Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - už ar prieš

Apklausa: už ar prieš (248 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(pumis @ 2008 05 28, 14:39)
Skridau as is Stanstedo sausio men. viena su vaiku (tik mano truputi virs 2m.) nors prie iejimo pirma jau stovejau su vezimu,laukiau kol visa banda praeis,tada tik praleido,o ten aisku laiptai iki lektuvo,tai gerai,kad paprasiau vienos moteriskes,padejo nunesti vezima,streso buvo ir prie lektuvo kol lanksciau vezima vaikas issigandes verke,o visi tik lekia,niekam neidomu schmoll.gif dar naktis buvo...o su dirzais doh.gif problemu kiek apturejau ir pirmyn ir atgal....neseda vaikas i kita sedyne nors tu ka,o kokie ten dar dirzai uzsisegti blink.gif sunku buvo vienai is tikruju su vaiku skristi didelis steras,ypac kai vyresnis (2m.) unsure.gif

oi zinok pas mane ta pati identiska situaciaj buvo ,tik va as viena su bagazu rankoj ir vezimu kilom laiptais verysad.gif dar tipo visi atsisuke ziurejo issisiepe atsiprasant gaidziai cool.gif daugiau nera zodziu apie tokius zmones ,beje mano mergytei bbuvo vos metukai doh.gif
Atsakyti
mes su seima neseniai skridome pirma karta siom avia linijom, bet gyvenime daugiau jomis neskrisim, su vaiku ypac nepatogu. geriau sumoketi brangiau, bet skristi patogiai, o ne taip lyg atrodytu,kad mokyklos suole sedi. visa kelia kelienai i atrama, kaimynines sedynes ,remesi, nugara paskaudo nuo sedyniu statumo. dar vaika ant keliu laikyti reikejo,tai isvis siaubas. vietos nesuzymetos,kaip kokiame kaimo autobuse, visi bega per galvas verciasi,net neziuri su vaiku tu ar be, moteris tu ar vyras is vis jokios tolerancijos vienas kitam, stumdosi, o ka jau kalbeti apie pagalba... na vienu zodziu , mes likom pasibaiseja...
Papildyta:
ai tiesa,dar stiuardeses isterikes, saukia ant zmoniu,kur tai matyta... skraidzius esu gal kokius 20 kartu, bet tokios ziaurios keliones, su tokiais ispudziais ,dar ne karto nesu patyrusi...
Atsakyti
Skridau pora kartu viena su vaiku.
Nesvara,netvarka,anksta,nepatogu,plastikines sypsenos, tas tai tiesa.Bet kai as ne princese ant zirniaus,tai uz tokia kaina man buvo puse velnio,pieritierpiela,tsakant biggrin.gif
Siaip pirma karta nezinojau,kad galima vezima isimest,tai su vaiku (7men buvo) tam laukiamajam Kaune labai privargau,reikejo ta spurdaliu nuolat ant ranku laikyt,ant zemes gi neguldysi ax.gif
Patarimai:
1.susikraukit daiktus (tuos,kur imatesi lektuva) i patogia tase.Ne maisiuka,ne du maisiukus,neapsikraukit daiktu daikteliais.Vienas kompaktiskas tasiukas ir psio.Vaikui i ji isidekit viena megstamiausia jo daikta,zaisla ir t.t.
2.Dokumentus,pinigelius,korteles,bilietus susidekit i mazute ant kaklo pakabinama pinigine,tasiuke,terbuke (nesvarbu kaip pavadinsit biggrin.gif ).Nereikes prie patikrinimo postu knistis po kisenes ar tases,viskas bus kompaktiskai sudeta vienoj vietoj,greit patogiai pasiekiama.
3.Kai jau pradeda leisti i lektuva, jus turit but pasiruosusios.Vaikas saugiai sedi vezime prisegtas,jus per peti persimetusi tasiuka ir rankose nieko nera (jokiu lycnu daiktu-striukiu,megztiniu,zaislu ir t.t.)
4.prie trapo palikit vezima.Geriausia tam reikalui isigyti nedideli sketuka,kad jame nebutu priklota jokiu skareliu,paklodeliu ir t.t Jums bus lengva ir paprasta ji suskleist. (kas skrendat su kudikiu ir turit didesni vezimuka,pasirupinkit is jo iskraut visas anklodeles,patalelius i tasele,kur i bagaza eina,nes maciau,kaip jie negailestingai meto tuos vezimus ir mamoms su kudikiais ant ranku tenka rankotis daiktelius nuo grindinio)
5.Ilipusios,seskites ne prie lango (na jis ten kitaip vadinasi) ar vidurine kede,o i krastine kede.Visada galesit atsistoti ir pasiimti is taseles reikiama daikta,nunesti vaika pakeist pamparsa ir t.t.

