Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - už ar prieš

Apklausa: už ar prieš (248 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(B-a-c-k-u-t-e @ 2008 07 07, 16:06)
Sveikos,

Manoji kelione i Lietuva arteja su pipiriuku 3 menesiu. Musu skyrdis bus is East Midlands i Ryga, tai norejau pasiteirauti, kaip su popierizmu. Ar labai ilgai uztrunka vaiko dokumentu tikrinimas, o be to mes griztam tik su asmens grizimo pazymejimu vaikui  ir galvoju, ar latviai neprisikabins g.gif, ar neturesiu problemu?  Gal kam teko i Ryga taip skristi unsure.gif ?

Skridom pries kelias dienas taip ir tikrai niekas nesikabino,be to pries skrydi konsultavausi su ambasados darbuotojais tai sake keliones tikslas yra Lietuva tai visi supranta taigi be problemu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Daug kartu teko skrist su ryanair, o neseniai su airbaltic,po to airlingus,tai galiu pasakyt,kad sios avialinijos jau mazai kuo ir skiriasi nuo ryanair. Atskridus su airbaltic i Dublina saleje neimanoma buvo praeit pro prie pat duru stovincia mase.su vezimeliu tai visai nejuokai buvo sad.gif.kiek skridau ryanair,tai zmones laukiantys reiso atskirai stovedavo,o ne ant nosies lipdavo.
Visgi esu patenkinta ryanair mazomis kainomis(nes teko pirkti bilietus labai pigius),punktualumu.o del svorio,tai taisykles yra taisykles...Ir su vaiku tai visada stengiuosi ryanair skristi.daugybe kartu skrista,bet nei kart lektuvas nevelavo,reisas neatidetas,jokiu nesklandumu.aisku,paprasta ir greita(zinomo ir pigesniu bilietu retai rasi smile.gif).O del to ,kad Kauno personalas tyciojasi,tai galiu pasaky,kad is kokiu 15 kartu skristu,nieko panasaus nesu nei macius nei girdejus.Vilniuj man kaip tik viskas griezciau,grubiau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Githa @ 2008 07 08, 18:34)
Skridom pries kelias dienas taip ir tikrai niekas nesikabino,be to pries skrydi konsultavausi su ambasados darbuotojais tai sake keliones tikslas yra Lietuva tai visi supranta taigi be problemu  drinks_cheers.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2008 07 08, 16:08)
Sveikos, o kaip dabar paskutiniu metu, ar leidzia nestis su savim i lektuva vaikui sultytes, tyreles ar kaska panasaus? neliepia ismesti? g.gif

skridau pries savaite is Bristolio i Ryga, mano akyse liepe teciui paragauti misinuko jis paragavo, leido isinest. maniskis (4 metu) turejo sulciu as ju akyse paprasiau jo atsigert. ju akyse sutrikimas buvo bet leido pranest. o vakar skridau is Rygos i Bristoli, mano manymu latviai isvis yra b..... deje ant to ka turi rankiniame bagaze. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiusa @ 2008 07 11, 00:07)
mano manymu latviai isvis yra b..... deje ant to ka turi rankiniame bagaze.  g.gif

labai israiskingai hihihi.gif

atsiprasau,nesusilaikiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2008 07 11, 09:03)
labai israiskingai hihihi.gif

