Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Banka Agafji stangrinantis ir terminis šveitikliai kūnui - man patinka efektas, natūralūs ingredientai sudėtyje, kvapai, maža kaina ir nedidelė patogi pakuotė. Šveitikliai švelnūs, džiaugiuosi juos atradusi, nes mano oda plona ir jautri, o toms kūno vietoms, kur reikia stipresnio šveitimo, papildomai naudoju TBS pirštines.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 09 rugpjūčio 2014 - 06:38
kimberly sayer 'ultra light facial moisturizer spf 30' - labai labai patiko thumbup.gif Sudetis gera, kiekis didelis, o kaina nera tokia didele lyginant koks skalsus jis yra - naudojau nuo kovo menesio, bet dar ir vyras kartais ji panaudodavo, o ir vienu metu be naktinio kremo buvau, tai ji ir vakarais tepliojausi, tai jei tik ryte naudot, tai butu dar kokiam menesiui uzteke. Mano oda sausa link normalios, o jis siaip misriai/riebiai skirtas, bet man uzteko drekinimo (esu turejus megineli, tai ne aklai pirkau). Kolkas nekartosiu, nes vesesniam sezonui noriu kazko riebesnio, bet kita pavasari manau vel grisiu prie sio.
user posted image

zuzu luxe makiazo valymo serveteles - labai geros, turbut labiausiai patike is visu turetu. O ir sudetis be priekaistu (100% organiska).
user posted image

veria id 'undo what's done' kondicionierius - atrodo greitokai baigesi (bet jo pakuote tik 125ml), bet siaip priekaistu neturiu. Kaip ir visus kondicionierius tepiau galams.
user posted image

weleda 'millet' sampuno miniukas - visai nepatiko schmoll.gif Jau antra Weleda sampunas, kuri bandau, bet nei vienas nepatiko. Putoja mazokai, bet tas netrukdo. Uztai visiskai neturi slydimo, t.y. kur uzdedi ant plauku, ten ir stovi, neina ismozot po visa galva. Ir isplaunant is plauku atrodo, kad neissiplauna, o lieka plaukuose, nors bile kiek vandens praleidziu doh.gif Na ir galutinis rezultatas nebuna grazus - plaukai svarus, neriebaluoti, bet nera purumo, sukrite labai lieka.
user posted image
Atsakyti
Loccitane kūno šveitiklis:

user posted image

Neblogas, pakankamai aštrus kūnui. Tik po jo kūno kremo kaip ir reikia, nepamaitina pats iš savęs pakankamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Quietly: 10 rugpjūčio 2014 - 18:05
Latte plaukų kaukė
user posted image
Pirkau užėjus SM bizui biggrin.gif Pavargau naudoti, nes jos litras. Šiaip kvapas malonus, iš pradžių labai patiko, po to nusibodo. Plaukai po plovimo minkšti, švelnūs. Norėčiau tik, kad labiau suglotnintų ax.gif Nekartotina, nes nenormalus kiekis. cool.gif
Atsakyti
Lancome paakių kremas, normaliai naudojosi, kaip ir neblogas buvo, bet į pačią pabaigą taip pradėjo alergizuot, kad nenormaliai... Nekartotinas ir kainos nevertas
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Bioderma Sebium prausiklį ax.gif Patiko, 500 ml naudojau beveik pusantrų metų bigsmile.gif Gerai prausė makiažą, nesausino veido odos thumbup.gif Kolkas dar turiu Noreva exfoliac prausimosi putas, bet ateityje manau kartosiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Banka Agafji degutinė valanti kaukė veidui, sunaudojau jau antrą iš eilės ir INTRA dušo želė, labai maloniai kvepia smilkalais, kada nors tikrai pirksiu vėl, vien dėl kvapo smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 11 rugpjūčio 2014 - 11:39
J.Frieda Luxurious Volume kondicionierius - visos Frieda priemonės mano plaukams tinka ir patinka. Pastebėjau, kad kuo Frieda kondicionierius ilgiau laikai, tuo po to plaukai gražiau atrodo. Jie lengvai išsišukuoja, paklusnūs ir didžiausiais privalumas, dėl ko patinka Frieda priemonės- plaukai labai gražiai blizga smile.gif

user posted image
Atsakyti
L'occitane Kūno pienelis “Fleur d'Or & Acacia“ patiko wub.gif Labai skaniai kvepėjo, gerai ir lengvai gėrėsi bei drėkino kūno odą, tik turėjau mažutį kiekį tai greit sutepiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Clarins Daily Energizer prausiklis, 30 ml.
Patiko, labai skalsus, švelnus, gerai prausė. Tikrai kartotinas.

user posted image
Atsakyti
Bioderma Node S kondicionierius plaukams: nieko stebuklingo, nebuvo vau efekto, bet ir nebuvo labai blogas, nekartosiu:

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Nail selection mėlynas nagų lakas

Kažkada gautas su grožio dėžute. Internete tokių nerandu. Nelabai patiko, nes dažnai dengėsi dryžiais. Nors spalva buvo graži, vaiski mėlyna. ax.gif
Atsakyti