kokie vaizdai

Norėjau paklausti, ką darysit šią naktį su pomidoriukais paliksit šiltnamyje ar nešitės namo, kalba eina apie plėvelinį šiltnamį, kažkaip tingisi nešti namo, bet ir gaila sušaldyt, nors šią naktį dar minuso nežada

QUOTE(Joliii @ 2014 04 09, 15:40)
Norėjau paklausti, ką darysit šią naktį su pomidoriukais paliksit šiltnamyje ar nešitės namo, kalba eina apie plėvelinį šiltnamį, kažkaip tingisi nešti namo, bet ir gaila sušaldyt, nors šią naktį dar minuso nežada

Aš paliksiu po agro dviem sluoksniais.
Sveikos, norėjau paklaust, ar jau įmanoma nešti pomidorus ir sodint šiltnamyje? Rodosi jiems dar gana šalta, bet ant palangės jau visai peraugo ir pradėjo griūt. Sako negerai jeigu dar ir žydėt puodeliuose pradėtų. Sėti vasario pabaigoj, persodinti vieną kartą.
Jeigu sildomas siltnamis tai galima.
QUOTE(Venta9 @ 2014 04 09, 15:49)
Jeigu sildomas siltnamis tai galima.
Nešildomas. Reiškia dar negalima? Tada ką daryt? Bandyt persodint į didesnius puodelius? Dar girdėjau apie kažkokį būdą pašildyt naktį kaip žvakių deginimas? Įdomu kiek ten tų žvakių reikia ant kokio ploto ir kada jos efektyvios. Vieną naktį ten lyg ir minusą praneša.
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 04 09, 15:53)
Nešildomas. Reiškia dar negalima? Tada ką daryt? Bandyt persodint į didesnius puodelius? Dar girdėjau apie kažkokį būdą pašildyt naktį kaip žvakių deginimas? Įdomu kiek ten tų žvakių reikia ant kokio ploto ir kada jos efektyvios. Vieną naktį ten lyg ir minusą praneša.
žvakės šiltnamio tikrai neprišildys, nebent nedidukas minusas būtų.
Galima šiltnamy daigus agroplėvele kloti. Bet pernai mano didžiuliai daigai sušalo nebegaivinamai po penkiais agro sluoksniais, kai dėjo -6. Tai va ir žinok, kaip ten toliau orai elgsis..
QUOTE(saintlina @ 2014 04 09, 16:05)
žvakės šiltnamio tikrai neprišildys, nebent nedidukas minusas būtų.
Galima šiltnamy daigus agroplėvele kloti. Bet pernai mano didžiuliai daigai sušalo nebegaivinamai po penkiais agro sluoksniais, kai dėjo -6. Tai va ir žinok, kaip ten toliau orai elgsis..
Tai uždengt juos agroplėvele jokia ne problema. Nu bet jo... jeigu -6, tai jau niekas neišgelbės, reikės laužą sukurt arba radiotorių nešt, kad padėtų

QUOTE(zydinti_gele @ 2014 04 09, 16:09)
O prie kokio minuso dar agroplėvelė padeda? -2 dar atlaiko? Nelabai?
aš mažiausiai trim sluoksniai kloju, tai atlaiko ir -4.Tik labai jau sandariai reik užkloti, ir dar kad agro pačių pomidorų neliestų. Bet sodinti kol kas nerizikuoju, bijau. O šiaip maniškiai visi šiltnamy suštabeliuoti gyvena, nakvoja po agro. Bet jei jau praneš bent -2, varys visi namo. Pas mus prie pranešamų laipsnių visad reik užmest daugiau

QUOTE(xxkamane @ 2014 04 09, 13:43)
Atleiskite tai nieko nepasako, nezinia kaip jie pas jus augo ir kokio dydzio saindiena, jei nera pazasteliu "plensu" speju nedideli. 

Tai kad ši veislė, kažkokie dideli pamatavau 40-45cm, kiti sėti tą pačią dieną atrodo visiškai kitaip.

jų lapų susisukimas, tokių dar neteko matyti

o čia kitos veislės (Bujan Ir Xali Gali) sėti tą pačią dieną 02 21 atrodo visiškai kitaip:

QUOTE(nijole0619 @ 2014 04 09, 16:17)
man rodos, jiems maisto trūksta, vazonai tokiems dideliems jau mažoki. Greičiausiai dėl to ir lapai sukasi.