Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

Drėgmės tai kaip ir užtenka,bet lapeliai nuvytę,vietom kaip kad būtų vandens gavę pabalę,bet tikrai negalejo gauti vandens,nes užtempiau agro ant stogo,kad apsaugot nuo lašelių.Sėdžiu darbe ir vėl nervuojuosi,vyras sakė,nebeleis daugiau augint ir nervines lasteles naikint.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2014 04 17, 12:32)
Drėgmės tai kaip ir užtenka,bet lapeliai nuvytę,vietom kaip kad būtų vandens gavę pabalę,bet tikrai negalejo gauti vandens,nes užtempiau agro ant stogo,kad apsaugot nuo lašelių.Sėdžiu darbe ir vėl nervuojuosi,vyras sakė,nebeleis daugiau augint ir nervines lasteles naikint.

ar pirmą kartą išnešėt į šiltnamį, ar jau buvo grūdinti? jei visą laiką namie sėdėjo, tai galėjo per didelis stresas iš karto būt daug saulės ir aukšta temperatūra g.gif
Atsakyti
O Red Cherry lauke ar šiltnamyje reikia sodint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 17, 13:42)
O Red Cherry lauke ar šiltnamyje reikia sodint?  g.gif

Šiltnaminis šitas. Ir aukštas.
Atsakyti
Pas mane irgi penių daigai labai laibi, persodindama bojojau, kad tik nenulūžtų. Dabar jau kažkiek atsigavo, kai susodinau atskirai į nupjautus 5 l bambalius.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 04 17, 12:07)
Sodink normaliai,  giliai nekišk - tikrai neišstyps, nes šiltnamyje gaus saulės pakankamai  4u.gif   Aš visada taip sodinu - auga  4u.gif

Ok, tik tokiu atveju pirma keke bus auksciau, as taip suprantu, nes kai ikisi pirmuosius lapus uzkasus, keke vos ne ant zemes pirmoji buna, nu ka, vietoj 2m, turesiu dar didesni medi biggrin.gif

Pasiziurejau ir as is smalsumo, kaip penis atrodo, nu tikrai, vienas is laibiausiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 17 balandžio 2014 - 14:10
QUOTE(Paladė @ 2014 04 17, 13:41)
ar pirmą kartą išnešėt į šiltnamį, ar jau buvo grūdinti? jei visą laiką namie sėdėjo, tai galėjo per didelis stresas iš karto būt daug saulės ir aukšta temperatūra g.gif

Tas ir keisčiausia,kad kelias dienas jau nešiojau.Neišeina man su pomidorų sėjimu nors tu ką.Kai jau šiltnamyje susisodinu pirktus daigus,viskas ok.Ir derliumi džiaugiamės,ir nesuserga labai anksti tfu tfu.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2014 04 17, 15:20)
Tas ir keisčiausia,kad kelias dienas jau nešiojau.Neišeina man su pomidorų sėjimu nors tu ką.Kai jau šiltnamyje susisodinu pirktus daigus,viskas ok.Ir derliumi džiaugiamės,ir nesuserga labai anksti tfu tfu.

Nieko, priprasit labiau saugoti po tokios pamokos smile.gif kai apšaldžiau sykį, tai dabar pasižiūriu į prognozes ir dėl viso pikto atimu dar kelis laipsnius ir galvoju, ką daryti: išnešti ar uždengti g.gif nors geriausia prognozė tokia: temstant išeini į kiemą, pavaikštai pirmyn atgal, jei jaučias šaltis, tai už daigų ir į trobą smile.gif tiksliau už visus šulijus.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2014 04 17, 15:20)
Neišeina man su pomidorų sėjimu nors tu ką.Kai jau šiltnamyje susisodinu pirktus daigus,viskas ok.Ir derliumi džiaugiamės,ir nesuserga labai anksti tfu tfu.

pas mane tas pats cry.gif yra pasetu ir vasario pabaigoj,ir kovo pradzioj.siuo metu visi atrodo vienodi.isleido po porele tikru lapeliu ir sedi sau,kaip manekenai.jau ir lempas deginau,ir el.radiatoriu kurianau.ir saules voniom liapinosi.a jau gyv.vieta jau trecia karta pakeite.o dabar ziuriu,kad "krenta" po viena.neperlaistyti tai tikrai.nu niekaip nesuprantu,ko jiems dar truksta iki pilnos laimes g.gif i siltnami noriu isvezti,bet bijau,kad palikus be prieziuros visai nieko nerasiu.jauciu vel reikes pirktis,bet kol kas forumiete nesiskelbia,kad turi atliekamu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 17, 15:08)
Ok, tik tokiu atveju pirma keke bus auksciau, as taip suprantu, nes kai ikisi pirmuosius lapus uzkasus, keke vos ne ant zemes pirmoji buna,:

Nesiskirs tas pirmos kekės aukštis nei kiek, nes jie nestyps, augs stiprūs iškart 4u.gif
Atsakyti
siemet peniu neauginu ( broliene klause " O KODEL??? " lotuliukas.gif ), uztat turiu Italjanskije spagetti , Vakar prsodinejau, tai irgi toks leipuolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2014 04 17, 15:49)
pas mane tas pats cry.gif yra pasetu ir vasario pabaigoj,ir kovo pradzioj.siuo metu visi atrodo vienodi.isleido po porele tikru lapeliu ir sedi sau,kaip manekenai.jau ir lempas deginau,ir el.radiatoriu kurianau.ir saules voniom liapinosi.a jau gyv.vieta jau trecia karta pakeite.o dabar ziuriu,kad "krenta" po viena.neperlaistyti tai tikrai.nu niekaip nesuprantu,ko jiems dar truksta iki pilnos laimes g.gif i siltnami noriu isvezti,bet bijau,kad palikus be prieziuros visai nieko nerasiu.jauciu vel reikes pirktis,bet kol kas forumiete nesiskelbia,kad turi atliekamu unsure.gif

O kokiose talpose susodinti?
Atsakyti