Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - už ar prieš

Apklausa: už ar prieš (248 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na,sukaut ant vaiku tai... bet as maciau mamyte,kuri itin daug leido vaikui ax.gif gal vis delto disciplinos siokios tokios ir reiktu,gal ne kiek vaikui,kiek mamai biggrin.gif berniukas kokiu 18men,nuolat marsiravo tuo taku,pirmyt atgal varinejo,trukde praeit visiems,kiso visur rankutes,maige visus mygtukus,knopkytes,viska ziurinejo liete ir t.t. cia jau sakyciau ir vaikui nesaugu visiskai cool.gif ejo paskui visus i tualeta,svetimi ziurejo,kad pirstuku su durim neprivert.Pries nusileidima,jau visi su dirzais prisisege,o vaikas dar vaiksciojo blink.gif o mama kuo ramiausiai snekejosi atsisedusi g.gif bet stiuardeses laikesi puikiai,su kantrybe pasitaike biggrin.gif jokiu pastabu negirdejau schmoll.gif na,kartais reikalaujam labai daug is kitu,bet ne is saves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2008 06 12, 22:35)
na,sukaut ant vaiku tai... bet as maciau mamyte,kuri itin daug leido vaikui  ax.gif  gal vis delto disciplinos siokios tokios ir reiktu,gal ne kiek vaikui,kiek mamai biggrin.gif  berniukas kokiu 18men,nuolat marsiravo tuo taku,pirmyt atgal varinejo,trukde praeit visiems,kiso visur rankutes,maige visus mygtukus,knopkytes,viska ziurinejo liete ir t.t. cia jau sakyciau ir vaikui nesaugu visiskai cool.gif ejo paskui visus i tualeta,svetimi ziurejo,kad pirstuku su durim neprivert.Pries nusileidima,jau visi su dirzais prisisege,o vaikas dar vaiksciojo blink.gif o mama kuo ramiausiai snekejosi atsisedusi g.gif  bet stiuardeses laikesi puikiai,su kantrybe pasitaike  biggrin.gif  jokiu pastabu negirdejau schmoll.gif na,kartais reikalaujam labai daug is kitu,bet ne is saves ax.gif

nu bet ir sioje situacijoje saukti negalima ant kliento!!!! pasakyt pastaba duot galima zinoma...mes kai skridom tai vienas prigeres ten ciudus krete tai man patiko kaip stiuardese jaunute tokia grazai profesionaliai susitvarke su juo.
Atsakyti
QUOTE(Katiusa @ 2008 06 12, 23:06)
nuuuuuuuu tikiuosi vaikai cia neskaito nes issireiksiu: cia tai p....dec..... dar pasauktu man kazkokia! nu cia tai virsune visko... kiek paciai teko dirbt klientu aptarnavime ta klientas visad teisus...o cia matyt naudojasi tuo kad zmones vis tiek skrenda nes pigiai... sokas....  doh.gif

drinks_cheers.gif pilnai su tavim sutinku,man irgi sokas buvo, as net issiziojau blink.gif teisingai sakai,kad klientas visada teisus mirksiukas.gif nes ir as pati dirbus toki darba,kad visa diena turi bendrauti su klientais, na ir ant kiek bjaurus zmogus ateidavo ir plesydavo akis, vistiek turi sypsotis ir graziai su juo kalbetis, kad nebutu jokio problemu su darbdaviais paskui. o cia saukia kaip kokiuose laukuose , o ne lektuve. mano vaikas net verkti pradejo,nes issigando, tai mano vyras ir pasake,gal ramiau biskeli, nes lektuve ir vaiku yra, tai toji visa israudo ir nuvare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 06 13, 11:51)
drinks_cheers.gif pilnai su tavim sutinku,man irgi sokas buvo, as net issiziojau blink.gif  teisingai sakai,kad klientas visada teisus mirksiukas.gif  nes ir as pati dirbus toki darba,kad visa diena turi bendrauti su klientais, na ir ant kiek bjaurus zmogus ateidavo ir plesydavo akis, vistiek turi sypsotis ir graziai su juo kalbetis, kad nebutu jokio problemu su darbdaviais paskui. o cia saukia kaip kokiuose laukuose , o ne lektuve. mano vaikas net verkti pradejo,nes issigando, tai mano vyras ir pasake,gal ramiau biskeli, nes lektuve ir vaiku yra, tai toji visa israudo ir nuvare doh.gif

