Cattier kremas kojoms nepatiko visų pirma kvapas, kažkodėl visi Cattier rankų, kojų ir kūno kremai turėjo tokį kvapą Nepatogi tūtelė, kadangi kremas labai skystas, laikant jį stačią tik atsukus nemažai išbėgdavo. O ir maitinimo, drėkinimo man trūko, ypač vasarą Nera normalios foto internete
Cattier kremas kojoms nepatiko visų pirma kvapas, kažkodėl visi Cattier rankų, kojų ir kūno kremai turėjo tokį kvapą Nepatogi tūtelė, kadangi kremas labai skystas, laikant jį stačią tik atsukus nemažai išbėgdavo. O ir maitinimo, drėkinimo man trūko, ypač vasarą Nera normalios foto internete
L'Oréal Revitalift Smoothing tonikas - veidui nenaudojau, tik kaklui, nepatiko, nes labai lipnus.
Natura Siberica atstatomasis kūno kremas šveitiklis - maloni kreminė konsistencija su aviečių kauliukų dalelėmis, skaniai kvepia. Švelnus, šveičiamųjų dalelių nedaug, todėl man labai greitai susinaudojo. Šiaip geras, bet daugiau jo nepirkčiau.
Makadamia purškiamas aliejukas plaukams. patiko, plaukai švelnesni ir mažiau pasišiaušę buvo, labai lengva padauginti, todėl purškiau ant delnų ir jais sutepdavau ant plaukų, užteko vieno paspaudimo. kvapas kartosiu