Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų Priauginimas

as ir jau susigundziau crystal nails geliais, pradzioje ju pakuote suzavejo biggrin.gif turiu keleta frezos antgaliu is ju tai patenkinta nors rupuze brangoki. Beje Lietuvoje crystal pasirinkimas kol kas labai skurdokas g.gif Pas mane pastaruoju metu labai padaugejo atsokimu blink.gif bet greiciausiai del to, kad superbond galiojimas baigesi doh.gif nusipirkau nauja, ziuresiu kaip cia bus, taip pat laukiu crystal bazes.
Atsakyti
Aš dar paklausiu, dėl frezų, ar 25 000 apsukų yra pakankamai? Nes kai kuriose rašo iki 30 000 , bet aš galvoju gal pilnų apsukų nereiks net panaudoti?

Ir galvoju kaip su geliukais daryt, nes jūs labai gyrėte Senses, kitos vėl kitokius, o kursuose sakė kad priemones duos, tad galbūt man kažkas labai patiks iš ten naudotų? nenoriu niekur skubėti, nenoriu prisipirkti kažko neapgalvoto, skuboto, nors tikiu kad bus visko smile.gif Tad juos turbūt reiks pirkti po kursų kai suprasiu kas man galbūt tiko.
O va su tomis lempomis aš truputį nesuprantu, ar tarkime visi geliai (Ir geliniai lakai) stingsta po tomis LED lempomis? Nes tos paprastos UV lempos kaina nuo 100 LT, o LED mačiau 420 LT berods Cascada (???) parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2014 06 30, 22:56)
Aš dar paklausiu, dėl frezų, ar 25 000 apsukų yra pakankamai? Nes kai kuriose rašo iki 30 000 , bet aš galvoju gal pilnų apsukų nereiks net panaudoti?

Ir galvoju kaip su geliukais daryt, nes jūs labai gyrėte Senses, kitos vėl kitokius, o kursuose sakė kad priemones duos, tad galbūt man kažkas labai patiks iš ten naudotų? nenoriu niekur skubėti, nenoriu prisipirkti kažko neapgalvoto, skuboto, nors tikiu kad bus visko smile.gif Tad juos turbūt reiks pirkti po kursų kai suprasiu kas man galbūt tiko.
O va su tomis lempomis aš truputį nesuprantu, ar tarkime visi geliai (Ir geliniai lakai) stingsta po tomis LED lempomis? Nes tos paprastos UV lempos kaina nuo 100 LT, o LED mačiau 420 LT berods Cascada (???) parduotuvėje.

Siulau su geliais neskubeti nes per kursus paaskins kas kam ir su kuo, ismeginsite ir pasiziuresite ko jums reikia smile.gif Del lempu tai klystate LED tikrai nestingdo visko ( ji gerai yra gel lakavime nes per 30s viska sustingdo, deja su geliais yra siek tiek kitaip smile.gif gelis turi but pritaikytas led lempai, o kol kas tokiu mazai. Senses led nestingsta) Geriausia pradzioje nusipirkti paprasta uv 36w (4 lempuciu) lempa smile.gif kainos nuo 80lt (kaip pasitikrinti ar lempa gera? ji turi buti sunki, tureti svorio) Del frezu tai pati nelabai suprantu manoji 35 000 apsisukimu, Bet ne apsisukimuose esme, turi buti galingumas geras, kad prispaudus freza prie nago nepridustu, nesuletetu. Seip dauguma perka 30000 apsisukimu. Gal del galingumo kitos pakomentuos. Manoji tokia My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 06 30, 21:46)
   Pas mane pastaruoju metu labai padaugejo atsokimu  blink.gif 

Pas mane irgi unsure.gif Kuris gelis tau atsokineja?
As tai Nobel dabar uzsipirkau, bet dar nebandziau jo ant klienciu. O ateityje, manau pasitaupius pinigeliu bandysiu pereidinet ant Crystal, jei Nobel neprilips

QUOTE(Būtybė* @ 2014 06 30, 23:56)

