Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų Priauginimas

QUOTE(Zarute @ 2014 09 11, 19:16)
Na as tikrai nemazai antgaliu turiu, ir seminare aparatinio manikiuro buvau, bet vis tiek graziai tos odeles nenusiima. Vat tokio, kaip Rogrintos paskutinio antgalio neturiu, mazu reikia nuspirkt, nes su tuo burbuliuku apsislifuoja, jei nera labai baisiai atsokinejusios odeles, bet jei visokiu iplysimu apkramtymu yra, tai nieks graziai nenuima.

buvot gal pas Klopotova? Nes ir man nesigauna su tom odelem, su jos antgaliais unsure.gif
Atsakyti
O gal trendnail antgalius esat bande? Atrodo neblogi gal verta butu isbandyti ax.gif Taip pat dar klausimelis jei dirbat ir su ilgalaikiu lakavimu kartu, nuimat nutirpinant ji ar nudildziuojat frezos pagalba? smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal zinote kas gerai Pilaiteje daro geline korekcija?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti kokį kamufliažinį gelį pirkti? Noriu kad būtų gan natūralus pagal nagą, ne per daug rožinis ir ne per daug nude ir nebesusigaudau... Šiaip naudoju IBD statybinį gelį, bet jei nėra blogai maišyti (?) pabandyčiau ir kitos firmos kamufliažinį... Kokius jūs naudojat?
Atsakyti
Patarkite koki dulkiu istraukeja pirkti? Nes mano visai blogai renka dulkes. Pastatomo reiketu.
Atsakyti
QUOTE(Owena @ 2014 09 13, 11:10)
O gal trendnail antgalius esat bande? Atrodo neblogi gal verta butu isbandyti ax.gif  Taip pat dar klausimelis jei dirbat ir su ilgalaikiu lakavimu kartu, nuimat nutirpinant ji ar nudildziuojat frezos pagalba? smile.gif

Turiu du antgaliu is trendnails.medziagom nuimti ir odelem.na man tai super
Atsakyti
QUOTE(GintareBeauty @ 2014 09 16, 22:16)
Sveikos, gal galite patarti kokį kamufliažinį gelį pirkti? Noriu kad būtų gan natūralus pagal nagą, ne per daug rožinis ir ne per daug nude ir nebesusigaudau... Šiaip naudoju IBD statybinį gelį, bet jei nėra blogai maišyti (?) pabandyčiau ir kitos firmos kamufliažinį... Kokius jūs naudojat?

Sunku čia su tais patarimais dėl kamufliažo. Klausimas ar norit visa nagą iš jo "statyt" ar tik čiut čiut pamaskuot ties smailo linija, o toliau nagą modeliuot su skaidriu.
Maskavimui tinka Trendnails, CNI, Kinetics
Statybai Senses Universal mix, Senses skin rose, My CHoise make up

Čia išvardijau tik tai ką aš naudoju(-au)
Atsakyti
Atsiprasau,kad isiverziau i jusu grupe, bet gal atsirastu norinciu nemokai prisiauginti nagucius su geliu Egidijos nagu studijoje Kaune, susidomejusios rasykit smile.gif
Atsakyti
Gelbėkit!
Gal žinot meistrę, kuri Kaune ryt arba poryt vakare galėtų padaryti gelinių nagų korekciją???
Būčiau dėkinga už pagalbą ir kontaktus až
Atsakyti
Gal galėtumėt pasakyti ar gelį galima dėtis su LED lempa, ar tik su UV ?
Atsakyti
QUOTE(jurapapt @ 2014 10 06, 09:58)
Gal galėtumėt pasakyti ar gelį galima dėtis su LED lempa, ar tik su UV ?

Jeigu gelis pritaikytas LED lempai tai zinoma galima, bet deja tokiu geliu kol kas yra labai nedaug.
Atsakyti
sveikos,noreciau prisijungt pas jus ax.gif noreciau paklausti kur internetu perkat crystal nails produkcija?aciu l. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 10 spalio 2014 - 11:57