atsiprasau,nesusilaikiau 4u.gif

atsiprasau aisku issireiskiau cia nekaip bet as amzinai pegyvenu del to bagazo, ziuriu akd tik svorio per daug nebutu, kad tik neideciau ko negalima o jie net nepaziuri dzin toks ispudis kad visa ginklu arsenala veztumeisi nepastebetu smile.gif smile.gif smile.gif visumoje esu patenkinta ryanair
Atsakyti
Nu va ir as pasireiksiu sitam forumeli smile.gif
skridau su ryanair ir vel ruosiuosi skrist lotuliukas.gif jokiu problemu jie nesudaro, o ir vezimeli nemokamai paima , lyginant su kitom avialinijom tik lektuvo spalvos skiraiasi ir viskas. o vat su aerlingus tai jau pagalvociau g.gif nes paskutiniu metu visi musu ir pazystamu skrydziai buvo nukelti velesniam laikui , o sesuo skrido su kudikiu tai net gryzo atgal po 1h. skridimo i dublina doh.gif. O vilniu bepasieke 3 nakties kai turejo nusileisti 9.45 verysad.gif
Atsakyti
Skridau praeita sav is Londono (Gatwick) i Ryga, bet su Airbaltic, tai skirtumas tarp ju su Ryanair tikrai yra.Zmones kulturingai elgesi,niekas nelipo per galvas,lektuve kedes patogesnes. Vaikui zaisliuku stiuardeses dave rolleyes.gif Mamas su vaikuciais i lektuva ileido be eiles,tik pries tai praejo biznio klase turintys keleiviai. Rytoj vel laukia skrydis atgal i UK ir kazkaip nesijaudinu viskas ramu. Dar pliusas,kad galima veztis 20kg bagazo thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes na ir as turiu ka pasakyti sia tema 4u.gif pries keleta menesiu skridau i riga su ryainair avia kompanija doh.gif mes su vaikuciais prisiregistravom, pridavem lagaminus o vyras nuvare i aikstele automobili pastatyt ir ka jus manot pavelavo 5 minutes iki registacijos pabaigos ir jo niekas nebeyleido nors lektuvas isskrido tik po valandos!!!! bash.gif as dar bandziau prasyt kad ileistu nes vis delto su dviem mazais vaikais man vienai labai sunku bet kur tau doh.gif ir net nesileido i kalbas frusty.gif vienu zodziu mes gryzom vieni o vyras rytojaus diena su klm avia linijom thumbup.gif . asmeniskai as nezinau ar daugiau dar skrisiu su sia kompanija g.gif
Atsakyti
QUOTE(juta @ 2008 08 25, 18:18)
sveikutes na ir as turiu ka pasakyti sia tema 4u.gif  pries keleta menesiu skridau i riga su ryainair avia kompanija doh.gif  mes su vaikuciais prisiregistravom, pridavem lagaminus o vyras nuvare i aikstele automobili pastatyt ir ka jus manot pavelavo 5 minutes iki registacijos pabaigos ir jo niekas nebeyleido nors lektuvas isskrido tik po valandos!!!! bash.gif as dar bandziau prasyt kad ileistu nes vis delto su dviem mazais vaikais man vienai labai sunku bet kur tau doh.gif  ir net nesileido i kalbas frusty.gif vienu zodziu mes gryzom vieni o vyras rytojaus diena su klm avia linijom thumbup.gif . asmeniskai as nezinau ar daugiau dar skrisiu su sia kompanija g.gif

Tai visad taip yra,tokios taisykles,bet galetu buti siek tiek zmoniskesni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 08 25, 21:32)
Tai visad taip yra,tokios taisykles,bet galetu buti siek tiek zmoniskesni blush2.gif

nu tikrai zinokit taisykles aisku vienodos visiems bet ir toks principingumas bereikalo. kazi kaip jie jaustusi kad jiems tap nutiktu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2008 07 07, 13:31)
sitos avialinijos leidzia i lektuva isinesti 10kg,vaikui nepriklauso rankinis bagazas,kiek zinau g.gif

Iki kokio amžiaus vaikui nepriklauso unsure.gif ?
Man jau dabar plaukai šiaušiasi - skrisiu viena su 3 vaikais unsure.gif . 2 mažieji pirmąkart doh.gif . Norėtųsi bent susėst netoliese, apie priority viską žinau biggrin.gif , Kai paskutinįkart su sunum turėjom, įsėdom vos ne paskutiniai cool.gif . Turiu ir dabar, bet daug vilčių į tai nebededu biggrin.gif
Atsakyti