Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - už ar prieš

Apklausa: už ar prieš (248 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pirma karta su RYANAIR skridome,kai mazajai buvo 4 men.Kelione buvo sunki,nes dukryte praklyke visa laika,kol buvome ore.Antra ir trecia kartus keliones buvo super.Siaip nieko pries neturiu pries sia kompanija:stiurdai buvo malonus ir paslaugus.Blogiausia turbut ilgos eiles... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vm30 @ 2008 05 18, 14:33)
Pirma karta su RYANAIR skridome,kai mazajai buvo 4 men.Kelione buvo sunki,nes dukryte praklyke visa laika,kol buvome ore.Antra ir trecia kartus keliones buvo super.Siaip nieko pries neturiu pries sia kompanija:stiurdai buvo malonus ir paslaugus.Blogiausia turbut ilgos eiles... blush2.gif

Ilgos eilės, stiuardų nekompetencija, bešypsnis aptarnavimas, nešvara 4u.gif Va, tokie pirmi įspūdžiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuella @ 2008 05 17, 14:13)
tai uz ji atskirai reikes moketi? unsure.gif ai.tada geriausia issiusti tases su vezimu ir karsytu i lt ir tada bus rami galva.nes taip tai dar belenkiek pinigu tex primoketi irnesakyk.gif

norejau pasakyt kad vezimas neiskaiciuojamas i tuos 15kg, bet uz ji moket nereikia. na gali veztis vezima ir dar 15 kg bagazo 4u.gif bent man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
visoms dekui uz informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emanuella: 18 gegužės 2008 - 19:58
QUOTE(Limcamca @ 2008 05 18, 15:50)
Ilgos eilės, stiuardų nekompetencija, bešypsnis aptarnavimas, nešvara  4u.gif Va, tokie pirmi įspūdžiai  unsure.gif

drinks_cheers.gif Tikra tiesa 4u.gif O nesvara lektuve vien todel,kad stiuardesems duota 30min apkopti lektuva iki keleiviu ilaipinimo,o t.y. kai parskride keleiviai islipa is lektuvo,stiuardeses per 30min iki kitu keleiviu sulaipinimo i lektuva turi spet apsisukti...Tai neimanoma 4u.gif O as pastebejau,kad stiurdeses visos lenkes dirba...
Beje si kompanija turi viena dideli minusa,tas Priority Boarding,tai kitose avialinijose mamos su vakais i lektuva ileidziamos be eiles,o cia matai jei nori be eiles pirk Priority doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 05 19, 10:46)
drinks_cheers.gif Tikra tiesa 4u.gif O nesvara lektuve vien todel,kad stiuardesems duota 30min apkopti lektuva iki keleiviu ilaipinimo,o t.y. kai parskride keleiviai islipa is lektuvo,stiuardeses per 30min iki kitu keleiviu sulaipinimo i lektuva turi spet  apsisukti...Tai neimanoma 4u.gif O as pastebejau,kad stiurdeses visos lenkes dirba...
Beje si kompanija turi viena dideli minusa,tas Priority Boarding,tai kitose avialinijose mamos su vakais i lektuva ileidziamos be eiles,o cia matai jei nori be eiles pirk Priority doh.gif

o mes visad atsistojam priekyje ir einam po Priority,kartais zmones pabamba,bet mums dzin blush2.gif
Atsakyti
Aš tai dar niekad lenkės stiurdesės sutikus nesu ax.gif Kartą buvo italė, kartą latvė, bet lenkių tai nepasitaikė kažkaip mano kely, pagrinde britės g.gif
Dėl to vaikų laipinimo pirmiau, tai nežinau iš kur jūs skraidot, gal didesniuose oro uostuose yra kitaip, bet aš tai dažniausiai skraidau iš Glasgow (Škotijoj) Prestwick'o oro uosto į Rygą ir atgal, tai ten tikrai be problemų su vaikais praleidžia be eilės. Aišku, reikia apie save priminti - kas kartą prieš laipinant prieinu prie kokio atsakingo už keleivių laipinimą darbuotojo ir įjungus durnių paklausiu, ar su vaikais irgi reikia laukti eilėj. Dažniausiai atsako, kad reikia, bet praleisim be eilės smile.gif Žodžiu, mano skraidymo su Ryan'u patirtis gera (iš visų kol kas bandytų avialinijų man jie vieni dar kol kas nei karto nenuvylė, nors pradžioj prisiskaičius čia visokių istorijų labai nerimavau), tik kad dabar jau man pigiau gaunas skrist tiesiai iš savo miesto į Vilnių su kitom linijom, nei kad iš Glasgow su Ryan'u į Rygą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 19 gegužės 2008 - 12:09
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 05 19, 12:46)
drinks_cheers.gif Tikra tiesa 4u.gif O nesvara lektuve vien todel,kad stiuardesems duota 30min apkopti lektuva iki keleiviu ilaipinimo,o t.y. kai parskride keleiviai islipa is lektuvo,stiuardeses per 30min iki kitu keleiviu sulaipinimo i lektuva turi spet  apsisukti...Tai neimanoma 4u.gif O as pastebejau,kad stiurdeses visos lenkes dirba...

Apie Ryannair tiksliai nezinau. Bet kitos avialinijos, kiek zinau turi komandas, kurios per 10 min privalo sutvarkyti lektuva.
Viskas dzin, bet mes pakliuvom atsisesti i vieta, kur kazkam pries tai buvo negera, tai visas tas negerumas tik popieriuku uzdengtas doh.gif Nelabai malonu buvo unsure.gif
Atsakyti
mes kita men skrendam is stanstedo ,tai zinau kad yra pasikeitusios taisykles,bagaza reik daba nesti atskirai priduoti..dar sugalvojo viena nesamone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WEITA: 20 gegužės 2008 - 17:09
QUOTE(WEITA @ 2008 05 20, 18:07)
mes kita men skrendam is stanstedo ,tai zinau kad yra pasikeitusios taisykles,bagaza reik daba nesti atskirai priduoti..dar sugalvojo viena nesamone

Gal gali placiau apie tai papasakot? kazkaip pirma karta girdziu... nu visai noras su rynairu skrist dingo, o teks ir jau greitai.... g.gif
Atsakyti
KAs skridote be bagazo ,kaip ten yra su registracija.UZtenka tik namie pries 24 uzsichekinti ir viskas.O gal paciam oro uoste yra tie aparatai "self check-in".Prima karta skrendu,tai nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte06 @ 2008 05 21, 14:31)
Gal gali placiau apie tai papasakot? kazkaip pirma karta girdziu... nu visai noras su rynairu skrist dingo, o teks ir jau greitai.... g.gif

IR MAN labai jau smalsu,ka dar cia sugalvos doh.gif
Atsakyti