Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Lavera mango sampunas - dar senojoj pakuotej naudojau, trecias buvo ir labai patiko. Tikrai vienas geriausiu sampunu thumbup.gif Dabar smalsu isbandyt atnaujinta jo versija.
user posted image

Garnier 'white chocolate' spalvos plauku dazai - tobuliausia spalva man su jais gaunasi thumbup.gif Jau net nebezinau kiek metu jie patys paciausi.
user posted image

John Masters Organics kuno pienelis - beliko 1-2 kartams, tai jau darosi gaila, nes man labai patinka jis. Naudoju antrakart ir butinai vel kazkada kartosiu. Labai lengvas, greit susigeria, bet man uztenka drekinimo. O jau kvapas wub.gif
user posted image

Planet Botanicals 'kalahari' kuno aliejus - kazkaip laaabai ilgai man jis naudojosi. Nesu didele megeja kuno alieju, bet pvz Evan Healy kuno aliejus man superinis, o sis nors irgi turi nerolio, kuri megstu, bet nelipo....
user posted image

Planet Botanicals 'kigelia' veido prausiklis - nepatiko, toks labai elementarus ir dar neispudingo kvapo... Daviau vyrui sunaudot, bet su jo tempais irgi nelabai naudojosi, tai galiausiai subaigiau kaip kuno prausikli.
user posted image

Madre Labs 'revitalizing day lotion' - toks labai elementarus, bet naudojau pagrinde vakarais kaklui arba retkarciais ir veidui. Problema, kad likus vos maziau nei pusei nebeissispaudzia - keliauja i siuksline doh.gif
user posted image

The All Natural Face 'sweet jasmine' veido prausiklis - labai so so, svelnus toks, paprastas, bet nesuzavejo. O ir jazminu neuzuodziau....
user posted image

The All Natural Face 'dead sea salt & coconut milk' sveitiklis - is esmes patiko, bet man perstedavo oda (tiek veido, tiek kuno) g.gif Toks jausmas, kad vietom lyg ant zaizdos druska pilciau...
user posted image

The All Natural Face 'lemongrass grapefruit' rutulinis dezodorantas - ismetu, nes sualergizavo pazastis iki zaideliu doh.gif Pirmakart kai sita problemele atsidaro, pamasciau, kad gal koks rubas nutryne ar pan, nes kaip tik dideli karsciai buvo, bet pirmakart taip gyvenime nutiko. Na susitvarke viskas ir dabar vel pasiemiau ji naudot ir vel tas pats - grynai kaip nudegintas odos pavirsius doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Banka Agafji gaivinanti kaukė veidui - patiko naudoti, ypač rytais, nes užsitepus maloniai vėsina, gaivina ir tonizuoja odą.

user posted image
Atsakyti
manhattan x-act eyeliner jau mažutis galiukas liko, tai metu lauk, nes seniai nebenaudoju. Patiko, kiek pamenu, nors seniau pastoviai pirkdavau manhattan išsukamus juodus pieštukus, tie labai patiko ax.gif
user posted image
Atsakyti
Metu lauk Essence XXL blizgį. Netinka man jo atspalvis. Šiaip blizgis kaip blizgis, nepastebiu skirtumo nuo brangių. Bet mieliau tepasi brangesni biggrin.gif Atspalvio pavadinimo neatsimenu, o užrašai nusitrynę
Atsakyti
user posted image
Jau nežinau kelintas, turiu nuolat biggrin.gif
Atsakyti
Nivea stress protect antiperspirantas
user posted image
Kvapas malonus, apsaugo gerai, bet tepa drabužius baltai. Nekartotinas ax.gif
Atsakyti
Sunaudojau:
Dr. organics duso gelis su granatais. Geras, skaniai, nors stiprokai kvepia, savo darba atlieka. Karts nuo karto nusiperku siu duso geliu, kai parduotuveje yra "perkant viena, kitas uz puse kainos"nuolaida.
user posted image
Pacifia ruby guava kuno sviestas, greiciau, sakyciau losjonas is tokio rinkinuko. Man patiko skaniai kvepejo, gerai drekino. Mielai kartosiu, tik gal kitokio kvapo.
user posted image
Lavera veido sveitikis. Nepatiko, skystokas, grudeliu galetu buti ir daugiau, sakyciau, kaip prausiklis su grudeliais, siek tiek sausino.
user posted image
John masters organics deep scalp follicle treatment & volumizer for thinning hair. Tiesa sakant, nepastebejau poveikio. Plaukai tuo metu buvo pradeje intensyviau slinkti. osiaip tai nuolatos kazka naudoju plaukams stiprinti.
user posted image
foto ne mano, is blogo. http://www.organicbe...ment-volumizer/
Melvita jauninanti, stangrinanti veido kauke.
user posted imageIsmetu likuti. Nepatiko, kazkokio poveikio napastebedavau, tik kad palikdavo riebala ant veido
Atsakyti
Garnier Neo pažastukas

