Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Banka Agafji atstatantis šveitiklis kūnui - patinka šių šveitiklių patogios ir nedidelės pakuotės, nes sunaudoju greičiau, nei jie spėtų pabosti. Malonūs kvapai, šis kvepia šviežia žole. Švelnus, bet man tai patinka, oda būna minkšta ir švelni.

user posted image
Atsakyti
user posted image
NEOBIO Vitality Duschgel.

Be minusu. Kvepejo skaniai. Buteliuko uzteko tikrai ilgam nes naudoju viena.
Pirksiu dar.
user posted image
Kokoso aliejus. Ir kunui ir plaukams. 10 balu. Kvepia skaniai.
Toks pat i vieta.
Atsakyti
Lush Dirty skutimosi kremas
user posted image
Skirtas vyrams, barzdai, bet MB netiko, tai sunaudojau aš depiliacijai. Visai nieko, bet kemša peiliuką. Patiko, kad oda po to būna lyg pamaitinta. Šiaip nekartotinas, nes su putom lengviau.
Nature republic alijošiaus gelis
user posted image
Parsisiunčiau iš korėjos ar kinijos. Labai patiko naudoti po saulės ir jūros. Pats gelis lengvas, greitai įsigeria, šiek tiek vėsina, drėkina. Kvapas malonus. Gal ir kartosiu kada ax.gif Rašo, kad dag kam jį tinka naudoti. Naudojau tik kūnui ir plaukams, tai plaukams netiko ax.gif
Margarita rankų kremas su spanguolėm
user posted image
Patiko. Lengvas, skaniai kvepia, gerai įsigeria. Vasarai pats tas, drėkinimo užteko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2014 07 13, 08:09)
Sunaudotas antras iš eilės Martina Gebhardt Aloe Vera kremas. Labai, labai man patiko  bigsmile.gif Puikiai padrėkina, nuramina mano jautrią odą. Yra labai riebus, bet tepu labai mažai, tad puikiai susigeria. Dabar užsisakiau tokį pat tik losijoną (lengvesnę versiją), žiūrėsim kaip ši smile.gif
http://www.violey.co...32061010090.jpg

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mano pats megstamiausias paakiu kremas, jau nezinau, kiek pakuociu sunaudojau doh.gif
Atsakyti
earth science plauku kauke - n-toji jau. Naudojam su vyru kaip kondicionieriu.
user posted image

alba botanica 'acnedote' veido ir kuno sveitiklis - naudojau ir tam ir tam. Man patiko, kad truputi saldanti efekta turi, smulkus, pakankamai astrus.
user posted image

Acure makiazo valymo serveteles - geros, nusiskundimu neturiu, nors yra ir geresniu. Sios kiek i sausesne puse, tai man tik daugiau dregnumo noretusi.
user posted image

the all natural face 'orange blossom' mist'as veidui - nieko ispudingo, supurskiau ir tiek. Bet toki dalyka isvis sunku vertint....
user posted image

aloe life 'skin gel' alijosiaus gelis - tepiau kojas po depiliacijos ar siaip vietoj kremu/losjonu. Nei geras, nei blogas daiktas, tik siek tiek lipnuma palikdavo, tai naudotas tik namuose...
user posted image
Atsakyti
Banka Agafji liekninantis druskos šveitiklis - tirštas, vientisa tekstūra, nereikia kas kartą prieš naudojimą išmaišyti, šveičia stipriai ir gerai, nes druska nesmulki, oda minkšta, švelni, lygi. Naudojau tik šlaunims, nes visam kūnui man per aštrus.

user posted image
Atsakyti
Max Factor false lash effect tusas - kai patirstejo labai patiko,padarydavo tankias ir ilgas blakstienas,netrupejo,gerai valesi.
user posted image

Ecodenta dantu pasta su spanguolemis - pries tai subaigiau su zolelemis tai anos skonis labiau patiko,bet valo abi panasiai,nestiprios,kartociau su zolelemis.
user posted image
Atsakyti
user posted image

Jei buciau mokejusi pilna kaina, sakyciau labai ne koks. Bet kai is SM isparduotuves simboline kaina, tai sakau siaip sau biggrin.gif isplauna svariai, odos nedirgina, bet mano kas diena plaunamiems plaukams per daug sausina. Toks pilkas eilinis sampunas.

