Aš turiu tokių veislių kur gyvenime neauginau schmoll.gif Čia paskaičius jų ūgis svyruoja nuo 1,5-2m., tai ir nežinau kaip čia daryt. Parašau dėl kurių man neramu, būkit geros, patarkit kuriuos per vidurį sodinti smile.gif
Ananas, Medovij Spas, Penis, Kivi, Green Zebra, Armonika, Stiopa, Faworyt, Read Pear ax.gif
AnTara,
Penius tai visąlaik į šiltnamio galą nukišu, kad kitiems saulės neužstotų, nes jie auga kaip išprotėję. Apie kitus negaliu pasakyti, o Faworyt tai pas mane žmogaus ūgio nepasiekė.
Zikai, trimis Peniais džiaugiuosi ir tave geru žodžiu miniu
[COLOR=yellow]
Ananas, Medovij Spas, Penis, Kivi, Green Zebra, Armonika, Stiopa, Faworyt, Read Pear ax.gif
AnTara,
Penius tai visąlaik į šiltnamio galą nukišu, kad kitiems saulės neužstotų, nes jie auga kaip išprotėję. Apie kitus negaliu pasakyti, o Faworyt tai pas mane žmogaus ūgio nepasiekė.
Zikai, trimis Peniais džiaugiuosi ir tave geru žodžiu miniu

QUOTE(Alekto @ 2014 04 17, 16:28)
O kokiose talpose susodinti?
susodinti i 0,5l bokalus.istraukiau viena "kritusi",tai saknu yra(tik labai jau mazoka,lyginant su kitu augintoju ikeltom nuotraukom).o virsus atrodo,kaip isdziuves

nu va siltnamis uzpildytas, liko 4 vietos laisvos ir 6 pomidorai, kuriuos reiktu i tas vietas pasodint

QUOTE(AusraR @ 2014 04 17, 18:26)
aisku, as ji biskiuka buvau per mazai palaiscius, tai lapeliai suglebo, bet paliejau, lapeliai sustangrejo, bet taip ir liko nusileide zemyn...
atsigaus.
Aš savo visą ūkį išvežu į kurortą. Visą mašiną prikroviau, aštuonis kartus iš/į penktą aukštą belakiodama su dėžėm kaimynams atrakciją padariau, naujų nematytų draugių įsigijau, kurios sulėkė rassodos paveizėt

Su ateinančiom šventėm visas

QUOTE(AusraR @ 2014 04 17, 19:05)
eee, o tai ka, jau reik sodint i nesildomus ir nepriziurimus (nuotolinius) siltnamius? Man kazkaip vis dar atrodo kad va va ka tik dar paskutinius pomidorus suvalgiau nuo pernai
man pernai grazuoliai betaliuksai nusalo, tai siemt neskubesiu gal dar. Gi nenubegsiu paskui uzdangstyt uz 75 km

man pernai grazuoliai betaliuksai nusalo, tai siemt neskubesiu gal dar. Gi nenubegsiu paskui uzdangstyt uz 75 km

yra lengvai priplaukusių, nekreipkit dėmesio

QUOTE(AusraR @ 2014 04 17, 19:05)
eee, o tai ka, jau reik sodint i nesildomus ir nepriziurimus (nuotolinius) siltnamius?
ne ne, nebūtina. Tiesiog mano augalai jau tokie, kad vėliau jau bus per daug sudėtinga pervežt. Be to, mano šiltnamiai prižiūrimi

Dengsit šiandien agroplėvele savo augintinius? Aš galvoju, gal nedengt... Bet vietomis šalnas pranešė. Ar geriau parsinešti, kad ramu būtų.
QUOTE(ptashka @ 2014 04 17, 19:32)
Dengsit šiandien agroplėvele savo augintinius? Aš galvoju, gal nedengt... Bet vietomis šalnas pranešė. Ar geriau parsinešti, kad ramu būtų.
As uzdengiau, visada dengiu nuo pacio pirmo isnesimo, nors sianakt pas mus salnu nerodo, bet del viso pikto. Tik maziau sluoksniu agro uzklojau, zvakiu nedegiau ir peciuko nejungiau

QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 17, 19:51)
As uzdengiau, visada dengiu nuo pacio pirmo isnesimo, nors sianakt pas mus salnu nerodo, bet del viso pikto. Tik maziau sluoksniu agro uzklojau, zvakiu nedegiau ir peciuko nejungiau
siuo metu siltnmay +10

Hm. Tai gal paprašyt vyro, kad parneštų. Apmūturoti jam nelabai pavyks