Mergaites, visada naudojau senses builder geli, bet nebuvo, uzsisakiau mystique, jetus koks jis skystas
gal kas bandete ir galite patarti kaip dirbti su juo, kad neapibegtu visi krastai? gaila ismesti visa indeli
QUOTE(caramelcandy @ 2014 06 05, 17:09)
Ar užtepus superbondą reikia dėti į lempą? Ačiū.
Nereikia. Bondas tikrai saugesnis dalykas nei primer
QUOTE(livijaaa @ 2014 06 05, 21:47)
Mergaites, visada naudojau senses builder geli, bet nebuvo, uzsisakiau mystique, jetus koks jis skystas
gal kas bandete ir galite patarti kaip dirbti su juo, kad neapibegtu visi krastai? gaila ismesti visa indeli 
As kazkada irgi buvau su juo pasimovus, bet sunaudojau kaip bazini geli arba perdengimams, butent ten kur tereikia plono sluoksnio
QUOTE(Garseen @ 2014 06 10, 07:10)
Sveikos
Gal kuri zinot kur Vilniuje butu imanoma isigyti toki antgaliuka frezai? Labai reikia, buvau radusi internetineje parduotuveje, bet ispardave

Gal kuri zinot kur Vilniuje butu imanoma isigyti toki antgaliuka frezai? Labai reikia, buvau radusi internetineje parduotuveje, bet ispardave

As pirkau per seminara, o cia ju internet.parduotuve http://www.empirenai...is-3.00-mm.html
QUOTE(Zarute @ 2014 06 10, 11:10)
As pirkau per seminara, o cia ju internet.parduotuve http://www.empirenai...is-3.00-mm.html
O! Aciu, nebuvau uzmaciusi sitos internetines parduotuves
Sveikos 
Ar vis dar naudojate paprastus ne UV lakus?
priaugintiems nagams? 
Ar vis dar naudojate paprastus ne UV lakus?
QUOTE(username @ 2014 06 12, 15:17)
As seniai jau paprastu laku nenaudoju, nebent pati kliente nori. Bet tokiu turejau tik pora, kartas nuo karto atsinesdavo savo lakus (nes konkreciu spalvu noredavo, daug nagu dailes). Nes kai atsirado ir ispopuliarejo geliniai lakai, geliniai dazai ir t.t. tai paprasti lakai jau kazkaip laiko svaistymas: laukti kol nudzius, po to saugot kad nesusigadinti... nebepraktiska kazkaip, todel as visad tik uz ilgalaikius, o ir ir dirbt su jais maloniau
QUOTE(username @ 2014 06 12, 16:17)
As ir naudoju tik gelinius lakus
Dirbu su IBD visa serija jau daug metu, bet noriu pakeist jau i kazkoki kita geli, kuris vasaros metu daeant papildymus taip neteketu i sonus.... nu siaube siaubeli kai dabar karsciai tai kosmaras man nervas ima nes laiko biski uzsigaista
rekomenduokit koki geli rozini naturalu papildymam kad nesipjautu su ibd serija {su bonderiu}....
QUOTE(charizmaaa @ 2014 06 16, 22:30)
Dirbu su IBD visa serija jau daug metu, bet noriu pakeist jau i kazkoki kita geli, kuris vasaros metu daeant papildymus taip neteketu i sonus.... nu siaube siaubeli kai dabar karsciai tai kosmaras man nervas ima nes laiko biski uzsigaista
rekomenduokit koki geli rozini naturalu papildymam kad nesipjautu su ibd serija {su bonderiu}....
ir man aktualu
QUOTE(charizmaaa @ 2014 06 17, 00:30)
Ibd bulder ir subegasubega?
Merginos.kokie jusu atsiliepimai apie EMI gelinius dazus?