QUOTE(Būtybė* @ 2014 06 30, 22:56)
Aš dar paklausiu, dėl frezų, ar 25 000 apsukų yra pakankamai? Nes kai kuriose rašo iki 30 000 , bet aš galvoju gal pilnų apsukų nereiks net panaudoti?
Ir galvoju kaip su geliukais daryt, nes jūs labai gyrėte Senses, kitos vėl kitokius, o kursuose sakė kad priemones duos, tad galbūt man kažkas labai patiks iš ten naudotų? nenoriu niekur skubėti, nenoriu prisipirkti kažko neapgalvoto, skuboto, nors tikiu kad bus visko

Tad juos turbūt reiks pirkti po kursų kai suprasiu kas man galbūt tiko.
O va su tomis lempomis aš truputį nesuprantu, ar tarkime visi geliai (Ir geliniai lakai) stingsta po tomis LED lempomis? Nes tos paprastos UV lempos kaina nuo 100 LT, o LED mačiau 420 LT berods Cascada (???) parduotuvėje.
Siulau su geliais neskubeti nes per kursus paaskins kas kam ir su kuo, ismeginsite ir pasiziuresite ko jums reikia

Del lempu tai klystate LED tikrai nestingdo visko ( ji gerai yra gel lakavime nes per 30s viska sustingdo, deja su geliais yra siek tiek kitaip

gelis turi but pritaikytas led lempai, o kol kas tokiu mazai. Senses led nestingsta) Geriausia pradzioje nusipirkti paprasta uv 36w (4 lempuciu) lempa

kainos nuo 80lt (kaip pasitikrinti ar lempa gera? ji turi buti sunki, tureti svorio) Del frezu tai pati nelabai suprantu manoji 35 000 apsisukimu, Bet ne apsisukimuose esme, turi buti galingumas geras, kad prispaudus freza prie nago nepridustu, nesuletetu. Seip dauguma perka 30000 apsisukimu. Gal del galingumo kitos pakomentuos. Manoji tokia
My Webpage