Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

Gaudvile aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Marmeladai, bandžiau įsivaizduoti, kaip atrodo parišimas prie dantų krapštuko. Tai man čia iš serijos kaip pakinkyti blusą blink.gif

Nu pafotoreportažinsiu biški su savo eksperimentais:

Vazonėlinis ir plėvelinis Corazon:

user posted image

Pikuoti kažkur 4 dienų skirtumu (į plėvelę vėliau).

Čia labai nekokybiška telefono nuotrauka, bet bandau pavaizduoti, kaip atrodo šaknys (realiai iki pat dugno praktiškai):

user posted image

Miškas biggrin.gif Palyginimui, kas matė, kaip atrodė pradžioje. Rytoj išretinsiu.

user posted image

Betalux

user posted image

Bajaja:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 09, 18:31)
Pagalvoju, kiek cia to balandzio beliko, sodinsiu jauciu plencus, o ne daigus i siltnami...

Pas mane panasi situacija kaip pas tave atrodo, kaip ikalti jie tuose vazoncikuose, tik nedaug paaugo (kovo pradzios sejos) Bet iskeliau is dezutes saknu pasiziureti, ogi jie ten jau gerokai isismagine raizgosi (persvieciamos alus stiklines). Tai gal ir pas tave taip pat, o dar i 2 lt vazonus berods sodinai. Tai gal dirba apacios ne virsunes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 09 balandžio 2014 - 20:44

QUOTE(Para @ 2014 04 09, 21:43)
Tai gal dirba apacios ne virsunes  lotuliukas.gif

manyčiau, neblogai - daigai tvirčiau jaus žemę po kojomis, šiltnamy drąsiau kibs į žydėjimą ir vaisių gamybą smile.gif .

Maniškiams patiko trobos pašildymas (vis geriau nei +4) ir šviesos papildymas - matyti akivaizdus atsigavimas.
Gal kuri naudojate biohumuso tirpalą (gal ir ne toks pavadinimas), ermitaže apie 13 lt gal 150 ml su pipete toks. Neišmanau, kuom paskatinti daigelių augimą, nes praktiškai trims savaitėms jie buvo susispendavę, atsilikėliai skant.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 04 09, 20:20)
Marmeladai, bandžiau įsivaizduoti, kaip atrodo parišimas prie dantų krapštuko. Tai man čia iš serijos kaip pakinkyti blusą  blink.gif

Miškas biggrin.gif Palyginimui, kas matė, kaip atrodė pradžioje. Rytoj išretinsiu.

nu ką aš žinau, su dvigubu siuvimo siūlu pažaidi vakarą kitą ir viskas blush2.gif nei čia sudėtinga nei grasu

jooo, skirtumas akivaizdus thumbup.gif
nu bet sakykit ką norit- šiluma gerai , ir šviesa, visai kitas augimas nei šaltyje.
Atsakyti
siandien buvoatejus drauge, tai sake ohoho kokie pas mane dideli ir grazus pomidorai smile.gif Sejom tom paciom dienom. Tiesa, as jos pomidorciku tai nemaciau biggrin.gif Atidaviau, ka buvau jai pasejusi ( vakar net ispikiavau, nebesulaukusi, kol ateis smile.gif ) ir dar kelis is idomesniu serijos .
Na ir is balkono parsigabenau visus likucius dabar. Ramiau miegosiu, kai visi kambaryje bus . Praeita nakti didzkiai balkone nakvojo
Atsakyti
Kai persodinsiu galima apipilti žemėm pirmuosius du lapus?
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 04 10, 08:11)
Kai persodinsiu galima apipilti žemėm pirmuosius du lapus?

Jau buvo rašyta prieš tai smile.gif Paskaitykite atgal kelis puslapius ir viską rasite mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ką randu, tai kad reikia užpilti iki pirmų lapų. Bet ten nebuvo specialiai diskutuota tuo klausimu. Nors reikia daryt išvadas, kad lapų užpilt negalima.. aišku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 10 balandžio 2014 - 07:51
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 04 10, 07:50)
Nu ką randu, tai kad reikia užpilti iki pirmų lapų. Bet ten nebuvo specialiai diskutuota tuo klausimu. Nors reikia daryt išvadas, kad lapų užpilt negalima.. aišku...

Jeigu jau labai patyse,pirmuosius,aisku jie skilcialapiai,galima nuskint ir giliau uzpilti.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 04 10, 08:50)

Persodinant kišat iki skilčialapių palikdama dar vietos dapilt žemių.

Sodinant į šiltnamį, jei išstypę daigai, drąsiai galima ir iki pirmų tikrų lapų kišti.
Atsakyti
Gausiu ir aš saviškius dar kartą persodinti į didesnes talpas, nes jau griuvinėjimas prasisėjo, kai namuose pasėdėjo pora parų... Šitie orai nužudys ir mane, ir mano pomidorų daigus man rodos. doh.gif
Atsakyti