nuuuu zinai jei dar man vakas pradetu verkt jauciu galva nusukciau tai siuardesei blink.gif nzn is kur tiek naglumo pas manes bet isitikinau kad uz savo kovot reikia kitaip niekas nepakovos. ir taip vaikam pakankamas stresas pats tas skrydimas ir tevu jauduli jaucia (vis tiek jaudulys yra kad viskas gerai pavyktu kelioneje kad sklandziai ir tt....butu nenormalus zmogus jei nei trupuciuko nesijauintu) o dar kazkokia jaunikle klyks atsiprasant.... mes kai skridom salia sedejo prigeres pienburnis, del bajerio spaudinejo siuardeses iskvietimo mygtuka ji buvo pora kartu atlekus mane kad cia mano vaikas bet akd jis miegojo vaikis mano, ji suprato kad cia tas durnius jis dar alaus paprase, ji supe graziai issisuko sako tokiam kaip tu galiu tik kavos ar arbatos pasiulyt... zinok nusodino saunuole as buvau suzaveta kaip issisuko ir klientas uzsiciaupe suprates ir ji nesauke ir be streso ir ji teisi liko (jei jis ir pasiskustu kam) drinks_cheers.gif
Atsakyti
na va, tikrai saunuole,kad sugeba problema ramiai isspresti be jokiu ( uzsiciaupkit ) smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif man toks vienas klausimelis iskilo, skrisim is Kauno. ar yra musu oro uoste tuoletuose vystymo stalas? Maniske visada tokiu pat laiku "kaku" daro, ir tuo metu reiks laukti boarding, o ten kiek zinau viskas ilgai vyksta. Gal kas zinot kaip ten? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2008 07 03, 10:56)
Sveikos merginos smile.gif man toks vienas klausimelis iskilo, skrisim is Kauno. ar yra musu oro uoste tuoletuose vystymo stalas? Maniske visada tokiu pat laiku "kaku" daro, ir tuo metu reiks laukti boarding, o ten kiek zinau viskas ilgai vyksta. Gal kas zinot kaip ten? blush2.gif

NU SENIAU TAI TIKRAI NEBUVO,bet dabar lygtai ten viskas pertvarkyta,tai nzn g.gif
Atsakyti
hmm, nu va taip ir galvojau kad nebus is tikro, nes pries kokius metus skridus sese sake kad nera. Nu ka teks papmersa kratyt kaskaip tuolete, baisu tik kad viena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2008 07 03, 13:03)
hmm, nu va taip ir galvojau kad nebus is tikro, nes pries kokius metus skridus sese sake kad nera. Nu ka teks papmersa kratyt kaskaip tuolete, baisu tik kad viena unsure.gif

o tai jus be vezimo g.gif
dabar lyg is naujo terminalo skrendama (vyro brolis skrido pries 3 savaites),tai sake is viso ten nieko nera,nesutvarkyta dar cool.gif

Atsakyti
sveikutes cia su svieziAUSIAIS ispudziais, uzvakar skridau su Ryanair is Bristolio i Ryga..... lektuvas buvo sausakimsas, vaiku buvo tiek daug kad ulialia...... nuuuuuuu zinokit merginos vaikinai maniau isprotesiu tikrai triuksmas, zyzimas, verkimas, lakstymas. keli vaikai tokie buvo kazkur 2 metuku kuriems sedet nesinorejo visai tai jie visais imanomais budais bande issivaduot (sauke reke draskesi verke svaidesi viskuo)... jau tikrai pradejau suprasti tas stiuardeses tikrai....maniau jos prades elgtis kaip cia rase kadaise pasnekovai...o jos na tikrai herojes, zaide su tais vaikais, lakste su jais, piese, snekejo zodziu tikrai buvau labai suzaveta ju elgesio, tikrai buvo saunu stebet ir kazkaip to susierzinimo neliko is tu pypliu smile.gif ir kelione is dalies neprailgo stebint ta cirka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,arteja ir mums kelione,tai va galvoju kaip cia dabar bus...kokios naujoves?sake labai dabar pabrangus kurui yra tikrinami lagaminai,ar nera antsvorio?o kaip jums?kaip dar su vezimuku ar galima veztis nemokamai?aciu visoms....
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 07 04, 20:09)
Sveikutes,arteja ir mums kelione,tai va galvoju kaip cia dabar bus...kokios naujoves?sake labai dabar pabrangus kurui yra tikrinami lagaminai,ar nera antsvorio?o kaip jums?kaip dar su vezimuku ar galima veztis nemokamai?aciu visoms....

Vezimas uz dyka, o del svorio net nezinau bent man skrendant is Kauno buvo virssvoris 3,5kg ir nieko nesake.
Yra naujam terminale "motinos ir vaiko kambarys" tik neteko apsilankyti. Ir siaip man kazkaip net keista visi darbuotojai tokie pasirode malonus. Tik va is zmoniu niekas nesiteike padeti visi bego i lektuva kuo greiciau, tai pati ir vezima sulanksciau kur reiketu dvieju ranku tam padaryti, ir tase pati 10kg uzsitysiau ant peties ir vaiko tasyte ir pats vaikas. Tas pats buvo ir kaip atskridom doh.gif Bet nieko susitvarkiau ir viena mirksiukas.gif
Atsakyti