Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslams skirtų apklausų tema

Sveiki,

Rašau magistro darbą tema sharing economy apgyvendinimo sektoriuje. Jei teko naudotis Airbnb, couchsurfing ar panašiomis paslaugomis, labai kviečiu sudalyvauti. Užtruksite vos 3 min smile.gif

https://docs.google....orm?usp=sf_link
Atsakyti

Sveiki,
esu farmacijos fakulteto studentė. Šiuo metu atlieku magistriniam darbui skirtą tyrimą, kurio tikslas - įvertinti nėščių moterų požiūrį į medikamentų vartojimą ir savigydą. Noriu paprašyti Jūsų kelių minučių, kad užpildytumėte apklausą, kuri man padės atlikti tyrimą. 
Man yra svarbūs Jūsų atsakymai į kiekvieną klausimą. Apklausa yra anoniminė, Jūsų atsakymai konfidencialūs, jie bus naudojami tik moksliniame tyrime ir statistiniams apibendrinimams. 

Iš anksto dėkoju už Jūsų sugaištą laiką ir nuoširdžius atsakymus.

https://apklausa.lt/...rs/new.fullpage

Atsakyti
laba vakarą, gal galėtumete atsakyti i klausimus, rasau projektinį darbą. ačiū. Komunikavimo proceso valdymas
http://www.manoapkla...ausa/955842156/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 07 gruodžio 2017 - 17:50
Labas, noriu Jūsų pagalbos 1f642.png Jei turit laiko atsakykit į klausimus labai padėtumėt ! Ačiū https://apklausa.lt/...advertised=true

Atsakyti

Sveiki, 

Noriu paprašyti Jūsų pagalbos. Sritis - medicina, tema - vienos reumatinės ligos ir emocijų sąsajos. Reikia kontrolinės grupės, tad jokia liga sirgti, žinoma, neturite. Viena dalis apie ligas, kuriomis sergate arba ne, kita - apie emocijas. Neturėtumėte užtrukti ilgiau nei 5-10 min. Ačiū ;)

https://docs.google....orm?usp=sf_link

Atsakyti

Sveiki. Gal kuri mamyte padeda su kursiniu darbu, diplominiu rasymu?( aisku uz atlygi)

Atsakyti
Sveiki,
Prašau sudalyvauti apklausoje apie tai, kaip žmogus suvokia savo praeitį, dabartį bei ateitį ir kaip tai siejasi su kai kuriomis asmenybės savybėmis.
Tikiuosi nuoširdžių Jūsų atsakymų ir iš anksto dėkoju už Jūsų laiką! 4u.gif
Spausti čia:
Apklausa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersada: 01 vasario 2018 - 14:03

Sveiki, esu KU magistrantė, rašau baigiamąjį tema "Tėvystės stiliai ir jų vaidmuo formuojant kritišką 4 klasės mokinių požiūrį į socialinių tinklų teikiamą informaciją". Ieškau tėvelių, turinčių ketvirtą klasę lankančius vaikus ir kviečiu atsakyti į klausimus. Galintys skirti apie 15-20 min savo laiko ir prisidėti prie baigiamojo darbo parašykite el. paštu: audrone.brazlauskyte@gmail.com

Ačiū!

Atsakyti

Sveiki, esu KU magistrantė, rašau baigiamąjį tema "Tėvystės stiliai ir jų vaidmuo formuojant kritišką 4 klasės mokinių požiūrį į socialinių tinklų teikiamą informaciją". Ieškau tėvelių, turinčių ketvirtą klasę lankančius vaikus ir kviečiu atsakyti į klausimus. Galintys skirti apie 15-20 min savo laiko ir prisidėti prie baigiamojo darbo - parašykite.

Ačiū! :)

Atsakyti
Labas diena! 😊😊
Esame 5 kurso medicinos studentės ir labai prašome užpildyti anketą apie, mūsų manymu, labai aktualią temą - vaikų skiepijimą bei tėvų požiūrį į juos, kurioje pateikti atsakymai į klausimus padės atlikti mokslinį darbą ir pristatyti jo išvadas  tarptautinėje sveikatos mokslų konferencijoje. 
AČIŪŪŪŪ Jums labai!
 
www.manoapklausa.lt/apklausa/960176709/
Atsakyti

Labas vakaras,

esama antro kurso studentai, atliekame tyrimą apie tautines mažumas Lietuvoje. Būtume labai dėkingi, jeigu galėtumėte skirti 5-7min. savo laiko ir atsakyti į klausimus :)

https://esurv.org/on...MHDJJL_7600c6d1

Atsakyti

Sveiki,

 

Esu paskutinio kurso studentė ir atlieku tyrimą apie Lietuvos namų ūkių finansinį raštingumą. Jūsų pagalba yra BE GALO svarbi man,kad galėčiau sėkmingai baigti šį gyvenimo etapą. Pagelbėkite atsakydami į apklausą čia: https://apklausa.lt/...rs/new.fullpage

 

AČIŪ už Jūsų pagalbą!

Atsakyti