Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų Priauginimas

QUOTE(DiStyle @ 2014 08 15, 18:07)
Zarute, ar jau pirkot Cn antgalius? as turiu ta ju didziausia titanium, tai man jis irgi nelabai... dirbti su juo sunku, labai jau gilios vagos, baisu prie nago prieiti, o ir dydis jo milzininskas, net neisivaizduoju kaip su juo gel lakavima galima butu nuimti, nes baisu prie nago prisiliesti. beto jeigu naudojat ta paprasta dulkiu surinkeja ant stalo statoma, tai maniskis nesutraukia visai dulkiu. ar jos dideles ar kas joms negerai, bet aplink balta balta kur dairais smile.gif Dabar turiu nusipirkus promed dulkiu surinkeja, tai reiks isbandyti su juo, bet net ranka nekyla. Jau is kinieciu karbidinis uz 6sv zymiai geresnis ir patogesnis nei Cn uz 120lt

lygiai ta pati situacija baisu labai su juo dirbti schmoll.gif doh.gif sau kartais naudoju bet nukencia nageliai doh.gif o klientem nu ka as zn neduok Die koke sokteltu nuo kedes taigi suzeisti galima doh.gif
Atsakyti
sveikos, kurios naudojate senses universal mix ir kitus ju gelius koki virsutini sluoksni naudojate? yra keli top (stiklo nenoriu)
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 08 15, 20:49)
Siandien isbandziau CND shellaco balta spalva, *****, prasikeikiau, kaip sunkiai lakuojasi, gal, kad tik ka prasuktas  doh.gif Na niekaip neatrandu baltos spalvos, o taip jaunimas nori po viena balta naga su daile  g.gif

nagi nagi, kuri cia is shellac'o baltu??
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 08 19, 00:50)
nagi nagi, kuri cia is shellac'o baltu??

Cream Puff, bet dabar jau nieko, lakuojasi, o pirma kart, tai vos nulakavau, sepetelis toks sukietejes buvo, gal blogai ismaisiau laka ax.gif
Rudenelis, as tai Crystal Nails Super shine topa naudoju, man jis pats paciausias thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif niekada neteko prisiauginti nagų, norėčiau pabandyti prisiauginti tipsais, tik norėčiau sužinoti visą eigą,ir kaip nagas nulakuojamas, ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Vaziuosiu mokytis pas Egidija ir girdejau ,kad netoli jos yra kazkokie pigus sveciu namai ar kazkas tokio, bet niekur nerandu daugiau informacijos. Kur jus apsistodavote? Jeigu galit padeti su atsakymu i sita klausima parasykit az. Is anksto dekoju. P.S vaziuosiu i 'Prancuziska elegancija' lapkricio men. Gal dar kas vyksit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MurirMiau @ 2014 08 23, 10:41)
Sveikos  4u.gif niekada neteko prisiauginti nagų, norėčiau pabandyti prisiauginti tipsais, tik norėčiau sužinoti visą eigą,ir kaip nagas nulakuojamas, ačiū smile.gif

pavelavote su siuo klausimu daug daug metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 08 23, 11:31)
pavelavote su siuo klausimu daug daug metu  biggrin.gif

O tai visų kurių priauginti nagai,daryti formelėmis ?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MurirMiau @ 2014 08 23, 21:16)

su formelemis zyyymei geriau, kai nuauga tas tipsas gali ir atsokti, zodziu tikras s.. dabar buvau prisiauginusi formelem tai super.
Atsakyti
QUOTE(MurirMiau @ 2014 08 23, 21:16)

O kas cia juokinga??? Retai kas dabar priaugineja nagus tipsais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 24 rugpjūčio 2014 - 00:10
QUOTE(andorinha @ 2014 08 24, 01:08)
O kas cia juokinga??? Retai kas dabar priaugineja nagus tipsais.

Retai???? Man regis jau niekas ju nebenaudoja g.gif

Panos, kas koki balta statybini geli naudojat? Siandien pabandziau prancuza daryt be jokio pagrindo, ant nat. nago uzdejau komufliaza, po to padariau forma, kad jau tiktu man sypsenele, uzdejau formele, dejau statybini balta geli,o ant virsaus rozini skaidru. Na idomu, ar gerai laikysis? Ar jus darot prancuzus taip? Man zymiai graziau ir sonai ir apacia atrodo, nei detas baltas gelis ant kokio nors pagrindo g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 08 25, 15:36)
Retai???? Man regis jau niekas ju nebenaudoja  g.gif

Naudoja naudoja, bent jau Sveicarijoje ieskojau kursu kur nemokytu priauginti tipsais, tai vos ragu nagu neneusilauziau kol radau biggrin.gif Beje, maciau pas vokietes darbus su tipsais, kurie turi grazia ryskia arka. Na, negaliu pasakyti nieko bloga, jei galutinis rezultatas superinis, tai tebunie tie tipsai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 25 rugpjūčio 2014 - 16:37