Garnier 'white chocolate' spalvos plauku dazai - tobuliausia spalva man su jais gaunasi

John Masters Organics kuno pienelis - beliko 1-2 kartams, tai jau darosi gaila, nes man labai patinka jis. Naudoju antrakart ir butinai vel kazkada kartosiu. Labai lengvas, greit susigeria, bet man uztenka drekinimo. O jau kvapas

Planet Botanicals 'kalahari' kuno aliejus - kazkaip laaabai ilgai man jis naudojosi. Nesu didele megeja kuno alieju, bet pvz Evan Healy kuno aliejus man superinis, o sis nors irgi turi nerolio, kuri megstu, bet nelipo....

Planet Botanicals 'kigelia' veido prausiklis - nepatiko, toks labai elementarus ir dar neispudingo kvapo... Daviau vyrui sunaudot, bet su jo tempais irgi nelabai naudojosi, tai galiausiai subaigiau kaip kuno prausikli.
Madre Labs 'revitalizing day lotion' - toks labai elementarus, bet naudojau pagrinde vakarais kaklui arba retkarciais ir veidui. Problema, kad likus vos maziau nei pusei nebeissispaudzia - keliauja i siuksline

The All Natural Face 'sweet jasmine' veido prausiklis - labai so so, svelnus toks, paprastas, bet nesuzavejo. O ir jazminu neuzuodziau....

The All Natural Face 'dead sea salt & coconut milk' sveitiklis - is esmes patiko, bet man perstedavo oda (tiek veido, tiek kuno)

The All Natural Face 'lemongrass grapefruit' rutulinis dezodorantas - ismetu, nes sualergizavo pazastis iki zaideliu