Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų Priauginimas

Atsiprasau, kad taip ilgai neatsakiau retai cia beuzsuku jau smile.gif
Lempas naudoju paprastas 36w atsisakiau jau visu imantrybiu. (Turejau su tokiu dugnu istumiamu tai viskas ciuozdavo lauk nuo stalo) dabar truiu tokia kur paspaudi knopke ir dega 2min nera net begalinio laiko smile.gif
Antgaliai brangus ir manau neverti demesio, man kazkaip nelabai, aisku naudoju juos nes jau investuoti pinigai, o perparduoti tai nemanau, kad verta nelabai kas mokes tokius pinigus :/ kartais neblogu antgaliuku senses turi smile.gif
Rogrinta geliukus ivairius naudoju tiek universala tiek exstensios, is skaidriu tai turiu ir christrio, cnd, ibd ir begale kitu tai mixuoju vis ir maisau, galbut tai ir yra didziausia blogis g.gif Nors pasirodo senses superbond tik 6m galioja nuo atidarymo o as ji beveik metai laiko naudojau ir tie atsokimai pries 4men prasidejo mazdaug tada kai pasibaige superbond galiojimas unsure.gif pakeiciau i nauja nes kaina nesikandziojo o crystal nails nespejo atkeliauti. Nenorejau klientes prarasti tad begau pirktis naujo tai siek tiek geriau laike bet vis tiek atsokimu yra unsure.gif
Apskritai toks jausmas, kad nebemoku dirbti doh.gif Nors vakar priauginima per 3h padariau blink.gif nesupratau kaip, bet pavyko biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 07 29, 12:32)

Labai patiko, noreciau moketi sitaip priauginti nagus.
Atsakyti
Saldzioji, saunuole, super darbelis!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As tai ir pirkau antgalius frezoms Senses mokymo centre, ir sakyciau, labai panasus i CN, pagal forma.
Na dar man galvos skausmas, noriu nauju gel. laku, nebezinau kokia firma rinktis, manau Crystal Nails imsiu, nors kai kam blogai laiko, kai kam blogai nusiima, bet man labai patinka su jais dirbt mirksiukas.gif Ir labai reikia antros lempos, matyt imsiu CCFL/LED lempa. Gal kas ka girdejot apie Mistero Milano lempa? g.gif
As tai nedristu savo darbu cia rodyt, uzmetytumet akmenimis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 07 29, 14:32)
Nenorejau klientes prarasti tad begau pirktis naujo tai siek tiek geriau laike bet vis tiek atsokimu yra  unsure.gif
Apskritai toks jausmas, kad nebemoku dirbti  doh.gif  Nors vakar priauginima per 3h padariau  blink.gif  nesupratau kaip, bet pavyko  biggrin.gif

Man atšokimai baigės, kai pradėjau dirbt su Nobel. Bet buteliuką jau baiginėju, ir dabar eilės laukia Crystal Nails, bet toks įtarimas ,kad prie jų ir liksiu jau pernelyg geri atsiliepimai biggrin.gif Beje, įsitikinau ,kad veidui alergija būtent nuo universal mix'o ir buvo, o man taip patiko su juo dirbt... verysad.gif

Darbelis gražiai žiūrisi, tik smailai ne visi vienodi ax.gif O tas jausmas,kad nemoki dirbt,mane po kiekvienų kursų aplanko doh.gif Ypač dabar baisi stadija buvo, po Klopotovos kursų ir dar iš kart medžiagas keičiau, tai viskas atbulom rankom darėsi doh.gif

QUOTE(Zarute @ 2014 07 30, 21:25)
As tai nedristu savo darbu cia rodyt, uzmetytumet akmenimis  ax.gif
o
Šiame forume tik pomidorais apmėtyt galima tongue.gif o tai nėra mirtinai pavojinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 07 31, 13:42)
Man atšokimai baigės, kai pradėjau dirbt su Nobel. Bet buteliuką jau baiginėju, ir dabar eilės laukia Crystal Nails, bet toks įtarimas ,kad prie jų ir liksiu jau pernelyg geri atsiliepimai  biggrin.gif Beje, įsitikinau ,kad veidui alergija būtent nuo universal mix'o ir buvo, o man taip patiko su juo dirbt...  verysad.gif 