user posted image

Visai smagus, neblogai drekinantis fluidas. Mano oda misri, tai tokiais orais pats tas. Tik itakos spuogeliams, blizgesiui jokios nepastebejau. Itin problematiskai odai manau netiktu.

user posted image

Patiko, kartosiu. Kas diena naudot man nelabai, tokiu kaip apnasu susidaro galvoje, bet protarpiais, ypac kai galiukai nusauseja - idealus. Ir galiukai pamaitinti, ir plaukai nuo saknu lieka purus nesukrite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noir couture: 28 liepos 2014 - 11:32
garnier express 2in1 eye makeup remover ne itin patiko, nes man kažkaip sunkokai valydavo tušą, o jeigu dar du sluoksnius tepdavau, tai iš viso doh.gif Tik tiek, kad nedirgino akių, čia pliusas. Nekartosiu smile.gif
user posted image
wilkinson extra 3 vienkartiniai skustukai perkami nuolat, tik šį kartą bandysiu žalius biggrin.gif
user posted image

l'occitane cooling hand cream gel patiko, nes labai tinkamas vasarai - gaivus citrusinis kvapas, maloniai vėsina ir gerai susigeria, neblogai ir drėkina. Mažas pakuotes nuolat perku nešiojimuisi rankinėje ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 07 30, 13:08)
l'occitane cooling hand cream gel patiko, nes labai tinkamas vasarai - gaivus citrusinis kvapas, maloniai vėsina ir gerai susigeria, neblogai ir drėkina. Mažas pakuotes nuolat perku nešiojimuisi rankinėje  ax.gif

Aš taip pat ką tik pabaigiau šį gelį smile.gif Vėsina puikiai, susigeria labai greitai, bet man nedrėkina, labai patiko kvapas, apskritai, pasinešiau ant verbenos kvapo smile.gif
Atsakyti
J. R. Watkins 'pomegranate & acai' kuno svietiklis - labai patiko, o sis kvapas labiausiai is visu bandytu sios firmos kvapu thumbup.gif Po jo net kremo nebereikia, nes palieka oda padrekinta ir riebesne, bet neteplioja rubu, nebuna diskomforto ir pan. Aisku galima dusgeliu nusipraust ir nebebus jau to efekto.
user posted image

Colgate 'wisp' vienakartiniai dantu sepeteliai - puikus daiktas nesiotis rankinej thumbup.gif Ipratus buvau turet kelionini dantu sepeteli ir mini pasta, bet cia zymiai patogiau, nes viskas viename ir maziau vietos uzima. thumbup.gif
user posted image

Bath & Body Works dilde - kiek kokiu mandru dildziu bebutu pardavime ir kiek visokiu bebuciau isbandzius, bet man labiausiai patinka sitos pigutes. Labiausiai poveiki nagams jauciu kai naudoju zuvies taukus, o visokiu tepalu, dildziu ir tt magija netikiu, nes niekad nepasiteisino...
user posted image

Sally Hansen 'liquid gold' spalvos nagu lakas - lyg ir suplakiau buteliuka, o ir iskart visus nagus lakavau, t.y. be pertrauku ar pan, bet pirmi du nusilakavo kaip swatch'uose (grazi, sviesi auksine spalva), o toliau kazkokiu orandziniu atspalviu dazyt pradejo blink.gif Ir plakiau, ir kraciau, bet daugiau tos auksines nebesigavo.... Keliaus atgal i parduotuve sitas daiktas, nes daugiau nebenoriu eksperimentuot.
user posted image
Atsakyti
Bioderma šampūnas plaukams Node s. nebuvo vau efekto, šampūnas kaip šampūnas, yra geresnių, yra ir blogesnių, kol kas nekartosiu

user posted image
(nuotrauka skolinta)

Margarita intymios higienos prausiklis, kadangi nekeliu didelių reikalavimų šiai priemonei, tai kartotinas produktas: prausė gerai, skalsus, kvapas neįkyrus.

user posted image
(nuotrauka skolinta)
Atsakyti