As pirmenybe vis tiek teikiu paprastoms 36w lempoms. Nes jose tikrai viskas stingsta, o greitis stingimo man neaktualu, nes kol sutvarkai kita ranka, tikrai reikia 2 min, 30 s neuztenka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 01 liepos 2014 - 08:25
Saldzioji, as ir ziurinejau tuos antgalius, bet gi kaina doh.gif Pasakysi savo nuomone, kai daugiau juos panaudosi, ar verta? Nes as tiek antgaliu prisipirkau, o naudoju tik kelis doh.gif labai labai patiko CN Topas Super shine, tikrai rekomenduoju isigyt, nepasigailesi. Pacios klientes prasosi uzdet ta topa, kuris akinamai blizga biggrin.gif
Butybe, tikrai neskubekit ir nepulkit visko pirkt. Nueisit ramiai i kursus, ten issiklausynekit, kokia freza, kokia lempa rekomenduotu. Jei ten mokysites dirbt su freza, suprasit ko is jos reikia tiketis. Gerai Saldzioji sako, ne apsisukimuose esme, o galingume, jus niekad nenaudosit 20000 apsisukimu, retai kada naudosit ir tuos antgalius, kurie buna prie frezu.
Saldzioji, kokia lempa naudoji? g.gif
Atsakyti
http://www.nagai.lt/...o-aparatas.html
gal kas turite tokia freza? kaip jinai?ar verta pirkt? man reikia aplink nago odele paslifavimui ir koju pedai. smile.gif
Atsakyti
Mielosios, patarkite smile.gif

Kursų "vedėja" (Ar kaip čia pavadint) sakė, kad galėsime pas ją įsigyti žnyplutes (130 Lt), pedikiūro skutiklį (69LT) ir teptuką geliniam priauginimui (35LT), ar čia normalios kainos? Žnyplutes sakė ji veža į Vilnių galasti su lazeriu, o dėl viso kito? Jei yra pigiau ir tikrai geros kokybės parekomenduokite prašau iš šių dalykų kažką smile.gif Būčiau be galoooo dėkinga. Nes sakė pirkti iš jos tikrai nebūtina, galime ir pačios įsigyti, bet rekomendavo, kad jos pasiūlyti labai geros kokybės.
Atsakyti
ieskau meistres klaipedoje, dariausi pas viena margyte nagucius, bet ji labai gelio uzlieja (gal per skysta naudoja) kai ataugineja lb negraziai trodo tie sonai pasikele. nera skubu, prasau parasykit i az kas zinot gera meistre 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2014 07 14, 22:20)
ieskau meistres klaipedoje, dariausi pas viena margyte nagucius, bet ji labai gelio uzlieja (gal per skysta naudoja) kai ataugineja lb negraziai trodo tie sonai pasikele. nera skubu, prasau parasykit i az kas zinot gera meistre  4u.gif  4u.gif  4u.gif

eikit į Facebook visos kurios ieškote smile.gif įveskite paieškoje Gelinių nagų priauginimas Klaipėdoje (Kaune,Vilniuje,Šiauliuose ir t.t) ir išmeta daugybe mergaičių kurios dirba toje srityje,pagal nuotraukytes ir Jums tinkamą darbo vietą, atsirinksite greičiau nei čia laukti,čia šeipt tik pokalbiai nei viena nesisiūlys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ocean Sun @ 2014 07 15, 11:16)
eikit į Facebook visos kurios ieškote smile.gif įveskite paieškoje Gelinių nagų priauginimas Klaipėdoje (Kaune,Vilniuje,Šiauliuose ir t.t) ir išmeta daugybe mergaičių kurios dirba toje srityje,pagal nuotraukytes ir Jums tinkamą darbo vietą, atsirinksite greičiau nei čia laukti,čia šeipt tik pokalbiai nei viena nesisiūlys  smile.gif

tai nenoriu kad siulytusi, gal kas tiesiog zino kokia kuri gerai dirba, fb labai daug naujokiu, kurios daro 3-4 val ir dar kreivai... noreciau bent rekomendaciju...
Atsakyti
Merginos, gal kuri buvot siame seminare http://www.nagucentras.lt/lt/universal ? Ar vertas demesio? g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif mokausi dėti akrilinius nagus,bet turiu problemėle kas karta uždėjus kažkodėl atšokinėja kampučiai aplink odeles,bet ne nuo visų nagu,gal galėtumėte pasakyti ka blogai darau? smile.gif ačiū uz atsakymą ax.gif
Atsakyti