Rugsėjis lekia į pabaigą, o spintelėj, kur laikau tuščias pakuotes, pradeda trūkti vietos.
Metas pabaigtukams į eterį
Live Clean plaukų purškiklis su argano aliejumi. Nenaudojau jo labai reguliariai, dažniausiai tada, kai naudodavau kokį nelabai gerą balzamą. Tam, kad nors kiek paguosčiau plaukus. Arba tiksliau plaukų galiukus, nes šį produktą koncentruodavau į juos, bijodama argano aliejaus aliejiško poveikio mano riebaluotis mėgstantiems plaukams. Dėl visos šios situacijos taip ir neturiu normalios nuomonės apie produktą. Kaip ir smagus, bet kartoti nesinori. Kažką tikrai padarydavo plaukams, nes jie būdavo gražesni, glotnesni. Tačiau nieko tokio, apie ką pasakočiau draugėms.
Uoga Uoga šampūnas šermukšnių diena. Paėmiau jį per klaidą. Kaip rašiau anksčiau, mano plaukai mėgsta riebaluotis antrą dieną, tad labiau buvau linkusi imti bruknių šampūną, bet kažkas įvyko ir parsinešiau namo kitą. Ir nepasigailėjau. Jau antras laukia savo eilės. O bruknės vis dar laukia parduotuvėje

Plaukai riebaluojasi nei daugiau nei mažiau, tačiau blizga, yra švelnūs, slidūs ir pamaloninti šampūnu, kurio sudėtis yra puiki. Tampu uogų fane
Uoga Uoga plaukų aliejus. Smagus reikalas, jei turi pakankamai laiko praleisti namie 3-4 val aliejine galva ir prabangią galimybę plauti galvą ne rytais. Aš, neturėdama tokių galimybių, su aliejine galva miegodavau ir man tas procesas nelabai

Bet aliejaus poveikis tai labai

Jau kelias savaites miegu be aliejų ir jaučiasi, kad plaukai ir blizga mažiau ir lyg ir pavargę labiau.
Dove plaukų kaukė. Puiki! Žmonės lygina su brangesnėmis. Aš labai rimtai palyginti negaliu, bet tikrai viena smagesnių, kurias esu naudojusi. Plaukai būna žvilgantys, o man tai labai svarbus poveikis. Jei slidūs ir blizga - daugiau nieko nereikia

Dar giria kvapą. Aš nei giriu, nei negiriu. Primena grožio saloną.
Iwostin šveitiklis. Gavau dovanų. Sunaudojau nugarai ir dekolte. Veidui nepatiko - paraudonavo ir teko su tuo raudonumu kelias dienas pakovoti.
Mavala akių makiažo valiklis. Želė konsistencijos. Nelabai patiko. Nuvalydavo, bet jau po tokių vargų, trynimų ir brūžinimų. Dėl pastarųjų, net ir po kelių vakarų makiažo valymo su šiuo produktu, netekdavau turbūt mėnesio normos blakstienų. Kadangi šiam reikalui naudoju aliejų, tad labai buvo pravartu kelionėse (maža pakuotė), nes aliejus mėgsta išsipilti lagaminuose ir sujaukti atostogų planus. Tačiau tikrai nekartotinas reikalas.
Uoga Uoga kaukė mėlynių šventė. Kiek aš skaičiau apie ją, kiek girdėjau. Kiek aš jos ieškojau ir bandžiau gauti! Turbūt kokius 5 kartus gavau atsakymą, kad šiuo metu neturime, atsiprašome, ji greit genda ir t.t. Bet vieną kartą, su individualaus pranešimo paslauga, man pavyko. Ir tikrai nesigailiu, kad tiek kartų bandžiau

Kaukė yra puiki ir tikrai verta visų pagyrų. Trumpas galiojimas tikrai skatina naudoti ją vos ne kasdien. Ką galima pavadinti - odos valymo kompleksu, kuris tikrai pravalo (tik nereikia tikėtis stebuklo) ir paskaistina odą. Užteko 7 kartams - 2 savaitėm.
IVR kūno purškiklis. Kvepia skaniai. Pirmas 10 min. O po to nebekvepia niekaip.
Lumene Hydra drops pudra. Nebaigiau aš jos iki galo. Baigėsi galiojimas. O mano oda tokia, kad nesinori rizikuoti. Vidutiniška pudra. Nesakyčiau, kad būtinai tiktų sausos odos savininkams. Man su gana riebia oda ji tiko irgi. Gal tik dengėsi nelabai gražiai. Palikdavo tokį a la šlapio veido efektą. Šlapio, bet ne riebaus.
Lumene Triple stay pudra. Ši, kurį laiką buvo mano favoritė. Gražiai dengiasi, natūraliai atrodo, išsilaiko ilgiau nei pusdienį, tačiau trumpiau nei visą dieną. Tačiau taip pat baigėsi galiojimas (abi šias Lumene pudras pirkau kosmetikos išparduotuvėje ir jų galiojimas buvo 1 metai), nes kasdien naudojau mineralinę pudrą. Ir tas pasibaigęs galiojimas visu gražumu pasireiškė ant mano odos.
Benecos mineralinė pudra. Esu bandžius daug ir įvairių, tačiau, kad ir kaip keista bebūtų, ši patiko labiausiai iš visų. Jos beveik nesimato. Maskuoja vidutiniškai. Visos dienos neišlaiko, bet jei per pietus turėsite susitikimą, o pasidažiusi būsite ryte, veidas atrodys vis dar gražiai. Ir ji niekaip neigiamai neveikė mano odos: nekimšo porų ir t.t. Ir dar kaina jos puiki.
Bioderma kremas su 51 spf. Šis kremas yra puikus! Dvi vasaras jis mane saugojo nuo šiltų kraštų kaitrios saulės, kuri mano šviesiai ir jautriai odai nelabai į kompaniją tinka. Tuo pačiu jis nedarė nieko pikto odai, kaip dauguma kitų kremų su aukštu spf. Oda atrodo šiek tiek riebokai, bet gana greit susigeria kremas. Rašo, kad su spalva, bet realiai tai tik pats kremas nėra baltas. Tai baltu veidu nevaikščiojau, bet maskavimo nebuvo jokio. Nors jis dar nepabaigtas, tačiau trečios vasaros laukti neversiu, nes būtų kažkaip nehigieniška.
Tiek pabaigtuvių. Tuščia spintutė laukia naujų buteliukų
Valgyti medų labai smagu, bet yra tokia akimirka, prieš pat valgant, kai būna dar smagiau...