user posted image

Sunaudojau gal kokius keturis iš eilės. Iš pradžių tikrai patiko, bet visą vasarą teko dirbti su juodais rūbais, tai pastebėjau, kad labai balina ir teplioja, kai kurios maikutės net nebeišsiskalbia. Tik pradėjus naudoti puikiai atliko savo darbą, bet dabar pastebiu, kad po ilgesnės/sunkesnės dienos prasimuša prakaito kvapas. Daugiau nebekartosiu.
Atsakyti
estee lauder 'sumptuous' akiu tusas - tobulas thumbup.gif Padazo blakstienas labai graziai nuo pat pirmo karto. Labai kartotinas, bet kolkas naudosiu keleta sandeliuke turimu tusu, o tada grisiu prie sio.
user posted image

dior 'addict it-lash' tuso miniukas - lyg ir neblogas buvo pradzioje (tik tankinimo truko), bet gana greitai uzdziuvo (o gal baigesi). Taip jau vos vos beparyskina blakstienas, bet nieko tokio, nes as ji kartu su EL tusu naudojau del labai grazaus blakstienu issukavimo ir sudestymo. Nepirkciau pilnos pakuotes.
user posted image

clinique 'high impact' tusas - nepatiko visiskai schmoll.gif Labai jau naturaliai padazo ir dar labai lipina. Bandziau padziovint, bet vistiek nekaip dazo, tai metu lauk.
user posted image

The All Natural Face seseliu primer'is - visiskai nevykes doh.gif Toks kietas, kad pirmakart naudojant turejau georkai pagremzt, jog kazka uztepciau ant voku (aisku ir paskirstyt misija beveik neimanoma). Dar karta teko bandyt tept, bet nesekmingai, tai keliauja i siuksline.
user posted image

The All Natural Face 'love dust' blizgi kuno pudra - taip pat iskeliavo i siuksline doh.gif Ideja gera, bet kad labai nusitrina greitai nuo kuno ir siaip tokie pavieniai blizguciai daugumoj... Plius spalva neatitinka parodytos sioj foto - realiai ji tokia vario spalvos.. Turiu dar ir kitos spalvos sviesu, tai ji bandysiu sunaudot eidama out pablizgint plaukus, nes kunui netinkamas....
user posted image

Atsakyti
user posted image

Plaukų tikrai nepašviesino, bet iš esmės neblogas - skalaujant plaukai nesivelia, net toks jausmas, kad balzamas nelabai būtinas, nors mano plaukai labai sausi ir linkę veltis.

user posted image

Biodermos sebium linijai esu gailestinga, vis suteikiu antrą šansą, bet, deja, nepatinka man - nei kremai, nei tonikas (vandenėlis), nei prausiklis. Atrodo, kaip tik skatina odą riebaluotis biggrin.gif
Atsakyti
L'Oréal micelinis vanduo - micelini vandenį naudoju akių makiažui valyti, šis patinka, bekvapis, greitai ir gerai nuvalo, nedirgina, nelipnus.
Uoga Uoga veido kaukė su mėlynėmis - oda po jos švelni, valo gerai, neišsausina, trumpas galiojimo laikas priverčia naudoti sąžiningai reguliariai smile.gif
Intra Noci di Karité dušo želė - nepaliko įspūdžio kaip turėta vanilinė, ši iš tų, kurias sunaudoji ir pamiršti, noro dar kartą pirkti nėra.

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Superdrug Dead Sea Purifying Clay Mask pirkau antrą kartą, pirmą lyg ir patiko, antrą kartą nelabai, nors švaresnis veidas jautėsi, bet nepatiko stiprus ir labai sintetinis kvapas
user posted image
Atsakyti