Kadangi isodinimas vyksta greitai,sitie visi susiorganizuoti dalykai padeda ir neleidzia but sutryptai gerbiamu tautieciu hihihi.gif

gal mano patarimai kam pagelbes,gal dar kas pasiulys koki gera 4u.gif biggrin.gif

Tiesa mano kelione:Liverpulis-Kaunas ir atgal.

Papildyta:
Dabar pagalvojau,kad temos visos tai neskaiciau,gal buvo jau tokiu patarimu,tai atsiprasau,jei pasikartojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2008 06 05, 18:49)
Nesvara,netvarka,anksta,nepatogu,plastikines sypsenos, tas tai tiesa.Bet kai as ne princese ant zirniaus,tai uz tokia kaina man buvo puse velnio,pieritierpiela,tsakant biggrin.gif
Siaip pirma karta nezinojau,kad galima vezima isimest,tai su vaiku (7men buvo) tam laukiamajam Kaune labai privargau,reikejo ta spurdaliu nuolat ant ranku laikyt,ant zemes gi neguldysi ax.gif
Patarimai:
1.susikraukit daiktus (tuos,kur imatesi lektuva) i patogia tase.Ne maisiuka,ne du maisiukus,neapsikraukit daiktu daikteliais.Vienas kompaktiskas tasiukas ir psio.Vaikui i ji isidekit viena megstamiausia jo daikta,zaisla ir t.t.
2.Dokumentus,pinigelius,korteles,bilietus susidekit i mazute ant kaklo pakabinama pinigine,tasiuke,terbuke (nesvarbu kaip pavadinsit biggrin.gif ).Nereikes prie patikrinimo postu knistis po kisenes ar tases,viskas bus kompaktiskai sudeta vienoj vietoj,greit patogiai pasiekiama.
3.Kai jau pradeda leisti i lektuva, jus turit but pasiruosusios.Vaikas saugiai sedi vezime prisegtas,jus per peti persimetusi tasiuka ir rankose nieko nera (jokiu lycnu daiktu-striukiu,megztiniu,zaislu ir t.t.)
4.prie trapo palikit vezima.Geriausia tam reikalui isigyti nedideli sketuka,kad jame nebutu priklota jokiu skareliu,paklodeliu ir t.t Jums bus lengva ir paprasta ji suskleist. (kas skrendat su kudikiu ir turit didesni vezimuka,pasirupinkit is jo iskraut visas anklodeles,patalelius i tasele,kur i bagaza eina,nes maciau,kaip jie negailestingai meto tuos vezimus ir mamoms su kudikiais ant ranku tenka rankotis daiktelius nuo grindinio)
5.Ilipusios,seskites ne prie lango (na jis ten kitaip vadinasi) ar vidurine kede,o i krastine kede.Visada galesit atsistoti ir pasiimti is taseles reikiama daikta,nunesti vaika pakeist pamparsa ir t.t.

Kadangi isodinimas vyksta greitai,sitie visi susiorganizuoti dalykai padeda ir neleidzia but sutryptai gerbiamu tautieciu hihihi.gif

Papildyta:
Dabar pagalvojau,kad temos visos tai neskaiciau,gal buvo jau tokiu patarimu,tai atsiprasau,jei pasikartojau 4u.gif

Labai aciu Romuciuk, tikrai pagelbejai, nes ruosiuosi skristi su 3 men. suneliu pirma karta su vaikiuku ant ranku ir dar viena, tai si tavo informacija labai,labai naudinga 4u.gif thumbup.gif . Jauciuosi dabar nusiraminusi, nes vis kildavo klausimai,kas kur ir kaip,kai su vaikiuku skrendi. Kaip sakoma minusus paversim pliusais -sioje kelioneje.
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2008 06 05, 16:49)
Nesvara,netvarka,anksta,nepatogu,plastikines sypsenos, tas tai tiesa.Bet kai as ne princese ant zirniaus,tai uz tokia kaina man buvo puse velnio,

drinks_cheers.gif
schmoll.gif baisi netvarka drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(B-a-c-k-u-t-e @ 2008 06 07, 14:37)
Labai aciu Romuciuk, tikrai pagelbejai, nes ruosiuosi skristi su 3 men. suneliu pirma karta su vaikiuku ant ranku ir dar viena, tai si tavo informacija labai,labai naudinga 4u.gif  thumbup.gif . Jauciuosi dabar nusiraminusi, nes vis kildavo klausimai,kas kur ir kaip,kai su vaikiuku skrendi. Kaip sakoma minusus paversim pliusais -sioje kelioneje.

