kad ryt mirsi, yra tik tam tikri ženklai, vidiniai pojūčiai, kuriuos galima išmokti nuskaityti.
Kada tau pagaliau daeis?
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 06 29, 13:58)
Na tu iskaitai tai ka tu nori iskaityti, nes as butent ta ir rasau, kad zmones logiskai galvotu, o ne bijotu pauksciu

O ne kaip ispejimas , kurie sugeba nuskaityti, skaityti tau tikrai labai sunkiai sekasi
Vidiniai pojuciai-JAUCIAMI, o ne skaitomi
Kada gi tau pagaliau tai daeis
QUOTE(Monteverte @ 2016 06 30, 15:04)
Ženklas ir yra tai, kas nevyksta kone kas dieną, elementaru. Jei pas jus pastoviai trankosi paukščiai, tai jau jums ir nėra ženklas
Ženklas jums ateitų iš kitų šaltinių. Arba net ne ženklas, o tiesiog jaustumėte vidumi.
Čia nėra jokių garantijų ir tik taip ir ne kitaip. Žmonės jau perdaug nutolę nuo savo "šaltinio", tai man netgi nenuostabu, kad daug kurie iš viso nieko nejaučia, neguana jokių užuominų apie nieką,
todėl ir būna žūva kvailomis aplinkybėmis ar pan.
Tai kokia prasme is tu tavo zenklu

Mirstama ne del to, o del kvailu aplinkybiu, bet reikia tiketi zenklais
Nei skaityti, nei rasyti nelabai tau sekasi

Todel ir kimbi

Jausti kiek zinau irgi nejautei
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..