Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - už ar prieš

Apklausa: už ar prieš (248 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 07 04, 21:09)
Sveikutes,arteja ir mums kelione,tai va galvoju kaip cia dabar bus...kokios naujoves?sake labai dabar pabrangus kurui yra tikrinami lagaminai,ar nera antsvorio?o kaip jums?kaip dar su vezimuku ar galima veztis nemokamai?aciu visoms....

vyro brolis kai is Kauno leke pries tris savaites,tai turejo virsvorio.Nuskalpavo juodai,apie 300lt sumokejo uz ji.Siaubas cool.gif bet jis be vaiku,jaunutis,tai nesicackijo ax.gif

o del to padejimo kitu zmoniu,as tai kai jo nesitikejau,tai man simtas metu ir nereikejo ax.gif nelabai ir suprantu,ko tie aplinkiniai aplink mane ir mano vezima tupciot turetu ax.gif Jei dvieju ranku reikia,tai imetat vaika i nesyne,susilankstot vezima be problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2008 07 05, 17:30)
o del to padejimo kitu zmoniu,as tai kai jo nesitikejau,tai man simtas metu ir nereikejo ax.gif  nelabai ir suprantu,ko tie aplinkiniai aplink mane ir mano vezima tupciot turetu ax.gif Jei dvieju ranku reikia,tai imetat vaika i nesyne,susilankstot vezima be problemu mirksiukas.gif

Musu skrydis bus rugsejo 1d. , labai nenorejau Ryano bet radau bendrakeleive.Tai zinau kad bus kam vezima padet susilankstyt, ir siaip lengviau mazasis keleivis bus 6 men.Zinau kad tautieciai ne tik kad nepades bet dar ir i sona nustums doh.gif .Ir dar del sventos ramybes issipirkau priority boarding, sumokejau 8 svarus uz tat nereikes spraustis eileje. blink.gif
Ziuresim kaip bus? Tiesa pasakiu labiau bijau atgalines keliones is Kauno ten personalas labai jau tyciojasi is zmoniu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2008 07 05, 16:30)
o del to padejimo kitu zmoniu,as tai kai jo nesitikejau,tai man simtas metu ir nereikejo ax.gif  nelabai ir suprantu,ko tie aplinkiniai aplink mane ir mano vezima tupciot turetu ax.gif Jei dvieju ranku reikia,tai imetat vaika i nesyne,susilankstot vezima be problemu mirksiukas.gif

Nu ka zinau, bent as kiek matydavau mamytes lipancias laiptais su vezimu visada padedavau. Ir man tikrai nereikia kad tupciotu aplink mane. Jei buciau turejus nesyne tikrai nelaukciau pagalbos, bet kadangi simtais daiktu neapsikraunu tai jos neturejau.
O del priority as ji ir turejau pamatytumet kaip ten visi ten grudosi. Mus nuleido liftu tai ateje i lektuva jau puse buvo susede, va tau ir priority kai vietu priekyje nebelieka doh.gif is Londono buvo daug viskas paprasciau.
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 07 04, 20:09)
Sveikutes,arteja ir mums kelione,tai va galvoju kaip cia dabar bus...kokios naujoves?sake labai dabar pabrangus kurui yra tikrinami lagaminai,ar nera antsvorio?o kaip jums?kaip dar su vezimuku ar galima veztis nemokamai?aciu visoms....

netikrino svorio ir mums, mano lagaminas buvo persvertas 1.5 kg, vaiko 2 kg nieko nepasake, prieme. ir rankinio netikrino kiek svere
Papildyta:
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 07 06, 09:50)
Nu ka zinau, bent as kiek matydavau mamytes lipancias laiptais su vezimu visada padedavau. Ir man tikrai nereikia kad tupciotu aplink mane. Jei buciau turejus nesyne tikrai nelaukciau pagalbos, bet kadangi simtais daiktu neapsikraunu tai jos neturejau.
O del priority as ji ir turejau pamatytumet kaip ten visi ten grudosi. Mus nuleido liftu tai ateje i lektuva jau puse buvo susede, va tau ir priority kai vietu priekyje nebelieka  doh.gif is Londono buvo daug viskas paprasciau.

