QUOTE(zydinti_gele @ 2014 04 09, 15:43)
Sveikos, norėjau paklaust, ar jau įmanoma nešti pomidorus ir sodint šiltnamyje? Rodosi jiems dar gana šalta, bet ant palangės jau visai peraugo ir pradėjo griūt. Sako negerai jeigu dar ir žydėt puodeliuose pradėtų. Sėti vasario pabaigoj, persodinti vieną kartą.
parodykit kaip jie atrodo, nu niekaip nesuprantu, jau pradejo griuti? Mano anksciausiai seti kovo 6(kiti kovo 11) , tai dar toli grazu iki griuvimo

Sakau, kad neauga jie pas mane symet, bet pasiziuriu ir pas kitas panasus daigai dydziu.
Pernai sejau vasario 28, tai tokiu laiku irgi padorus daigai buvo, jau su pagaliais ramsciau kai kuriuos, symet stabdziai kazkokie jie pas mane...Savaite veliau seti, bet per tas 7 dienas tikrai tiek nepaaugs

. I siltnami sodinau balandzio 25, likusius iki geguzes 8 visus patubdziau i nuolatine vieta, bet buvo tarp ju ir kovo 20 seti, sie taip pat normalai atrode, tik zemesni. Pagalvoju, kiek cia to balandzio beliko, sodinsiu jauciu plencus, o ne daigus i siltnami...
Del sodinimo, ka tik kalbeta buvo, turi buti dirva normaliai isilus, pamatuokit kiek laipsniu rodo, galima ikasti paprasta termometra ir matysit, cia jau kazkuri uzkasinejo, tai per salta zeme dar