Darbelis gražiai žiūrisi, tik smailai ne visi vienodi  ax.gif O tas jausmas,kad nemoki dirbt,mane po kiekvienų kursų aplanko  doh.gif Ypač dabar baisi stadija buvo, po Klopotovos kursų ir dar iš kart medžiagas keičiau, tai viskas atbulom rankom darėsi  doh.gif

o
Šiame forume tik pomidorais apmėtyt galima  tongue.gif o tai nėra mirtinai pavojinga  biggrin.gif

crystal geliai kainas labai aukstas prilaiko g.gif be to Egidijos nuomone apie juos, kad nieko ipatingo tai tuo metu atbaide kazkaip unsure.gif bet smalsumas nugalejo ir vis tik isigyjau kelias priemones.

Kaip gaila del universalo unsure.gif daugiau is vis nebenaudosite jo? beje ar meginote cni?
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 07 31, 16:08)
Kaip gaila del universalo  unsure.gif  daugiau is vis nebenaudosite jo? beje ar meginote cni?

Su CNI dirbau kurį laiką, pradžioj buvo nieko,paskui pradėjo nebeįtikt, ypač kamufliažas, beje kainos irgi atbaidančios, tikrai ne ką pigiau nei Crystal, jei ne brangiau smile.gif
O prie universal negrįšiu tikrai niekada, nebenoriu tokių problemų turėt. Po jo dar dirbau su Senses skaidriu CrystalPro, su juo viskas tvarkoj, nealergizuoja
Atsakyti
Merginos, paaiskinkit man viena dalyka... Ar kad jau ant nagu daromas kazkoks imantresnis dizainas tai reiskia, kad patys nagai gali buti jau irgi bet kokie? Nes niekaip nesuprantu, o ir pasiziuri darbu uzsienio meistriu, kur ir izymybes lankosi, bet as jokio grozio ten nematau. Nagai kalnuoti, neretai ir kreivi... Suprantu, kad viena kita nezymi klaidele ir gali pasitaikyti, bet kai jos akivaizdzios ir dar TOKIU populiariu meistru... Ar cia tik as viso sito dalyko ir darbo niuansu nesuprantu.. g.gif unsure.gif
Kalbu apie kazka tokio....

user posted image

Na ir as imesiu savo pora darbeliu (be tokiu imantriu dizainu, bet tikiuosi panasesniu i nagus mastau.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Garseen,puikus darbai thumbup.gif O i tuos "uzsieninius" baisu ziuret doh.gif Toks vaizdas, kad tos kurios daro,neturi jokio supratimo apie nagus ir apskritai jokio skonio
Atsakyti
tikrai grazus darbeliai saunuole smile.gif
rogrinta o kokius pagrindus naudoji?
Atsakyti
Labas,as naujoke pradedanti su nagais norejau pasiteirauti kas dirba su EMI priemonem kokie atsiliepimai ir kur juos galima nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 08 03, 19:39)
rogrinta o kokius pagrindus naudoji?

Jei dirbu su Senses CrystalPro, tai Senses bondas, jei Nobel, tai Nobel bondas ir jų bazinis gelis.
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2014 08 03, 22:59)
Labas,as naujoke pradedanti su nagais norejau pasiteirauti kas dirba su EMI priemonem kokie atsiliepimai ir kur juos galima nusipirkti  4u.gif

Atsiliepimai patys geriausi 4u.gif man jie nr1
Vienintelis minusas, kad nusprogsta kamstukai dazu po kazkurio laiko g.gif kad ir nesukinejami stovi stalciuje.
Ju galima isigyti salonpro 4u.gif
Atsakyti