svarbiausia teigiamai nusiteikt thumbup.gif
tiesa,nezinau,kaip tokius mazulius prisega prie mamos g.gif nelabai gi jie dar galvyte laiko g.gif gal mamos,kur su tokiais pupuliais skrido,pasisakys siuo reikalu.
bet kokiu atveju,gero kelio 4u.gif
Atsakyti
mamytes sveikutes as nezinau ar kuri turejot patities su tokiu stai dalyku (bent jau nemaciau cia pasisakymu apie tai o is ryanair gaut atsakyma nera sansu tiksliau priskambint jiems neimanoma).... noreciau is lietuvos parvezt vaiko dviratuka nezinau ar galeciau ji vezt vietoj bagazo?(vis tiek moku uz bagaza vaikui)....gal kas susiduret ir galit ka patart?dekui blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiusa @ 2008 06 10, 22:41)
mamytes sveikutes as nezinau ar kuri turejot patities su tokiu stai dalyku (bent jau nemaciau cia pasisakymu apie tai o is ryanair gaut atsakyma nera sansu tiksliau priskambint jiems neimanoma).... noreciau is lietuvos parvezt vaiko dviratuka nezinau ar galeciau ji vezt vietoj bagazo?(vis tiek moku uz bagaza vaikui)....gal kas susiduret ir galit ka patart?dekui  blush2.gif  4u.gif

Perkant bilieta lygtai maciau kazkoki klausima susijusi su sportu,bet as tiksliai nezinau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyna4 @ 2008 06 11, 20:05)
Perkant bilieta lygtai maciau kazkoki klausima susijusi su sportu,bet as tiksliai nezinau. blush2.gif

ten maciau bet skaciau detaliai ten apie suaugusiu dviracius eina kalba ir apie prof.sport.iranga.manau jei nusukt vaira ir pedalus gAl sueitu uz bagaza...jei svoris tiks
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 06 05, 16:57)
mes su seima neseniai skridome pirma karta siom avia linijom, bet gyvenime daugiau jomis neskrisim, su vaiku ypac nepatogu. geriau sumoketi brangiau, bet skristi patogiai, o ne taip lyg atrodytu,kad mokyklos suole sedi. visa kelia kelienai i atrama, kaimynines sedynes ,remesi, nugara paskaudo nuo sedyniu statumo. dar vaika ant keliu laikyti reikejo,tai isvis siaubas. vietos nesuzymetos,kaip kokiame kaimo autobuse, visi bega per galvas verciasi,net neziuri su vaiku tu ar be, moteris tu ar vyras is vis jokios tolerancijos vienas kitam, stumdosi, o ka jau kalbeti apie pagalba... na vienu zodziu , mes likom pasibaiseja...
Papildyta:
ai tiesa,dar stiuardeses isterikes, saukia ant zmoniu,kur tai matyta... skraidzius esu gal kokius 20 kartu, bet tokios ziaurios keliones, su tokiais ispudziais ,dar ne karto nesu patyrusi...

o gal tiesiog nepasiseke tau? blush2.gif kad tautieciams truksta pagarbos motinai su vaiku, pakantumo ir noro pagelbet kazkaip tai sutinku bet del ryanair personalo tai nzn, pati skridau su vaiku sausio menesi (ir liepa skrisiu) tai tikrai padejo ir i lektuva ilipt ir isitaisyt (vaikui buvo 3,5metu)...tik kad kreslai tikrai neatogus man, vaikas isirange ir uzmigo, bet kad nei pagalveles nei antkloto netuerjo jie man nepatiko (kai skridau su lietuvos avialinijom tai dave ir ta ir ana)...gal tiesiog man pasiseke nes skridau ne is lietuvos, ne su musu tautieciais kurie amzinai tryksta noru padet mamai su vaiku ir pagarba jai tai kazkaip nesusidare neigiamo ispudzio apie ryanair (kol kas)
Atsakyti
jo, matomai ne ant tokio faino personalo uzsirovem, nes tokios ziaurios stiuatdeses buvo,sauke,ant keleiviu kaip ant vaiku,kurie per pamoka neklauso mokytojos, visie tiek issijuoke, o stiuardese is tu nervu ant visu uzstauge uzsiciaupkit, tai man buvo sokas...
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 06 12, 21:18)
jo, matomai ne ant tokio faino personalo uzsirovem, nes tokios ziaurios stiuatdeses buvo,sauke,ant keleiviu kaip ant vaiku,kurie per pamoka neklauso mokytojos, visie tiek issijuoke, o stiuardese is tu nervu ant visu uzstauge uzsiciaupkit, tai man buvo sokas...

nuuuuuuuu tikiuosi vaikai cia neskaito nes issireiksiu: cia tai p....dec..... dar pasauktu man kazkokia! nu cia tai virsune visko... kiek paciai teko dirbt klientu aptarnavime ta klientas visad teisus...o cia matyt naudojasi tuo kad zmones vis tiek skrenda nes pigiai... sokas.... doh.gif
Atsakyti