Eisiu ir as agroplevele nudangstysiu, paziuresiu kaip sekesi isgyvent

Pas mane -7 buvo.Kaip visada laukuose šalnos ruožas didesnis praeina. Draugeliai namie nakvojo
Bet per velykas jau liks nakčiai nedengti.Praneša +9, tikiuos gamta šposų neiškrės

Nu man pasirode viskas gerai, nors nezinau kaip atrodo nusales pomidoras

QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 17, 07:43)
As irgi misliju, reikes man po svenciu pomidorus jau sodinti su viskam, bet kai kurie dar tokie mazuliukai, kaip manot, ar jiems zemej, pastovioj vietoj geriau, ar indeliuose

man atrodo, kad pasodintiems į vietą bus geriau

Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2014 04 17, 08:17)
tai jau atskirtum, jei tokių būtų

Pernakvojo ir maniskiai gerai siltnamyje
planuoju sunesti i siltnami nakvoti jau ir paprikas visas, nes keletas ju kolegiu siltnamyje tupi dezese, tai visai gerai ten jos atrodo.

QUOTE(AnTara @ 2014 04 17, 08:25)
O po valerijono tinkūros nebijot kad katinai sulėks??
Jiems gi valerijonas dieviškas išradimas
Ne į temą biški
Vaikystėj valerijono papylėm piktai kaimynei prie durų lauko, neįsivaizduojat kas ten darėsi 

Ne į temą biški

ir bus teip

saulyte tvieskia i balkona, tai lepinasi pomidoreliai saules voniomis
QUOTE(Lusasita @ 2014 04 17, 09:42)
kačiukai žydi

Tikrai apsimoka valerijonu medžius purkšti - garantuotai nesušals, kailiais pasidengę

Aha, panašiai bus
Bet mano abrikosas mažas dar, taiu kaži kaip ten būtų
Netilptų visi norintys

Papildyta:
O grįžtant prie temos, dabar aktualiausia man dilema
Susiskaičiavau daigus, pasiskaičiavau šiltnamio plotą ir nifiga sibe netelpa visi
Va kaip išsirinkti ką sodinti o ko ne
O sakykit, jei aukštaūgis man pradės remtis į "lubas" jau, galiu kirpt viršūnę? Duos derliaus? Nes jei pomikas auga iki kokių 1,8 o pas mane tik koks 1,5

Papildyta:

O sakykit, jei aukštaūgis man pradės remtis į "lubas" jau, galiu kirpt viršūnę? Duos derliaus? Nes jei pomikas auga iki kokių 1,8 o pas mane tik koks 1,5

Man naktis praėjo irgi lyg ir be nusotolių. Nebent lauke ridikėliai ir špinatai pašąlę, nes nedangsčiau, nebeliko agro jiems. O šiltnamyje kas po agro nakvojo tai atrodo nenušąlę. Nors prie šiltnamio ant vandens ledas dar iki šiol stovi

QUOTE(AnTara @ 2014 04 17, 11:00)

spekit ar pas mane kitaip.

pas mane 100 pudov buvo sodinti pakrastyje siltnamio, o uzaugo virs 2 metru tikrai, tai augo augo, augo, o paskui lenkesi zemyn ir toliau augo augo augo . Virsunes visiems gal tik rugsejo pradzioj nukirpau
QUOTE(AnTara @ 2014 04 17, 10:00)

Pas mane nelabai pertekliaus bus, gal tik keli daigeliai, tai rinksiuos sodindama pacius graziausius tos pacios veisles, kitus paliksiu ant Z...., maz kas nors atsitiks, tai turesiu, kuom pakeisti, po keliu sav., jei viskas bu gerai su isrinktaisiais, perteklinius atiduosiu. Kuriu turiu po viena, tuos tai jau kisiu zemen tokius, kokie yra, jei kartais neprigytu, ar neaugtu, rausiu ir keisiu i perteklinius, aisku tokiu atveju liksiu be kazkurios noretos veisles, bet ai, kitais metais bandysiu

O del aukstaugiu, pas mane pernai visi buvo aukstesni nei 1.5, kiti ir virs 2 m. buvo, auksciausia vieta per viduri, sonuose zenkliai maziau, nekirpau as virsuniu, lenkesi sakos ir tiek, nukirpau tik rugpjuti. Lapai apsikarpo, viskas ten gerai buvo, tik tuos vadinamus aukstaugius stengiausi sodinti per centra, arba jei prie krasto, tai arciau vidurio, pacius "zemiausius" palikau prie sienos. Barste kai kurie pomidorai ziedus, tai tuos, kuriuos auginau dviem stiebais, dar nukirpau, del poros pomidoru nebesiterliojau, tai vasaros antroj pusej ir praeiti normaliai praeidavau, ir prieiti be problemos galejau.
QUOTE(AnTara @ 2014 04 17, 10:00)

aš formuoju arkas arba leidžiu žemyn