matot merginos vel gi nereikia apibendrint, cia nuo oro uosto priklauso. as stai praeita treciadieni skridau is Bristolio i Ryga tai sakau jums viskas buvo super suorganizuota, priority boarding buvo tikrai priority, praleido visas ir visus kas turejo ta priority pirmus. del vezimeliu...si karta skrido kaip niekad daug su vaikais, kai lipom i lektuva, visi vezimeliai buvo padeti prie lektuvo, tikria mamos su vaikais netyse ju i virsu. uznese paskui tie kurie krauna lagaminus. uznese be problemu paskui nunese toms mamoms jau kai reikejo. ir rygoje toms mamoms padejo ir patys keleiviai ir personalas. kaip rasiau anksciau, stiuardeses tikrai superines buvo. tikrai sakyciau vienintelis vargas buvo kad kai kuriems pypliams buvo sunku issedet 3 valandas keliones.
Atsakyti
Mes dar nei karto neskridom su sios kompanijos lektuvais.. Ir labai viliuosi, kad ir neteks.. Per daug prisiklausem neigiamu atsiliepimu... Skrydis ir taip stresas.. kam dar reikalingas papildomas doh.gif ax.gif
Atsakyti
Turiu kalausima del rankinio bagazo blush2.gif .Man priklauso tase 10kg o ar galima vystymo tase vaikui prie vezimo,na tipo vaiko rankinis bagazas?
Atsakyti
QUOTE(zosiukas2 @ 2008 07 06, 23:12)
Turiu kalausima del rankinio bagazo blush2.gif .Man priklauso tase 10kg o ar galima vystymo tase vaikui prie vezimo,na tipo vaiko rankinis bagazas?

sitos avialinijos leidzia i lektuva isinesti 10kg,vaikui nepriklauso rankinis bagazas,kiek zinau g.gif
patarimas,neprisigruskit daiktu daikteliu,tikrai neprireiks tiek 4u.gif yra vystymo lenta,vietos maza,bet kudiki tikrai paguldysit,tik uzklota pasiimkit,nes ten jokio paminkstinimo nera,plika plasmase (ir ne toki,kad visa sofka uzdengtu,tiesiog vystykliuko gabaliuka ir tiek mirksiukas.gif )
kuo jusu rankos bus laisvesnes,tuo lengviau ir sklandziau pasiseks kelione mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiusa @ 2008 07 06, 11:21)
matot merginos vel gi nereikia apibendrint, cia nuo oro uosto priklauso. as stai praeita treciadieni skridau is Bristolio i Ryga tai sakau jums viskas buvo super suorganizuota, priority boarding buvo tikrai priority, praleido visas ir visus kas turejo ta priority pirmus. del vezimeliu...si karta skrido kaip niekad daug su vaikais, kai lipom i lektuva, visi vezimeliai buvo padeti prie lektuvo, tikria mamos su vaikais netyse ju i virsu. uznese paskui tie kurie krauna lagaminus. uznese be problemu paskui nunese toms mamoms jau kai reikejo. ir rygoje toms mamoms padejo ir patys keleiviai ir personalas. kaip rasiau anksciau, stiuardeses tikrai superines buvo. tikrai sakyciau vienintelis vargas buvo kad kai kuriems pypliams buvo sunku issedet 3 valandas keliones.

Sveikos,

Manoji kelione i Lietuva arteja su pipiriuku 3 menesiu. Musu skyrdis bus is East Midlands i Ryga, tai norejau pasiteirauti, kaip su popierizmu. Ar labai ilgai uztrunka vaiko dokumentu tikrinimas, o be to mes griztam tik su asmens grizimo pazymejimu vaikui ir galvoju, ar latviai neprisikabins g.gif, ar neturesiu problemu? Gal kam teko i Ryga taip skristi unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(B-a-c-k-u-t-e @ 2008 07 07, 14:06)
Sveikos,

Manoji kelione i Lietuva arteja su pipiriuku 3 menesiu. Musu skyrdis bus is East Midlands i Ryga, tai norejau pasiteirauti, kaip su popierizmu. Ar labai ilgai uztrunka vaiko dokumentu tikrinimas, o be to mes griztam tik su asmens grizimo pazymejimu vaikui  ir galvoju, ar latviai neprisikabins g.gif, ar neturesiu problemu?  Gal kam teko i Ryga taip skristi unsure.gif ?

TAIP MES TAIP PAT GRIZOM I RYGA TIK SU PAZYMEJIMU,JOKIU PROBLEMU NEBUVO schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 07 07, 19:48)
TAIP MES TAIP PAT GRIZOM I RYGA TIK SU PAZYMEJIMU,JOKIU PROBLEMU NEBUVO schmoll.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif , niu psio, jusu mamytes pagalba, mes jau pasiruose, tik viena smulkmenele dar neturim pazymejimo, bet gi gausim rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip dabar paskutiniu metu, ar leidzia nestis su savim i lektuva vaikui sultytes, tyreles ar kaska panasaus? neliepia ismesti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2008 07 08, 15:08)
Sveikos, o kaip dabar paskutiniu metu, ar leidzia nestis su savim i lektuva vaikui sultytes, tyreles ar kaska panasaus? neliepia ismesti? g.gif

Skridau sausio menesi,leidzia nestis ir sultis ir misinuka ir kosytes,bet mane visalaika cia UK taip ispurto(Londone) liepia iskrauti visa tase,isragauti vaiko maista,sultis ir t.t. doh.gif Tai dabar ateinanty karta jokio maisto nedesiu vaiko,juolab,kad ji ir nevalgo keliones metu,tik geria mirksiukas.gif
Atsakyti