kimberly sayer 'ultra light facial moisturizer spf 30' - labai labai patiko

Sudetis gera, kiekis didelis, o kaina nera tokia didele lyginant koks skalsus jis yra - naudojau nuo kovo menesio, bet dar ir vyras kartais ji panaudodavo, o ir vienu metu be naktinio kremo buvau, tai ji ir vakarais tepliojausi, tai jei tik ryte naudot, tai butu dar kokiam menesiui uzteke. Mano oda sausa link normalios, o jis siaip misriai/riebiai skirtas, bet man uzteko drekinimo (esu turejus megineli, tai ne aklai pirkau). Kolkas nekartosiu, nes vesesniam sezonui noriu kazko riebesnio, bet kita pavasari manau vel grisiu prie sio.
zuzu luxe makiazo valymo serveteles - labai geros, turbut labiausiai patike is visu turetu. O ir sudetis be priekaistu (100% organiska).
veria id 'undo what's done' kondicionierius - atrodo greitokai baigesi (bet jo pakuote tik 125ml), bet siaip priekaistu neturiu. Kaip ir visus kondicionierius tepiau galams.
weleda 'millet' sampuno miniukas - visai nepatiko

Jau antra Weleda sampunas, kuri bandau, bet nei vienas nepatiko. Putoja mazokai, bet tas netrukdo. Uztai visiskai neturi slydimo, t.y. kur uzdedi ant plauku, ten ir stovi, neina ismozot po visa galva. Ir isplaunant is plauku atrodo, kad neissiplauna, o lieka plaukuose, nors bile kiek vandens praleidziu

Na ir galutinis rezultatas nebuna grazus - plaukai svarus, neriebaluoti, bet nera purumo, sukrite labai lieka.